Hoşgeldin aramıza hem meslektaş sayılırız ben de özel bir firmada vergi denetçisiyimhoşbuldummm :)
İsminiz (İsteğe Bağlı ): Çilek :)
Yaşınız : 27
Boyunuz: 170
Mesleginiz: Muhasebe
Şu anda çalışıyor musunuz: Evet
Evli/bekar: Bekar
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları:
Emziriyor musunuz:
Yaşadığınız şehir: İst
Kilo alma hikayeniz : hep kiloluydum fakat evlilik sonrası arttı
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: sağlık için
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) Hayır ilk defa
Şu anki kilonuz: 109
Hedef kilonuz: 80
ooo süper hoşbuldum sevgili diyet arkadaşımHoşgeldin aramıza hem meslektaş sayılırız ben de özel bir firmada vergi denetçisiyimkilolarımızda yakın burası güzel inşallah burada motive oluuuppp 9ları göreceğiiizzz
bugünkü spor programım çok pilatesti çok fazla ter attırmadı ama yordu olsun 90 puanımı aldım mı aldımöğlen yemeğimi yiyip işe güce geri döneceğim şimdi
Smm mi yoksa ön muhasebe mi kan çekti galibahoşbuldummm :)
İsminiz (İsteğe Bağlı ): Çilek :)
Yaşınız : 27
Boyunuz: 170
Mesleginiz: Muhasebe
Şu anda çalışıyor musunuz: Evet
Evli/bekar: Bekar
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları:
Emziriyor musunuz:
Yaşadığınız şehir: İst
Kilo alma hikayeniz : hep kiloluydum fakat evlilik sonrası arttı
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: sağlık için
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) Hayır ilk defa
Şu anki kilonuz: 109
Hedef kilonuz: 80
Ben hep 2 ogün yedim tabi aralarda meyve de varBen henüz yemek yemedim arkadaşlar işim vardı 3 gibi yiyeceğim inş. Muhtemel tek öğün yerim sizler neler yapıyorsunuz
O da güzelmiş kaç kg dan kaç kg a düştün ne kadar zamanda?Ben hep 2 ogün yedim tabi aralarda meyve de var
Akşam 5en geç 'ten sonra hiçbirşey yok
Kız sen de mi :)Smm mi yoksa ön muhasebe mi kan çekti galiba
Sanırım kasım ayı sonuydu başlangıç 70 kilodan 62.5 dolanıyorumO da güzelmiş kaç kg dan kaç kg a düştün ne kadar zamanda?
Düzenli bir programın yoksa burada güzel diyet listesi uygulayanlar var yardım alabilirsinSaat 15.15 te 2 kepçe mercimek çorbası 2 avuç leblebi yedim
İyi senin fark bir kilo. Ben tartı değiştiğimde eskiyle yeni arasında 4.5 kilo fark vardıBirde yeni tartim geldi..bu tartida çok farkli bir rakam gördüm..62.3 kiloyum..diyer tartida en son 61.3 görmüştüm
Güncel canım.hoşgeldinMerhaba arkadaşlar konu güncel sanırım ilk sayfaya bakıtım 2018 :) devamsa bende başlmak iistiyoru
Oo erkencisin natsumİyi akşmlar
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldimiz
menümü yazayım
kahvaltı
1 dilim esmer ekmek üzerine süt kaymağı ve çok az bal
öğle
Pırasalı omlet (yarım dal pırasa ve 2 yumurta)
ara
sütlü kahve
akşam
Ton balıklı salata
Su: 1lt (şimdilik)
Mumuşum söylemesi ayıp regl de yeni bitti.bilmem anlatabildim miValla ben elimden geleni yaptim ama tarti al beni camdan asagi at diyorbugün orucluyum bakalim belki yarin bi sürpriz olur :) soguk alginligi basladi sanirim kirginligim var, iftar öncesi yürüyüs yapicaktim oysaki
Elimin altında bir sürü ayva var ama üşeniyorumSelam arkadaşlar..dünki krem tarifini denedim .turuncu renginde bir krem oldu..eğer siz yaparsaniz o kremi ..vitamin a ilave etmeyin ..havuç ekstrakti varmiş içeriğinde..aslinda gözler içinmiş o vitamin...bilginiz olsun..yüzüm sarimsi bir renk aldi..neyse yaptim artik.. krem iyi gelirse 2 ci yapişimda vitamin a ilave etmem..artik geri kalan kapsülleride yutarim şifa niyetine..
Suan yamulmus bi sekilde yatiyorum, hicbisey umrumda degil vallaMumuşum söylemesi ayıp regl de yeni bitti.bilmem anlatabildim mi
En azindan çiğdini atmayin kurutun..sonra aktarlardan paraylan almak zorunda kalirsiniz ben iyi bir krem bulana kadar denicem tarifleri en iyi olanida burda paylaşirimElimin altında bir sürü ayva var ama üşeniyorumçok methini duymuştum aslında
Kafamda bir kaç şeyin karması var kendim istediğim gibi uygulamak istiyorumDüzenli bir programın yoksa burada güzel diyet listesi uygulayanlar var yardım alabilirsin
Devam canımMerhaba arkadaşlar konu güncel sanırım ilk sayfaya bakıtım 2018 :) devamsa bende başlmak istiyoruum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?