Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Allah nasip ederse önümüzdeki 3 gün oruç tutmak istiyorum
Onun için bu akşam biraz yedim

Menüm

Peynir
Fıstık
1 yumurta sarısı

Su
1 lt
Yarım lt yeşil çay
2 kupa kahve

Spor
20 dakika yürüyüş yaptım
Birazdan yine çıkıp yürüyeceğim
Hepsini tekrar yazarım

İyi akşamlar arkadaşlarrrr.
Yeni gelen arkadaşlarımızda hoşgelmişlerr
Yarın ilk tartı günüm.. Pazartesi ai başlamıştım ama yarn için hiççç umutlu değilim.. Bu arada bugünkü menüm

Sabah

6 tane yeşil zeytin
1 dilim ekmek
Portakal suyu

Tüm gün bununla durdum akşam yemeğide yiyemedim dışarıdaydım şu an cok acıktım kendimi tutmaya çalışıyrm

Ayrıca 7472 adım atmışım puanımı bilemedim ama süre olarak bilmiyrm çünkü ne kadar yürüdüğümü..

Biraz kısmııı neredeeee
Çok az yemişsin böyle vücudunu kıtlığa sokarsın sonra sorun yaşama

Yaaa ben kalp ekmeklerim herkes çok az yiyor burada ama ben tombulum diye listem kalabalık sanırım :) diyetisyene gidiyorum o ne verirse yiyorum valla bu grup bana çok iyi geldi çok adapte oldum
Diyetisten listesi olduğu belli benim ilk diyetisten de bol keseden ekmek koymuştu ilk listeme
Oh mis doya doya ye ara öğünleri atlamadan listene uyarsan çok güzel sonuçlar alacağına eminim

Diyetisten listesi olduğu belli benim ilk diyetisten de bol keseden ekmek koymuştu ilk listeme
Oh mis doya doya ye ara öğünleri atlamadan listene uyarsan çok güzel sonuçlar alacağına eminim
yaaa hadi inşallaaahhh ben 9ları sen mezuniyeti tez zamanda görelim inşallah
İsteyerek olmadı dışardaydım koşturmaktan yiyemedim.. Yoksaaaa affedermiyim hiçç
Haklısın koşturmaca olunca zor oluyor :) bağışıklığına dikkat et ama bu dönemler kendimize çok dikkat etmeliyiz

Hani ne yedin? Ben bir şey göremiyorum

Başka bahara deme de..
Yoo haftalarca diyet yapamam ben
Biran önce mezun olayım da hele gelsin ekmekler gitsin kremalı makarnalar, pideler, ıslak kekler ve belki bir gün yaparım diye kaydettiğim bütün o çok lezzetli olduğunu tahmin ettiğim, müthiş kalorili yemekler
Resmen yiyip yiyip tekrar kilo almak için diyet yapıyorum. Bir ara da gün içinde keyfi kaçamak yapmak için spor yapıyordum. Ben adam olmam.

Selamün aleyküm kizlarrrr

Şükür kavusturana :Sabah nedense bir türlü kkya giremedim Öğleden sonra da dışarı islerimiz vardı daha doğrusu eşimin arkadaşına yardımcı olduk eşimle
Anneme de dönüşü uğrayıp geldim derken eşimin açık öğretim sınavına girmesi gerektiği için internete giremedim kasmasin diye

Şükür bitti de bende hemen geldim
Sınavı matematik hariç güzel geçti insallah hepsinden geçer de sonraki sınavda da kalan dersleri verip diplomasını alır Karne hediyesi istemesin tabi

Beslenme olarak pek bir şey yemedim kosturmacada ama tartı öncesi iyi olur o yüzden pek takılmiyorum

Sahur yok

Iftar
1 kase sehriye corbasi
2 dilim ekmek
5 hurma ( kücük)
Yesil sogan
Düşündürücü
Diyetisyen menüsü olduğu nasıl da belliçok güzel gidiyorsun canım,hep böyle devam et

Ayy tövbeeal bir bumerang daha.yahu bu takımı özel mi seçtiler ki kilo verip mezun olunca yine yemeye başlayıp bumerang gibi geri geliyor hepsimezun olmadan mezun olunca ne yiyeceğinin hesabını yapmış kadın.pes yani

Bugün kurs yok mu oynak bacım?eşinin sonuçları güzel gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…