- 17 Mart 2020
- 1.559
- 5.782
- 88
- 40
geçmiş olsun canım.İyi biraz ateşi var sadece başında bekliyorum sen nasılsın bu hafta da benlemisin
Sağol canımgeçmiş olsun canım.
Göz kararıAkşama annem babam kardeşim gelecek sabah beri yemek yapıyorumsorsanız naptın cevap veremem ne kadar yorucu tadına bakmadan nasıl yeme yapıyorsunuz ya resmen ev hanımı terkim nasıl geçiyor gününüz hanımlar
Bu sefer 3 olacakKaçıncısı?
Fatma ve benKim kime rakip bu hafta
Fatma kimFatma ve ben
Yaaa süpersinizzz gerçekten. Oğlum olunca gerçek manada yemek yapmaya başladığım için sanırım gerçekten tadına bakmadan anlamıyorum otun sebzenin tadına bakmak neyse de diğerleri sıkıntı oluyor. Çok tebrik ediyorum göz kararı yemek yapan herkesiGöz kararı
30 senedir yemek yapınca insan alışıyor, bazen tabi tuzlu yada tuzsuz olabiliyor
FatmatuzzehraFatma kim
YokumYaaa süpersinizzz gerçekten. Oğlum olunca gerçek manada yemek yapmaya başladığım için sanırım gerçekten tadına bakmadan anlamıyorum otun sebzenin tadına bakmak neyse de diğerleri sıkıntı oluyor. Çok tebrik ediyorum göz kararı yemek yapan herkesi
eeeyyy hanımlaaar herkese iyi geceleeer kaçamasız meydan okuması yapalım mı? 21 gün boyunca sıfır kaçamak gibi ne dersiniz menüleriyle kimler rakip olacak bu meydan okumaya kimler katılmak isterR reklam özellikle seni davet ediyorum hadi gel bir yarışalım var mısın bu meydan okumaya :)
Şey meyve kaçamak olmuyorYokum
Acliklardan sonra meyva hakkım var, nasıl vazgeçiyim
4le beklerken
Sağol canım benim sen nasılsın neler yapıyorsunsara_28 Allah kolaylık versin canım.
Yinede yokum, bu ay yine serbest günüm var, lahmacun yada lazanya yemeyi düşünüyorumŞey meyve kaçamak olmuyorgezegencim senin nasıl sıkı bir diyetin var yaa meyveden nolcak sen de
Kaçamaklar:
Hamurişi
Bildiğimiz tatlılar
Abur cuburlar
Asitli gıdalar
Gereğinden fazla ekmek, pilav,bulgur
Hayırlı pazarlar bende iki günün yorgunu olarak evde perişan bir halde dolanıyorumHayırlı sabahlar
Uykusuz, yorgun, sırtı ağrıyan bir gezo bırakayım şuraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?