E hadi bakalıminsallah canim cok sag ol
sag ol monimm
sag ol gezom
obezim yedim valla annemde kaliyoruz sabah akşam yedik ama bitti daha ne kacamak ne bi sey bakin bu defa nasıl istikrarliyim
izin kiloma donucem gelicem hemen
yarin 78 leri gorurum 3 kilo kalmis olcak
Kız o saatte uyunur tabii başka ne yapıcam aaa . O kaş göz neden oynuyosa??
O saatte uyanıktım beybisu. Bir diziye takıldım çocuklar online olunca izliyorum
O menüyle zor şekerimobezzto valla artık birilerin beni çarpması lazım şu 95 ten düşmem lazım
Ne yaptın?? fotoğraf atBu sefer hiç acıkmadım iyimi
Bugün misafirim var
3 çeşit kurabiye ve bugün için ön hazırlık yaptım
ay evet sabah diyetisyene yürüyerek gittim çok iyi geldi hava mis :)Günaydın 10.takım
bugün hava çok güzel.inşallah sizin oralarda da öyledir.tam yürüyüş havası
Listeni atsana bakalımay evet sabah diyetisyene yürüyerek gittim çok iyi geldi hava mis :)
Günaydın herkese diyetisyenime de gittim diyet listemi artırdı arkadaşlar ben bu listeyle kilo verirsem çok büyük bir başarı elde edeceğim yazmaya utanacağım kadar çok yemek var(2 haftada 3 kilo verdim 1.900 kilo yağdan kalanı su diyetisyende de 110.4 çıktım eheheh)
Bu hiç iyi bir haber değil dostum..Fırından alınmış sıcak ekmek alarmı
yazayım listemi :)Listeni atsana bakalım
Geçmiş olsun hemen ambulansı arıyorum de belki gider Allah korusunSelamün aleyküm kizlarrrr
Şükür kavusturana
Dün sabah Eminönünde 1 saat yürüdümSonra oradan kızım çiçek istiyor diye Belediye Serasina gittik
Hatta Kb ve Anneme de birer saksı menekşe aldık hatta süslü paket bile yaptırdım
Tam arkadaşı bırakıp kvye gececekken benim koca bir fena olduÖdüm koptu resmen ya önemli bir şey varsa diye ama sanırım şekeri düştü yorgunluktan
Kvde biraz dinlendip Anneme de biraz uğradık çiçeğini vermek içinkaç haftadır gitmiyorduk kvye özellikle
Annemde yarım saat ancka durduk eşim ben bir tuhaf oldum yine diyince eve attık kendimiziakşam 8e kadar yalvardım inadindan gitmedi hastaneye ama sonra toparlandı şükür
Adam zaten 4 - 5 sene önce beyin felci geçirmişti o yüzden daha çok tedirgin oluyorum ama yemin ettim bir daha az da tansiyonu oynarsa zorla götüreceğim
O düzeldi sonra ben baygın düşmüşümancak kendime geldim sabah sonra ev işi derken buraya ancak gelebildim
Gazan mübarek olsun bacımBi ekmek mi? Boyoz aldılar, lokmalık minnoş poğaçalardan aldılar
Gayet güzel. Kilona göre fazla olan bir şey çarpmadı gözümeyazayım listemi :)
Sabah: (09.00-10.00)
1 yumurta (haşlanmış,omlet vs.)
2 kare dilim peynir (70-80 gr)
5-6 zeytin ya da avokado (avokadoyu bu listemde ekledi)
2 dilim esmer ekmek
Domates, salatalık sınırsız yeşillik
Çay
Öğlen: (13.00-14.00)
1 kase çorba
2 el büyüklüğünde (200 gr) et, tavuk, balık
Salata
2 dilim esmer ekmek
Öğlen yemeğinden 1 saat sonra 1 porsiyon meyve (bunu da yeni ekledi)
Akşam: (18.30-19.30)
1 kase çorba (bunu yeni ekledi)
8 kaşık sebze yemeği
2 dilim esmer ekmek
20.30 2 kuru kayısı/incir/hurma ve 2 adet ceviz
2 haftalık listem böyle :)
Yaaa çok geçmiş olsun ikinize de dikkat edin kendinize uzun süre kalabalığw çıkmayıp birden bu kadar gezdiyseniz o da yapmış olabilir. Umarım şu an iyisinizdir :) her yerde beraberiz rakibem grupdaşımSelamün aleyküm kizlarrrr
Şükür kavusturana
Dün sabah Eminönünde 1 saat yürüdümSonra oradan kızım çiçek istiyor diye Belediye Serasina gittik
Hatta Kb ve Anneme de birer saksı menekşe aldık hatta süslü paket bile yaptırdım
Tam arkadaşı bırakıp kvye gececekken benim koca bir fena olduÖdüm koptu resmen ya önemli bir şey varsa diye ama sanırım şekeri düştü yorgunluktan
Kvde biraz dinlendip Anneme de biraz uğradık çiçeğini vermek içinkaç haftadır gitmiyorduk kvye özellikle
Annemde yarım saat ancka durduk eşim ben bir tuhaf oldum yine diyince eve attık kendimiziakşam 8e kadar yalvardım inadindan gitmedi hastaneye ama sonra toparlandı şükür
Adam zaten 4 - 5 sene önce beyin felci geçirmişti o yüzden daha çok tedirgin oluyorum ama yemin ettim bir daha az da tansiyonu oynarsa zorla götüreceğim
O düzeldi sonra ben baygın düşmüşümancak kendime geldim sabah sonra ev işi derken buraya ancak gelebildim
Yaaa bilmiyorum herkes azar azar yiyor o yüzden ben bir tırstım hele bir de diyetisyen öğündeki ekmekleri 3e çıkaralım dedi bunu gruba yazarsam ne derler diye düşündümGayet güzel. Kilona göre fazla olan bir şey çarpmadı gözüme
Menün çok güzel çekme helva biraz tatlı olmuş ama başka bir şey de yememişsin ki :) Yaa ben pizzayı ev yapımı daha çok seviyorum ellerine sağlık valla puanları da kapmışsın :):)Hayırlı akşamlar grup kimse yok mu
Kimse menü vermemiş daha yemek işini bitirmediniz mi
Sabah tavada yumurta peynir
5 zeytin bir çatal bal
Ara bir mandalina
Öğlen 5 yk yoğurt ve 1 yk yulaf
15.30 bir portakal 1 çekme helva
Bugün akşam menüde pizza vardı pizzayı yapmakla uğraştım kendim için birşey hazırlamaya üşendim
Yanı uzun lafın kısası bugün yediğim herşey bu
30 dk leslie boosted
Tesekku ederim canım pizzayı senelerdir dışarıdan almıyoruz çok şükürYaaa çok geçmiş olsun ikinize de dikkat edin kendinize uzun süre kalabalığw çıkmayıp birden bu kadar gezdiyseniz o da yapmış olabilir. Umarım şu an iyisinizdir :) her yerde beraberiz rakibem grupdaşım
Yaaa bilmiyorum herkes azar azar yiyor o yüzden ben bir tırstım hele bir de diyetisyen öğündeki ekmekleri 3e çıkaralım dedi bunu gruba yazarsam ne derler diye düşündümyeni listemden çok memnunum :)
Menün çok güzel çekme helva biraz tatlı olmuş ama başka bir şey de yememişsin ki :) Yaa ben pizzayı ev yapımı daha çok seviyorum ellerine sağlık valla puanları da kapmışsın :):)
Ben de menümü paylaşayım:).
sabah diyetisyenden sonra kahvaltı ettim
1 yumurta 2 kk peynir 5 zeytin domates salatalık yumurtayı bu sefer tavada yaptım 2 dilim ekmek
öğlen: 2 kaşık hardallı patates salatası, tavuk ızgara, mercimek çorbası, 1 dilim ekmek
akşam: 1 kase mercimek çorbası, salata, 2 dilim ekmek sebze pişirmeye vaktim olmadı o yüzden yok.
Ben evden çalışıyorum. Bugün spora da vaktim kalmadı ama diyetisyene gidip gelirken 5.000 adım atmışım oradan 50 puan 2 litrede su içtim oh bugün de bitti :) bugün regl oldumkarnım çok ağrıyor ya cumaya artı olarak yansımaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?