- 18 Mart 2018
- 31.141
- 124.360
- 598
- 50
Amaaan boşver yaaGerçi ben bu ev de hep sinir küpüyüm o ayrı da eve girdim çocuğun odası darma duman oyuncaklar her yerde sağolsun KV başından gitsinde nereye gidersen gitsin dediği torununu bize salınca koca kişide hayır demesini için bazı şeylere ben hep sinir harbi yaşıyorum huzur yok senin anlayacağın
Durakladı diye, oysa bende direnci kırmak için neler yaptım, kızım duraklamada, cevremde bazıları da diyor takıldı kaldı diye, oluyor yani, sabır lazım
Neden değil merak ettim aslında böyle duraklstırsın kilo vermeni benim düşüncem tabiBugunku menum diyet degil
Sabah kahvaslti yapmadim
Oglen kisir ve kek yedim
Ara kahve
Aksam yine kisir 2 kasik 1 bardak ayran
80 dk mııııDüzenleme
80 dakika yürüyüş 240 puan
1 saat ütü 10 puan olsun mu?
Toplam 250 puan
Nasıl yürüdüğümü bile farketmiyorum, alıştım, çok iyi geliyor80 dk mııııaaah ahhh eski benn şimdi bi taraflarımm kalkmıyor yapmaya anca Leslie falan
Ooo ne güzelYorgunluktan yazacak halim.yok, bugün arkadasa meydan okudum eve onu gecmek icin 2 saatten fazla yürüdümenkaz gibiyim
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı günler
Sabah tam uyanıp buraya yazacaktım ki eşimin Halası aradıBir iş için çıkıp size de uğrayacağım ufaklığa birşey getireceğim dedi
Tabi anında motoru taktım popişegelmeden bari bir süpürge tutayım bir kaç parça bulaşığım vardı onları da aradan çıkarayım diye
Maşallah nasıl çabuk geldiyse daha işim bitmeden zil çaldıBirlikte sabah kahvemizi içip az sohbet ettik sonra da o gidince kalan işlerimi bitirdim ancak fırsat bulabildim burası için
Birazdan da akşamlık ıspanağımı yıkayıp yaparım ki erken yemek istersek hazır olsun
Bu arada büyük kızım Aşçılık okuyor ya Öğretmeni her hafta için birşeyler yapıp bana güzel sunumlar çekip atın demiştiBu sabah ilk sunumunu Öğretemene atmış ve Hoca çok beğenmiş Hatta mükemmele yakın olmuş bence çok umut vaat ediyorsun demiş bütün sınıfın karşısında nasıl sevindi size anlatamam tabi o resmi çekene kadar ne uğraştı hatta bize de yok ışık tutun falan diye dakikalarca işkence yaptı
İnşallah güzel bir dereceyle mezun olur da meslek hayatına güzel bir başlangıç yapar
Öğretmeniiimmm sağlıkla sıhhatle geçsin döneminiz benim yüz yüze eğitimden pek umudum yok yine uzaktana dönülecek gibi düşünüyorum ama inşallah bu süreçte sağlık sıhhatle geçirirsiniz.Günaydın hayırlı sabahlar hanımlar
Bugün oğlanı eşimi okula gönderdim öğle vakti inşallah bizde çıkacağız
Bismillah dedik
Rabbim sağlıkla geçirmeyi nasip etsin inşallah hepimize bu süreci
Çocuklar gibi heyecanlıyım özlemişim kuzucuklarima
Günaydın rakibecim akşam sporun dibine vurmuşsun 9 bin adımı ne ara attın kız :)Günaydın herkese
Günaydııın gezegencimmm :)Hayırlı sabahlar kızlar
Valla işyerin den eve kadar yürüdüm 6 7 bin o yaptı zaten biraz da tur attım aslında sabah akşam işe böyle gelsem hergün 10 bin adım atarım da altta araba olunca servis soğuklar da yemiyor tabiÖğretmeniiimmm sağlıkla sıhhatle geçsin döneminiz benim yüz yüze eğitimden pek umudum yok yine uzaktana dönülecek gibi düşünüyorum ama inşallah bu süreçte sağlık sıhhatle geçirirsiniz.
Günaydın rakibecim akşam sporun dibine vurmuşsun 9 bin adımı ne ara attın kız :)
Rabbim sizinde çocukların da işini kolaylaştırsın inşallahGünaydın hayırlı sabahlar hanımlar
Bugün oğlanı eşimi okula gönderdim öğle vakti inşallah bizde çıkacağız
Bismillah dedik
Rabbim sağlıkla geçirmeyi nasip etsin inşallah hepimize bu süreci
Çocuklar gibi heyecanlıyım özlemişim kuzucuklarima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?