Anaaaa insalalh seni ve takimimi utandirmam ilk yaptigim listeyi uygulayacagim bu hafta olmadi senden isteyecegim sozİstersen kendine yüz tane liste yaparsın. yapamam dersen kilonu boyunu yaz ben yapayım. Ama gram dışına çıkarsan gözüme gözükme
Geçmiş olsun canımHayırlı sabahlar
Uykusuz, yorgun, sırtı ağrıyan bir gezo bırakayım şuraya
Ben bile heveslendimAyy bende mi katılsam ne
Kimse gelmezse ben varım amma haksızlık olmasın 3 günlükler başlıyorGezegencim
evet arkadaşlar katılan arkadaşlar olurda yüzde olarak 1. Olana 21 gün sonunda verdiği kilolara ek olarak minik bir sürprizim de olabilir yeter ki siz isteyinBu eğlenceye çılgınlar gibi zayıflamaya var mısınııızz
3 günlük açıkta insanin canı su bile istemiyor canımÇok basit yapmamız gerekeni yapacağız aslında. 21 gün boyunca sağlıklı ve kaçamaksız şekilde besleneceğiz :)Bu sayede rafine şekerden de uzak duracağız. Yani öyle az patates kızartması bir kase sütlaç bir minik dilim pasta yok
3 tane basit kuralımız var :) Hangi beslenme programını takip ediyorsanız edin;
21 gün boyunca bu şekilde dikkat ederek besleneceğiz. Olur da listemizde kaçamaklar oldu o kaçamağın karşılığı neyse o spor ertesi gün yapılacak 1 dilim pizza için 45 dakika orta tempolu yürüyüş yapmak gerekir bunu da burada paylaşacağız. :)
- Her türlü tatlı,hamurişi, paketlenmiş yüksek kalorili gıdalar, abur cuburlar, asitli içecekler, beyaz ekmek, mümkünse pirinç yasak (ekmek tam buğday,kepek,tahıllı olacak pirinç yerine bulgur olması gerek.)
- Haftada 5 gün en azından 30 dakikalık spor yapacağız.
- Günde en az 2 litre su içilecek.
Ben 21 gün boyunca kendimi bu şekilde motive edip kendime meydan okuyorum. Bana katılıp meydan okuyacak arkadaşlar varsa bekliyorum. Hatta 21 gün sonunda en yüksek kilo verme yüzdesine sahip olana da ufak bir sürprizim olacak.
Sağol saramGeçmiş olsun canım
Ben bile heveslendim
Bende varımÇok basit yapmamız gerekeni yapacağız aslında. 21 gün boyunca sağlıklı ve kaçamaksız şekilde besleneceğiz :)Bu sayede rafine şekerden de uzak duracağız. Yani öyle az patates kızartması bir kase sütlaç bir minik dilim pasta yok
3 tane basit kuralımız var :) Hangi beslenme programını takip ediyorsanız edin;
21 gün boyunca bu şekilde dikkat ederek besleneceğiz. Olur da listemizde kaçamaklar oldu o kaçamağın karşılığı neyse o spor ertesi gün yapılacak 1 dilim pizza için 45 dakika orta tempolu yürüyüş yapmak gerekir bunu da burada paylaşacağız. :)
- Her türlü tatlı,hamurişi, paketlenmiş yüksek kalorili gıdalar, abur cuburlar, asitli içecekler, beyaz ekmek, mümkünse pirinç yasak (ekmek tam buğday,kepek,tahıllı olacak pirinç yerine bulgur olması gerek.)
- Haftada 5 gün en azından 30 dakikalık spor yapacağız.
- Günde en az 2 litre su içilecek.
Ben 21 gün boyunca kendimi bu şekilde motive edip kendime meydan okuyorum. Bana katılıp meydan okuyacak arkadaşlar varsa bekliyorum. Hatta 21 gün sonunda en yüksek kilo verme yüzdesine sahip olana da ufak bir sürprizim olacak.
Ispanaklı mercimekli boregim
Aslında 3 Günlükler bu hafta deyilmiş@gezegenfeza gezo 3gunluk oruclarinda sana rabbim kolaylık versin ins rahat geçirirsin gerçi sen daha önce yaptigin için tecrubelisin ben 36 saati tutamadımnasip olurda birgün tutarım ins.
Tadı nasıl dıIspanaklı mercimekli boregim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?