- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Güüünaydınnn bacımmm Güüünaydınnn 10.TakııımmmGünaydın 10.takım
Ooooo rakibem cumaya çok sağlam geliyorsun beni korkutuyorsun :):) Güzel günler dilerim sana.Selamün aleyküm
Herkese hayırlı sabahlar
Bugün kursum var ( Çocuk Gelişim )
Kahvaltımı yapıp hazırlanmaya başlarımArkadaşlarla yürüyerek gitmeye karar verdik hem 45 dakika da olsa yürümüş olurum
Pazartesi de Eminönünde 1 saat yürümüştümçok şükür bu hafta iki kere de olsa yürümüş oldum
Giderken yanimda yeşil çay ve fincanimi da götüreceğim ara öğün yaparım
5 sene miKorursun canim .takma kafaya..ilk başlarda illaki gelgitler oluyo..kilo tam oturana kadar 5 seneyi buluyormuş...5 sene sonra kilomuzu oturtabilsek ondan sonrasi daha kolay olacak
Hadi kolay gelsin sana. Ahh ismek de açsa şu kursları n'olurduSelamün aleyküm
Herkese hayırlı sabahlar
Bugün kursum var ( Çocuk Gelişim )
Kahvaltımı yapıp hazırlanmaya başlarımArkadaşlarla yürüyerek gitmeye karar verdik hem 45 dakika da olsa yürümüş olurum
Pazartesi de Eminönünde 1 saat yürümüştümçok şükür bu hafta iki kere de olsa yürümüş oldum
Giderken yanimda yeşil çay ve fincanimi da götüreceğim ara öğün yaparım
Allah yardımcın olsun canımaman dikkat et
Sana kolay gelsin
Kolay gelsin canım.bizim sınıf öğretmenimiz de online yaptı toplantıyı.sen devletde misin?
Geçmiş olsun oynakcım
Güüünaydınnn bacımmm Güüünaydınnn 10.Takııımmm
Ooooo rakibem cumaya çok sağlam geliyorsun beni korkutuyorsun :):) Güzel günler dilerim sana.
Yine yoğun bir gün herkese huzurlu mutlu ve işini gücünü yetiştirdiği bir gün diliyorum :)
Antepia27 nerelerdesiiin rakibeeemm gözlerim seni arar oldu :)
Iyi düşünelim iyi olsun...5 sene miben yine eski kiloya dönerim kesin
Sen netice alda bizde yapalımGünaydin kizlar...ben artik doğal yüz maskesi yüz kremi yapmaya karar verdim...hazir olsnlarin içinde akla gelmedik herşey var..
Bugün doğal yüz kremi yapscağim doğal kolajen olarakta ayva çekirdeği ile başladim...gerçektende kivamli bir jel oldu..Eki Görüntüle 2789409
Geçmiş olsun canımSelamün aleyküm kizlarrrr
Şükür kavusturana
Dün sabah Eminönünde 1 saat yürüdümSonra oradan kızım çiçek istiyor diye Belediye Serasina gittik
Hatta Kb ve Anneme de birer saksı menekşe aldık hatta süslü paket bile yaptırdım
Tam arkadaşı bırakıp kvye gececekken benim koca bir fena olduÖdüm koptu resmen ya önemli bir şey varsa diye ama sanırım şekeri düştü yorgunluktan
Kvde biraz dinlendip Anneme de biraz uğradık çiçeğini vermek içinkaç haftadır gitmiyorduk kvye özellikle
Annemde yarım saat ancka durduk eşim ben bir tuhaf oldum yine diyince eve attık kendimiziakşam 8e kadar yalvardım inadindan gitmedi hastaneye ama sonra toparlandı şükür
Adam zaten 4 - 5 sene önce beyin felci geçirmişti o yüzden daha çok tedirgin oluyorum ama yemin ettim bir daha az da tansiyonu oynarsa zorla götüreceğim
O düzeldi sonra ben baygın düşmüşümancak kendime geldim sabah sonra ev işi derken buraya ancak gelebildim
Nakavt
Evet pazartesi başlıyor yüz yüze eğitim. Allah tüm öğretmenlerin yardımcısı olsunTeşekkürler canım
Evet canım bu yıl 1. Sınıftim çok şükür bu şartlarda başarılı olduk
Pazartesi yüzyüze başlıyoruz bakalimkendine iyi bak canım
Oo harikaGünaydin kizlar...ben artik doğal yüz maskesi yüz kremi yapmaya karar verdim...hazir olsnlarin içinde akla gelmedik herşey var..
Bugün doğal yüz kremi yapscağim doğal kolajen olarakta ayva çekirdeği ile başladim...gerçektende kivamli bir jel oldu..Eki Görüntüle 2789409
UtanırımNe yedin itiraf et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?