Ellerine sağlık valla ayrıca iraden için de seni tebrik ediyorum süpersinTesekku ederim canım pizzayı senelerdir dışarıdan almıyoruz çok şükür
O koku nasıl cezbetti anlatamam ama olsun pizzayı yesem tüm gece suçlu hissedecektim
Diyetisyen tartın nasıldı
Gelir inşallah kararlı olmaya bağlı birde en çok korktuğum şey istenilen kiloyu koruyamamakEllerine sağlık valla ayrıca iraden için de seni tebrik ediyorum süpersindiyetisyene 2 hafta önce başlamıştım 3 kilo verdim çok şükür :) bakalım inşallah devamı gelir yaa
E hadi bakalım
Kız o saatte uyunur tabii başka ne yapıcam aaa . O kaş göz neden oynuyosa??
O saatte uyanıktım beybisu. Bir diziye takıldım çocuklar online olunca izliyorum
O menüyle zor şekerimmenülerin için ciddi emek harcamalısın, emek vermeden yemek pardon diyet olmuyor maalesef
seni çarpmadan ve dövmeden sorumlu devlet bakanımız möniye yönlendiriyorum. O çarpınca insan bir kendine gelmiyor değil hani@moni
Kaç kg ile izne çıktım demiştin? Unuttum ben78.6 ya düştümsanirim 2 haftaya izin kiloma ulasmis olurum
Kaç olmak istiyorsun? Boy kaç?iyi aksamlar kizlar :))
bu sabah kilom 78.6 yarina Allah kerim
izine 75.3 ile ayrilmisim
3.3 kilo vermem lazim
araniza dönmek için sabırsızlanıyorum
altta yazmasi lazim gostergede boy 1.60 hedefimi ne demistim hatirlamiyorumKaç olmak istiyorsun? Boy kaç?
160 cm boy için 64 kg hedef koymuş. Seni de 74 gösteriyoraltta yazmasi lazim gostergede boy 1.60 hedefimi ne demistim hatirlamiyorum
Korursun canim .takma kafaya..ilk başlarda illaki gelgitler oluyo..kilo tam oturana kadar 5 seneyi buluyormuş...5 sene sonra kilomuzu oturtabilsek ondan sonrasi daha kolay olacakGelir inşallah kararlı olmaya bağlı birde en çok korktuğum şey istenilen kiloyu koruyamamak
İYi fikir aslında. Ama bizim çocuklar bütün odalarda online olunca hafta içi temizlik çok zor oluyor,ses istemiyorlar çünkü. E hafta sonu da karantinada eş kişisi istemiyor. Şu 1 Martda neler olacak bir bakalım da ona göre haritamızı belirlerizBende Şimdiden Bahar temizliğine başladim..hem oyalaniyorum aklima yemek gelmiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?