Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hayirli sabahlar cümleten...bende 400 gram eksideyim...
Regl de olacağim bikaç güne..hep bir şeyler yiyesim var regl öncesi böyle oluyor ama kekik limon suyu karişimi ile bastiriyorum krizi..kekik suyunun tadina okadar aliştimki yudumlayarak bile içebiliyorum artik..ama limon suyu tabi tadini biraz daha yumuşatiyo...arada sütlü kahvede içiyorum..arti Bahar temizliği ile oyalanmaya devam..gitsin kilolar

Hoşbulduk hazalcim iyi işler kolaylıklar canım inşallah bizde yarın mesai başlayacak okulda bakalım gözümüz kulağımız bugünkü açıklamalarda halkımıza hayırlısı olsun inşallah

Aleyküm selam canım doğum günün kutlu olsun canim

Tamam canım çok ozletme kendini
lütfen menü eksiği olmasın.

Haklısın kaptanım dünkü menumle başlayayım

Pazar menüsü
Sabah
2 hs yumurta
7 zeytin
Maydanoz

Öğle
3 hurma
3 ceviz

Akşam
Et köftesi
Salata

Sabah oğlanın durumu kaldı bir lokma peynir ekmek

moni

Kizlar belki sizde öyle yapiyorsunuzdur bilmiyorum ama size bir tüyo vereyim..saat 11 veya 12 ye kadar kahvalti yapmayin hiç birşey yemeyin o saate kadar..ailenizle birlikte illaki oturmaniz gerekirse sütlü kahve veya çay için..yine olmazsa siz sadece sebze meyve yiyin yaninda labne peynirle beraber..sonra yine akşam yemeğine kadar birşey yemeğin saat 18 e kadar..ara öğünler falan hepsi sonradan uydurma inanmayin böyle şeylere ...2 öğün en sağliklisi ve en güzeli

Son düzenleme:
Sofrada kahvaltı varken nasıl yapmayayim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı günler

Sabah tam uyanıp buraya yazacaktım ki eşimin Halası aradı Bir iş için çıkıp size de uğrayacağım ufaklığa birşey getireceğim dedi
Tabi anında motoru taktım popişe gelmeden bari bir süpürge tutayım bir kaç parça bulaşığım vardı onları da aradan çıkarayım diye

Maşallah nasıl çabuk geldiyse daha işim bitmeden zil çaldı Birlikte sabah kahvemizi içip az sohbet ettik sonra da o gidince kalan işlerimi bitirdim ancak fırsat bulabildim burası için
Birazdan da akşamlık ıspanağımı yıkayıp yaparım ki erken yemek istersek hazır olsun

Bu arada büyük kızım Aşçılık okuyor ya Öğretmeni her hafta için birşeyler yapıp bana güzel sunumlar çekip atın demişti Bu sabah ilk sunumunu Öğretemene atmış ve Hoca çok beğenmiş Hatta mükemmele yakın olmuş bence çok umut vaat ediyorsun demiş bütün sınıfın karşısında nasıl sevindi size anlatamam tabi o resmi çekene kadar ne uğraştı hatta bize de yok ışık tutun falan diye dakikalarca işkence yaptı
İnşallah güzel bir dereceyle mezun olur da meslek hayatına güzel bir başlangıç yapar

Slm kizlar menum diyet degil

Sabah klasik kahvalti

Ara kahve ve ince dilim kek

Aksam doner ekmek arasi ve ayran

SU 2 LT ancak spor yok evde ia yapmaktan artik spot yapacak hal kalmiyo
Benim dünkü menü de bozuktu. Makarna ve sufle yedim. Tek öğün olayı bitirmeye yetti zaten. Sabah 2kg artıydım
Bütün hafta bununla uğraşacağım mecbur

İnşallah 93küsürleri görürüm çokta gözüm yok şimdilik
Rakibem naptın ben öğle arasında sporumu yaptım bugün cardio günüydü Aman yarabbim nasıl yoruldum. 120 puanımı akşam menü paylaşımımda yazarım
Ay inşallah tüm çocuklarımız çok başarılı olsunlar. Ömrüm ders çalışan çocuk kısmında geçti şimdi benim oğlum olunca annemi daha iyi anlıyorum :) canım analarımız ya okuyalım diye ne çaba veriyorlar aslında. Çocuk büyütmek çocuk olmaktan daha zor.

Kız sen ne sporu yapıyonda 120 puan yazıyorsun yaaaaaaa nasıl cardiodur oooo biz de otur otur popo büyütüyoruz gün içinde öfffff

Kız sen ne sporu yapıyonda 120 puan yazıyorsun yaaaaaaa nasıl cardiodur oooo biz de otur otur popo büyütüyoruz gün içinde öfffff
bak bugün aşağıdakini yaptım
Normalde programım leslie gibi daha hafif oluyor ama bu durmadan atlamalı hoplamalı olduğu için bunu 4ten hesapladım

Buradaki arkadaşlar nasıl eksiye gidiyor ya ben sürekli aç geziyorum o kadar açıktım ki gelir gelmez iki kase çorba iki dilim ekmek yedim ve saat 7 de bidaha yerin
Aç bırakırsan kendini daha çok yersin öyle yapma ben bugün öğlen sadece kuru yedim mesela çok açıktım zeytin ekmek yedim öğlen güzel yeseydim olmazdı mesela o yüzden az ye sık ye bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…