Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Tesekku ederim canım pizzayı senelerdir dışarıdan almıyoruz çok şükür
O koku nasıl cezbetti anlatamam ama olsun pizzayı yesem tüm gece suçlu hissedecektim
Diyetisyen tartın nasıldı
Ellerine sağlık valla ayrıca iraden için de seni tebrik ediyorum süpersin diyetisyene 2 hafta önce başlamıştım 3 kilo verdim çok şükür :) bakalım inşallah devamı gelir yaa

Ellerine sağlık valla ayrıca iraden için de seni tebrik ediyorum süpersin diyetisyene 2 hafta önce başlamıştım 3 kilo verdim çok şükür :) bakalım inşallah devamı gelir yaa
Gelir inşallah kararlı olmaya bağlı birde en çok korktuğum şey istenilen kiloyu koruyamamak

78.6 ya düştüm sanirim 2 haftaya izin kiloma ulasmis olurum

İyi akşamlar herkese
Menüye geçelim
Sabah
1 türk kahvesi sade

Öğlen
Mercimek çorbası
2 adet mangal da tavuk pirzola
50 Gr ekmek

Akşam
1 küçüüük dilim kek
3 tane haşlama brokoli
Sarımsaklı yoğurt
1 sade soda

54 dk yürüyüş 108 puan
20 squat 10 puan
50 ad mekik 30 puan ( bölgesel diye hesapladım)
Plank 10 saniye
Yan bacak açma her bacak 20*2
Duvarda mekik 20 adet
Su 2 lt

Gelir inşallah kararlı olmaya bağlı birde en çok korktuğum şey istenilen kiloyu koruyamamak
Korursun canim .takma kafaya..ilk başlarda illaki gelgitler oluyo..kilo tam oturana kadar 5 seneyi buluyormuş...5 sene sonra kilomuzu oturtabilsek ondan sonrasi daha kolay olacak

Bende Şimdiden Bahar temizliğine başladim..hem oyalaniyorum aklima yemek gelmiyor...
İYi fikir aslında. Ama bizim çocuklar bütün odalarda online olunca hafta içi temizlik çok zor oluyor,ses istemiyorlar çünkü. E hafta sonu da karantinada eş kişisi istemiyor. Şu 1 Martda neler olacak bir bakalım da ona göre haritamızı belirleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…