Bende öyle düşünüyorumKizlar belki sizde öyle yapiyorsunuzdur bilmiyorum ama size bir tüyo vereyim..saat 11 veya 12 ye kadar kahvalti yapmayin hiç birşey yemeyin o saate kadar..ailenizle birlikte illaki oturmaniz gerekirse sütlü kahve veya çay için..yine olmazsa siz sadece sebze meyve yiyin yaninda labne peynirle beraber..sonra yine akşam yemeğine kadar birşey yemeğin saat 18 e kadar..ara öğünler falan hepsi sonradan uydurma inanmayin böyle şeylere ...2 öğün en sağliklisi ve en güzeli
Inşallah canım Allah emeklerinin karşılığını versinSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı günler
Sabah tam uyanıp buraya yazacaktım ki eşimin Halası aradıBir iş için çıkıp size de uğrayacağım ufaklığa birşey getireceğim dedi
Tabi anında motoru taktım popişegelmeden bari bir süpürge tutayım bir kaç parça bulaşığım vardı onları da aradan çıkarayım diye
Maşallah nasıl çabuk geldiyse daha işim bitmeden zil çaldıBirlikte sabah kahvemizi içip az sohbet ettik sonra da o gidince kalan işlerimi bitirdim ancak fırsat bulabildim burası için
Birazdan da akşamlık ıspanağımı yıkayıp yaparım ki erken yemek istersek hazır olsun
Bu arada büyük kızım Aşçılık okuyor ya Öğretmeni her hafta için birşeyler yapıp bana güzel sunumlar çekip atın demiştiBu sabah ilk sunumunu Öğretemene atmış ve Hoca çok beğenmiş Hatta mükemmele yakın olmuş bence çok umut vaat ediyorsun demiş bütün sınıfın karşısında nasıl sevindi size anlatamam tabi o resmi çekene kadar ne uğraştı hatta bize de yok ışık tutun falan diye dakikalarca işkence yaptı
İnşallah güzel bir dereceyle mezun olur da meslek hayatına güzel bir başlangıç yapar
BendeGünün her öğünü çay kahvaltı olsa hayir demem
Niyekimoni ben izine ayrilmak istiyorum bu hafta
HayırdırÖyle hevesle eve geldim ki spor yapıcam diye eve girdiğim an moodum düştü sinir küpü oldum
Olmayinca olmuyorNiyeki
Gerçi ben bu ev de hep sinir küpüyüm o ayrı da eve girdim çocuğun odası darma duman oyuncaklar her yerde sağolsun KV başından gitsinde nereye gidersen gitsin dediği torununu bize salınca koca kişide hayır demesini için bazı şeylere ben hep sinir harbi yaşıyorum huzur yok senin anlayacağınHayırdır
Spor yapıyor musun?Buradaki arkadaşlar nasıl eksiye gidiyor ya ben sürekli aç geziyorum o kadar açıktım ki gelir gelmez iki kase çorba iki dilim ekmek yedim ve saat 7 de bidaha yerin
DüzenlemeIyi akşamlar
Menüm
Su 1,200 ml
Kahve 2 kupa
Yeşil çay ve biberiye 1 litreye yakın
Spor
30 dakika yürüyüş ( birazdan belki gene çıkarım)
1 Saat ütü
Puanı sonra yazarım
Hayırlısı olsunOlmayinca olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?