Amin canım sagolMaşallah ben apa yapamam çok zor göründü bana çok şeyden gerekiyor Allahım kolaylaştırsın
Ekran görüntüsü aldım, bi bakıyım bizim burda varmı
YaaBana alerji yapıyor çok seviyorum ama yiyemiyorum
İyi misin?? Gerçek değil heralde şaka yapıyorsunBugun menum
Sabah tost kasarli hemde
Arada bitki cayi iciyorum ki tost erisin diyesonra canim tatki cekti onuda yaptim yedim biguzel bastik 1 kase.aksamda durum yedim simdilik bu kadar cayida sade iciyorum
Yok vallaHayırlı geceler
Monide 3 gündür yokmu beni mi gözüme çarpmadı yoksa?
60kiloyum fulya inşallah iyisindir
Günaydın kızlar ya sabah tartıldım ben moralim bozuldu pazartesi 95 çıkan ben bu sabah 96.5 çıktım
Su olabilir bak içmiyorum zoraki 1 lt anca içiyorum soğuklarda içemiyorumAcaba ödem yapacak bir şey mi tukkettin
Yada suyu mu eksik içtin
Moral bizmadan şu iki günü protein ağırlıklı ve bol suyla geçir az da olsa ekşi görürsün bence
Oh ne güzel biz de işe gelip çalışalım hıhhhSelamün aleyküm kizlarrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Çok şükür bugün çok daha dinç uyandımdayanamayıp tartildim çok şükür gayet güzel bir rakam gördüm devamı da gelecek inşallah.
Burada yine lapa lapa kar yağıyorBugun aslında Kursa gidecektim ama maalesef kardan dolayı iptal edilmiş Neyse bende kahvemi yapar öğlenden sonra cam dibinde keyif yaparım
Oh ne güzel biz de işe gelip çalışalım hıhhh
Aynen öyle gerçi benim işim rahat masa başı ama yine de zor bir de ufakcık evladını bırakıp geliyorsan daha zorAllah çalışan herkesin yardımcısı olsun gercekten bu zamanda çok daha zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?