- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Yok yavrum benim ödem sorunum var yıllardır Dr bile gittimDünkü börek ve simitle alakası yok yani
Yaramış köy ozamanSelamm..
Ben iki gündür köydeydim.. İnternette cekmiyodu.. Bakamadım hiç guruba belim tutuldu yatıyrm şimdide köydeki soğuk pahalıya patladı bana.. Ama gelince hemen tartıldım 400 gr vermişim şimdiden
1 yıl öncesiAlttakş fotoğraf güncel mi?
Yaradı vallaYaramış köy ozaman
Çok geçmiş olsun geçen de belin tutulmuştu dikkat et kendine çok sık tekrarlarsa kronikleşebiliyorSelamm..
Ben iki gündür köydeydim.. İnternette cekmiyodu.. Bakamadım hiç guruba belim tutuldu yatıyrm şimdide köydeki soğuk pahalıya patladı bana.. Ama gelince hemen tartıldım 400 gr vermişim şimdiden
Deee gette yap bakalımÇok geçmiş olsun geçen de belin tutulmuştu dikkat et kendine çok sık tekrarlarsa kronikleşebiliyorBen de Aralıkta çok çektim de bu konudan
Neyseeee gideyim de sporumu yapayımm :)
İyi diyelim iyi olsun canımSağ ol canım. Annen nasıl oldu Saram?
atlatacaksın inan bak hepimiz burada aynı sıkıntıyı yaşıyoruz ama yemenin sonu yok. Yediğimiz bitiyor yeme ihtiyacımız bitmiyor. Çocuğunla oyna örgü ör kitap oku gerekirse erken uyu aklına yemeyi getirme. Ağır yaşamları izle bol bol :)Slm kizlar yogun bir gun var okul cocugumu okula biraktim geldim bayaa yurudum.diywte basladim bismillah deyip kacamak yok insallah aksamida atlatirsam sorun yok
Spor yapıyor musun? Esneme germe gibi? Belimden inan ben de çok çektim.Merhaba
Bugun regl oncesi son iki gun diye tahmin ediyorum kudurdum
Sabah 2 dilim ekmek
Yarim tabak domates söğüş
Çökelek ,zeytin
3 bardak cay
.....
Aksam 18.30
Yarim tabak dible
1tabak bezelye
1 dilim ekmek 2 sarma
...
Bugun affedin beni şu an belime sicak su torbasi yapiyorum yemek yedim hemen iskeletim agridi
Artik tartmiyor vücut
Ama kafa olarak hazirim duami da ettim şükür
..
2 lt suyumu da icecegim birazdan baslayip
Hadi hayirlisi bakalim
1,5 saattir torunu uyutmaya çalışıyorumNapıyorsunuz kızlar
Geçmis olsun canımSelamm..
İyi diyelim iyi olsun canım
Merhaba
Bugun regl oncesi son iki gun diye tahmin ediyorum kudurdum
Sabah 2 dilim ekmek
Yarim tabak domates söğüş
Çökelek ,zeytin
3 bardak cay
.....
Aksam 18.30
Yarim tabak dible
1tabak bezelye
1 dilim ekmek 2 sarma
...
Bugun affedin beni şu an belime sicak su torbasi yapiyorum yemek yedim hemen iskeletim agridi
Artik tartmiyor vücut
Ama kafa olarak hazirim duami da ettim şükür
..
2 lt suyumu da icecegim birazdan baslayip
Hadi hayirlisi bakalim
valla rutin olarak ev-iş arasındayım. onun dışında çok şükür.Sağol canım benim sen nasılsın neler yapıyorsun
Yaaa senin torunun mu var gezegenciiim1,5 saattir torunu uyutmaya çalışıyorum
Arada telefonu kaptırıyorum
Oo seni gordugume cok sevindim ya.saracim gecmisi bilmiyorum ama annenin hastaligini biliyorum cok gecmis olsun kotuye mi gitti yoksarabbim sifa versin
hey baby sahalara donmussun sejde hos geldin benim de donusum yakindir izin kiloma gelmeye ugrasiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?