Ben deeee çok sıkıldımm özgürce sağlıklı bir şekilde gezmek istiyoruuum bahar gelsin çiçekler açsın her yer mis gibi çiçek koksun istiyoruum balkon sıcakları gelsin istiyoruuum
Hoş geldin öğretmenim nasılsın
Tünaydın canııımm. Pazar iş güç kereviz yemeği yaptım koydum ocağa çoluk çocuk peşinde koşturuyorum işte ben
Selamün aleyküm kizlarrrr
Herkese hayırlı pazarlar
İki gün aradan sonra şükür kavusturana
Cuma zaten bir tuhaftim iyice beter oldumSanırım Kursa gittiğim gün dönüşü eve yürürken terleyince daha beter oldum
Göz nezlesi griple bir olunca gözümü açamadım birde rüzgarı yiyince omuzlarım da yuttu kalıp gibi kaldım
Çok şükür bugün biraz daha iyiyim
Hatta bugün doğum günümgerci 41 oldum
Evdekilerde var bir şeyler çünkü bu saat oldu kimse kutlamadi ki asla unutmazlar normaldeve normalde markete gitmeye üşenen kızlar tuvalet kağıdı bahanesiyle çıktılar
İnşallah bu son şişman doğum günüm olur
tatlım ben listede değilim. listeyi etkileyecek bir durumum yok. benim kilo alıp vermem listeyi etkilemiyor. listede olursan tabi ki sorumluluk olayı var. ama bunun yanında takımda yazdığın menüler her gün dolu dolu cısslı olursa o da olmaz. çünkü grupta olan bazı kişileri olumsuz etkileyebilir. menümün sürekli kötü olduğu zamanlar zaten menü yazmamaya dikkat ediyorum. ama bazı menülerde arada cısslar oluyor. onu herkes yazıyor.
neyse zaten kimseye birşey yüklemiyorum. sadece neredeydim durumuna açıklama için yazdım.
sorun bende. diyetlerim ve sporlarım sürekli değil. olamıyor. bir türlü yapamıyorum. bunu herkes gibi iradesizlik olarak görüyordum. ama öyle olmadığını anladım.
kendimi çözmem gerekli. bu nedenle son dönemde yoğun olarak kişisel gelişime döndüm. okuyorum, video izliyorum vs. yeni birşey buldum. şimdi onunla ilgileniyorum.
bu süreçte diyet konusunda birşey yapmıyorum. zaten yapamıyorum. ruhumdaki tıkanıklığı çözmek şu an tek uğraşım.
beni yoran herşeyi bıraktım. kendimi çözümlemedikten sonra sıkı bir bir diyetle zayıflasam ne çıkar ki, geri alırım. takımlar 20-30-40 kilo gibi efsanevi rakamlarla kilo vermiş ama geri almış bir sürü insanla dolu. ben onlara özenmiyorum hiç. çevremizde de böylesi çok. önemli olan kalıcı olması. bu da diyet mantığıyla olmaz. sağlıklı ve ölçülü beslenmeyi öğrenmem lazım.
velhasıl şu sıra öyle takılıyorum. arada ölçüsüzlükler hariç normal yiyorum.
sorun kendi içimizde yani. ama psikolojik. bunu görmek lazım. travmayı bulmak çözmek lazım.
içimizdekilere ek bir de bu durum var zaten. darlandık iyice. güzel bir müzik aç dinle obezim. evin içinde dans et.
yok kimseyi suçlamıyorum canım. o gün çok kırıldım o kadar. ruhen de iyi değildim, biraz uzaklaştım herşeye.
herkes kendi içini bilir, ben de öyle. başkasının anlamasını beklememek gerek. ben de beklemiyorum.
buradayım zaten canım sorun yok. takımdan bir bütün olarak sıkıntım yok çok şükür. sadece bu ara menü de yok.
lütfen menü eksiği olmasın.
Sofrada kahvaltı varken nasıl yapmayayimKizlar belki sizde öyle yapiyorsunuzdur bilmiyorum ama size bir tüyo vereyim..saat 11 veya 12 ye kadar kahvalti yapmayin hiç birşey yemeyin o saate kadar..ailenizle birlikte illaki oturmaniz gerekirse sütlü kahve veya çay için..yine olmazsa siz sadece sebze meyve yiyin yaninda labne peynirle beraber..sonra yine akşam yemeğine kadar birşey yemeğin saat 18 e kadar..ara öğünler falan hepsi sonradan uydurma inanmayin böyle şeylere ...2 öğün en sağliklisi ve en güzeli
Eşime ve çocuklara hazirladiğim kahvalti bana uyarsa bende yiyorum ama ekmeksiz..uymaz ise kendime sebze meyve peynir tabaği hazirliyorum..Sofrada kahvaltı varken nasıl yapmayayim
Benim dünkü menü de bozuktu. Makarna ve sufle yedim. Tek öğün olayı bitirmeye yetti zaten. Sabah 2kg artıydımSlm kizlar menum diyet degil
Sabah klasik kahvalti
Ara kahve ve ince dilim kek
Aksam doner ekmek arasi ve ayran
SU 2 LT ancak spor yok evde ia yapmaktan artik spot yapacak hal kalmiyo
Rakibem naptın ben öğle arasında sporumu yaptım bugün cardio günüydü Aman yarabbim nasıl yoruldum. 120 puanımı akşam menü paylaşımımda yazarımİnşallah 93küsürleri görürümçokta gözüm yok şimdilik
Ay inşallah tüm çocuklarımız çok başarılı olsunlar. Ömrüm ders çalışan çocuk kısmında geçti şimdi benim oğlum olunca annemi daha iyi anlıyorum :) canım analarımız ya okuyalım diye ne çaba veriyorlar aslında. Çocuk büyütmek çocuk olmaktan daha zor.Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı günler
Sabah tam uyanıp buraya yazacaktım ki eşimin Halası aradıBir iş için çıkıp size de uğrayacağım ufaklığa birşey getireceğim dedi
Tabi anında motoru taktım popişegelmeden bari bir süpürge tutayım bir kaç parça bulaşığım vardı onları da aradan çıkarayım diye
Maşallah nasıl çabuk geldiyse daha işim bitmeden zil çaldıBirlikte sabah kahvemizi içip az sohbet ettik sonra da o gidince kalan işlerimi bitirdim ancak fırsat bulabildim burası için
Birazdan da akşamlık ıspanağımı yıkayıp yaparım ki erken yemek istersek hazır olsun
Bu arada büyük kızım Aşçılık okuyor ya Öğretmeni her hafta için birşeyler yapıp bana güzel sunumlar çekip atın demiştiBu sabah ilk sunumunu Öğretemene atmış ve Hoca çok beğenmiş Hatta mükemmele yakın olmuş bence çok umut vaat ediyorsun demiş bütün sınıfın karşısında nasıl sevindi size anlatamam tabi o resmi çekene kadar ne uğraştı hatta bize de yok ışık tutun falan diye dakikalarca işkence yaptı
İnşallah güzel bir dereceyle mezun olur da meslek hayatına güzel bir başlangıç yapar
ya insan 2 gıdım yiyince hemen nasıl kilo alıyor çok uyuz değil mi yaBenim dünkü menü de bozuktu. Makarna ve sufle yedim. Tek öğün olayı bitirmeye yetti zaten. Sabah 2kg artıydım
Bütün hafta bununla uğraşacağım mecbur
Günün her öğünü çay kahvaltı olsa hayir dememEşime ve çocuklara hazirladiğim kahvalti bana uyarsa bende yiyorum ama ekmeksiz..uymaz ise kendime sebze meyve peynir tabaği hazirliyorum..
Kız sen ne sporu yapıyonda 120 puan yazıyorsun yaaaaaaa nasıl cardiodur oooo biz de otur otur popo büyütüyoruz gün içinde öfffffRakibem naptın ben öğle arasında sporumu yaptım bugün cardio günüydü Aman yarabbim nasıl yoruldum. 120 puanımı akşam menü paylaşımımda yazarım
Ay inşallah tüm çocuklarımız çok başarılı olsunlar. Ömrüm ders çalışan çocuk kısmında geçti şimdi benim oğlum olunca annemi daha iyi anlıyorum :) canım analarımız ya okuyalım diye ne çaba veriyorlar aslında. Çocuk büyütmek çocuk olmaktan daha zor.
bak bugün aşağıdakini yaptımKız sen ne sporu yapıyonda 120 puan yazıyorsun yaaaaaaa nasıl cardiodur oooo biz de otur otur popo büyütüyoruz gün içinde öfffff
Ödem hep ödemya insan 2 gıdım yiyince hemen nasıl kilo alıyor çok uyuz değil mi ya
bak bugün aşağıdakini yaptım
Normalde programım leslie gibi daha hafif oluyor ama bu durmadan atlamalı hoplamalı olduğu için bunu 4ten hesapladım
Aç bırakırsan kendini daha çok yersin öyle yapma ben bugün öğlen sadece kuru yedim mesela çok açıktım zeytin ekmek yedim öğlen güzel yeseydim olmazdı mesela o yüzden az ye sık ye benceBuradaki arkadaşlar nasıl eksiye gidiyor ya ben sürekli aç geziyorum o kadar açıktım ki gelir gelmez iki kase çorba iki dilim ekmek yedim ve saat 7 de bidaha yerin
Öyşe yapıcam sabahtır açlıktam saçma sapan şeyler yedim yaAç bırakırsan kendini daha çok yersin öyle yapma ben bugün öğlen sadece kuru yedim mesela çok açıktım zeytin ekmek yedim öğlen güzel yeseydim olmazdı mesela o yüzden az ye sık ye bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?