- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Amin canım ama şeker yüksekse eğer uyku yapıyor maalesef benim öyle gözlerim kapanıyor resmen yarım saat uyusam yetiyor benim yedi ceddim şeker hastası annem ailesi babam ve rahmetli amcam ve çocuklar hepimixde var gerçi benimkisi evlendikten sonra başladıŞeker için değil bulantı için git diyorum
Oyy yerler onuuyusun da büyüsün
Ben şeker hapının yorgan döşek yatırdığını hiç görmedimbence haptan deyip kestirip atmamak lazım. Sen de çok dikkat et kendine, hapını düzenli kullan. En korktuğum şey şu lanet şeker hastalığı. Allah düşmanıma vermesin
Türk marketlerinde satiliyor csnim..bence dene..farzetki ilaç içiyorsun zayiflamak içinHim hic duymadım canim, nerden aliyorsun bende Almanyadayim Hamburg yakin bi yerde :)
Bende sabahın köründen beri uyanığım, çok acıktım, taaa 6 da yiyeceğimMutlu sabahlar kizlar..Burda saat şu an 9.26...kahvalti daha yapilmadi.. genelde geç yapiyoruz.12 gibi
Bir ben mi doymuyorumMenü o kadar oructan çıkınca çorba bile acayip doyuruyor
Hamburg bana daha yakın, 2,5 saat var aramızdaHim hic duymadım canim, nerden aliyorsun bende Almanyadayim Hamburg yakin bi yerde :)
Resim yollasana bende bakıyımTürk marketlerinde satiliyor csnim..bence dene..farzetki ilaç içiyorsun zayiflamak için
Hayırlı günler
Sen maşallah 36 saatlik olanı yapıyorsun bende onu yapamamBir ben mi doymuyorum
Onda bu kadar zorlanmıyorum.Sen maşallah 36 saatlik olanı yapıyorsun bende onu yapamam
Maşallah ben apa yapamam çok zor göründü bana çok şeyden gerekiyor Allahım kolaylaştırsınOnda bu kadar zorlanmıyorum.
Bu seferki seviyeler beni çok zorluyor nedense
Resim yollasana bende bakıyım
Kiz ben biguzel yemek yiyorum ki anlatamam
Afiyet olsun canımYerfıstığı, mecbur deyilim, yemek hoşuma gidiyor ve yasak deyil.
Ondan sebep yiyorum
Bana alerji yapıyor çok seviyorum ama yiyemiyorumTuzlu tuzlu mu ?? Hani şu kutuda olanlardan??çok severim
Hodri meydan şekerimKiz ben biguzel yemek yiyorum ki anlatamamcuma rakamlardan gorursun. Yarin basliyorum tekrar ona gore bak gelirsem tozu dumana katiyorum
Of of doldu ödemlerBugun menum
Sabah tost kasarli hemde
Arada bitki cayi iciyorum ki tost erisin diyesonra canim tatki cekti onuda yaptim yedim biguzel bastik 1 kase.aksamda durum yedim simdilik bu kadar cayida sade iciyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?