Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

seaBahAR Ellerine sağlık, teşekkür ederiz.

kızçelerim, takımımızın analiz raporu

10. TAKIM ANALİZ RAPORU
(704. Etap & 714. Etap)

ETAP NOTLARI

TAKIM ÜYELERİ

Açıklama:
  • Liste sıralaması; DÖNEM FARKI (yüzde) sütununa göre yapılmıştır.​
  • DÖNEM BAŞI sütunu; 704. etap başlangıç kilosudur.​
  • DÖNEM SONU sütunu; 714. etap bitiş kilosudur.​
  • Belirtilen etaplardan birinde olmayan yarışmacıların en yakın tarihli etap kiloları alınmış ve detaylar NOTLAR bölümünde verilmiştir.​
  • İlgili dönemde yarışmadan ayrılan (hamile izni de dahil) ve diskalifiye edilmiş olan üyeler listede yer almamaktadır.​
  • İzinden dönen üyelerin, izinden dönüş kiloları baz alınmıştır.​

Notlar:
  • 88prenses22: 704. etap başlangıç ve 714. etap bitiş kilosu alındı.​
  • Aeben: 704. etap başlangıç ve 711. etap bitiş kilosu alındı. Mezun oldu.​
  • Aylin42konya: 704. etap başlangıç ve 711. etap bitiş kilosu alındı. Mezun oldu.​
  • sara_28: 704. etap başlangıç ve 708. etap bitiş kilosu alındı. Mezun oldu.​
  • Obezzto: 704. etap başlangıç ve 714. etap bitiş kilosu alındı.​
  • moni: 704. etap başlangıç ve 714. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.​
  • gezegenfeza: 711. etap yarışma kayıt (mezuniyet sonrası dönüş) ve 714. etap bitiş kilosu alındı.​
  • Fatimatuz_zehra: 704. etap başlangıç ve 714. etap bitiş kilosu alındı.​
  • nilsub: 707. etap yarışma kayıt (ayrılış sonrası dönüş) ve 714. etap bitiş kilosu alındı.​
  • Zehra_mda: 704. etap başlangıç ve 707. etap bitiş kilosu alındı. Mezun oldu.​
  • Antepia27: 708. etap izinden dönüş ve 714. etap bitiş kilosu alındı.​
  • Mumu85: 706. etap izinden dönüş ve 714. etap bitiş kilosu alındı.​
  • oynakbasi34: 712. etap izinden dönüş ve 714. etap bitiş kilosu alındı.​
  • Ekrl: 706. etap izinden dönüş ve 714. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.​
  • Yasom7272: 713. etap yarışma kayıt (mezuniyet sonrası dönüş) ve 714. etap bitiş kilosu alındı.​
  • Natsume: 704. etap başlangıç ve 714. etap bitiş kilosu alındı.​
  • Baby Cat: 704. etap başlangıç ve 707. etap bitiş kilosu alındı. Mezun oldu.​
  • Ozgurkus: 704. etap başlangıç ve 708. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.​

Performans Uygulaması 46. Turu hiç nota almadan tamamlayan 10. Takıma tebrikler!

Kaptancım gelmiş:)
Tüüüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum başarılarınız daim eksileriniz bol olsun :)
Listeye aday benim gibi arkadaşlara da bol eksilerle deneme süresi sonu diliyorum akşam bildirimine geldim şimdi siz serbest öğün mü yapıyorsunuz napıyorsunuz sesleriniz çıkmıyor

sabah:
1 yumurta
2 kk peynir
5 zeytin
Domates
Salatalık
2 dilim ekmek

öğle:
Çok az kuşbaşı etli mantar sote
Yoğurt
2 dilim ekmek

ara
2 ceviz 2 hurma

akşam
1 kase mantar çorbası(kremalı değil sütlü hazır değil ev yapımı kendim yaptım)
160 gr döner (sadece döner lavaş pilav patates kızartmasına dokunmadım)
Yeşil salata
2 dilim kepek ekmeği
Soda

bugün dışarıdaydım su çok içemedim 2 litre ancak spor da esneme germe hareketleri yaptım 30 dakika çok yorulmadım ona puan yazmıyorum 5.000 adım atmışım ona 50 puan benden bugünlük böyle

oy oy ben bu listeyle haftada 3 kilo alırım
Ben de öyle düşünüyordum almıyorsuuun veriyorsun ben verdim inşallah böyle yiye yiye vermeye devam ederim ama az yemeye alışıp çok yersen kilo alıyorsun maalesef o yüzden metabolizmayı yavaşlatmadan ona uygun yemek gerekiyormuş uyduk diyetisyene

Evett listeye de girdik şükür kavuşturana
Sabah
1 türk kahvesi sade
50 Gr ekmek fabrikaya yuvarlak ekmek geliyor orda gram yazdığı için diyorum büyük ihtimalle küçük bir dilim yapıyor
2 parmak genişliğinde kaşar peyniri
8 zeytin

Öğlen
Düğün çorbası
Pırasa
Ufak börek
2 parmak kalınlığında pasta

Akşam
1 dilim küçük ekmek
Brokoli salatası
Ispanak kavurması

1.5 lt su yatana kadar 1 lt daha içerim
Spor olarak ta 2906 adım 29 puan yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…