Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hayırlı günler hayırlı cumalar sevgili takımım
Çok şükür 2 hafta sonra eksideyim

Geçen hafta 114.1
Bu hafta 112.8
Fark 1.300
Yüzde 1.132

Anammm maşallah çok güzel gitmiş
Neyse bu hafta ilk roundu sen kazandın haftaya benim vereceğim kilolar seninkileri döver

Anammm maşallah çok güzel gitmiş
Neyse bu hafta ilk roundu sen kazandın haftaya benim vereceğim kilolar seninkileri döver

Tabi tabi hı yenersin Perşembe in gelişi Çarşamba dan haftanın gelişi bu haftadan belli olur 2 _ 0 yeneyimde yeni geldin bilmeden kiminle yarustigini anla

Tabi tabi hı yenersin Perşembe in gelişi Çarşamba dan haftanın gelişi bu haftadan belli olur 2 _ 0 yeneyimde yeni geldin bilmeden kiminle yarustigini anla

Heeeee tabiiiiiiiiii ....Ben bir kerem Arap atı gibiyim sonradan açılıyorum
Göreceğizzzzzzzzzzzzzz

Kız hiç gülesim yoktu Allah iyiliğini versin

Bu arada an itibariyle Mutfak benim için kapanmıştır

Hemen aklımdayken bugünün menüsünü de yazayım;

Sabah 07.30da uyandım

Kahvaltı: 08.30da
1 haşlanmış yumurta
1 dilim Beyaz Peynir
1/2 Domates ( büyüktü )
1 adet salatalık
1 adet turp ( bol limonlu )

ara; 09.15de
1 fincan Ananaslı Yeşil Çay

Öğlen 13:00de
1 tabak Brokoli ve Karnabahar haşlama
1 kase sarımsaklı yoğurtla

ara: 15:30da
1 duble şekersiz Türk Kahvesi

Akşam: 17:30
1 ufak kase Kırmızı Mercimek ( yağsız, haşlama ve sırf baharatla lezzetlendirdim )
1 tabak Havuç ve Turp rendesinden salata ( bol limonlu az yağ ekledim )

Gün içinde 2 litre su içtim ve şu anda kayısılı çay içiyorum
Yatana kadar 1 litre daha kesin içerim

Afiyet olsun canim..yine diyetisyen listesinemi uyuyorsun yoksa serbestmi takiliyon ...bende şimdi ihlamur çayi içiyorum..can sıkıntısından durmadan birşeyler atiştirma isteyini frenliyor bitkisel çaylar .çok faydasi oluyo...bugün serbest gün yapacaktim ama üşendim yapmaya..elma pastasi yapacaktim ..yarin yaparim belki..artik geç oldu..bu saate yenmez..

Geçen hafta 67,600
Bugün 67,700
Fark + 100 gr
Artının yüzdesini hesaplamayı bilmiyorum.
Hepinizden özür diliyorum
En son çarşamba akşam yemeğiyle duruyorum, dün hiçbirşey yemedim, bugün de orucum, şu saate kadar yine bisey yemedim, üstelik çıkıp 30 dakika yürüyüş yaptım, malesef gitmiyor

Yok canım tam listesini yapmıyorum ama o listelere benzer beslenirim diye düşündüm
Bitkisel çaylar beni de baya tıkıyor birde bugün bu saate kadar hiç Nescafe bile içmedim belki geç saatte eşimle içerim yada en kötü türk kahvesi

Bende bügün kahvaltiya sebze ve meyve yedim..yaninda peynir..labne ve findik ..

Ara olarsk 2 tuzlu çubuk kreker

Akşam yemeği daha belli değil.burda saat şu an 16.35..Türkuye saatinden 2 saat geride

Şimdiden afiyet olsun sana canım Ben eskiden eşimi beklerdim ama artık hiç kusura bakma eskisi gibi erkenden yerim yemeğimi dedim adama Çünkü hep dediğim gibi o karnım hafif guruldarsa aç ve mutlu yattığımda daha güzel sonuç alıyorum

Sen iyi sin yinede benim 500gr artım hemde bende cok umutluydum
Nerdeyse 2 gündür aç sın sen sanırım haftaya güzel bir eksi görürürsün sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…