Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Böyle bir anlam çıkartmana gerek yok ki moni. Bunu gerektirecek bir şey yazdığımı zannetmiyorum. Niye seni program olarak görelim??? Kaptanlığın zor ve vakit ayırmayı gerektiren emekli bir iş olduğunu biliyorum.
Yazdığım gibi, kendi içimde yaşadığım sorundan dolayı her şeyden uzaklaşmak istedim. Bazen olmayınca olmuyor çünkü.

''başkasının anlamasını beklememek gerek. ben de beklemiyorum'' derken, bu cümledeki ‘başkası’ sen değilsin. Eğer öyle bir anlam çıkartıysan, seni ifade eden bir kelime değil o.

Günaydın herkese bugün 1 Mart. İlkbahara giriş yaptık üstüne bir de pazartesi tanrım ne kadar da sağlıklı beslenmelik bir gün İlkbahar gelsin artıııkk soğuklara evde kapanmalara doyduk bence yeni ayımız sağlık getirsin vee Ramazana çok az kaldı Ben hızlıca işlerimi halledip tartılıp sonuç paylaşacağım birazdan hepinize kocaman sevgiler

Pazar günü menüsü
Sabah
1 yumurta pastırmalı tavada
Domates zeytin 3 adet tel peynr 1 dilim tam buğday ekmeği
Öğle
1 kase tarhana çorbası
1 kase salata
Ekmek yok
Ara
Ceviz 3 tane
2 tane hoşbeş gofret
Akşam
Avuç i büyüklüğünden az daha büyük et
Salata bolca
Ekmek yok
Su 2 ltre spor 15 dakika bölgesel ve ev işi ile beraber yarım saat dedim ev işine toplam 55 puan
Uyuyup kalmışım menü ondan şimdiye kaldı

Hayırlı mutlu huzurlu bur hafta dilerim
Ben cumaya göre 500 gr artıdayım ama dün regl olmam gerekiyordu olmadım bugünde gelen giden yok
Hayırlısı cumaya artı olmamak elimden geleni yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…