Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hoşgeldin beybim

Senin adına sevindim

Kahvaltı

Peynir
Ceviz
Bikaç lahana sarması
Domates, Salatalık

Akşam
Biraz lahana sarması
Çok az tavuklu mantar gratin
Domates

Fırın sütlaç yapmıştım ilk defa
1 kâse yedim, şekeri çok olmuş oysaki tariftekinden az koymuştum, baydı, hiçte sevmedim.
Kendi yaptığım sütlaç daha güzel oluyordu.
Bidahada yapmam.

Su
1 lt

Spor
1 saat cimcimeyle yürüyüş 120 puan

Anaaaa insalalh seni ve takimimi utandirmam ilk yaptigim listeyi uygulayacagim bu hafta olmadi senden isteyecegim soz obezzto tsk ederim teklifin icin
Hadi gelll aramızaaa başla bildirimlere sporlara yazıp yazıp gitme bize katılabilirsin bak nassıl sağlıklıyız enerji sinerji hepsi bizde

Kimse gelmezse ben varım amma haksızlık olmasın 3 günlükler başlıyor
Sen kurallara uymasan da gel yürüyüşünle açlıklarınla bize örnek olursun Grupça baksana nasssıl motiveyiz
Merhaba biz tanışamadık sizinle :) İnanılmaz lezzetli gözüküyor. Mercimek unu falan mı acaba?
Kız yarım açma nedir açma falan yok. Açma yerine 2 dilim tam buğday ekmek ye ne biliyim en kötü yarım simit ye açma çok olmuş :)
1 simit miii gerçi yenebilir gün içerisindeki ekmek haklarını kullanıp 1 simit:4 dilim ekmek
kıymalı börekcikleri yemeseydin iyiydi. Hamurişinden uzak durcaz cıssss onlar 2 dilim ekmek ye tam buğday en azından tok tutar :) Senin kilon çok hadi diğerleri neyse de bu kadar az yiyerek metabolizmanı durdurursun daha sağlıklı öğünler mi eklesen acaba? Çok az yemiyor musun? ama tabi sağlık problemin vardır vs onu bilmiyorum ama çok kiloda az yemek metabolzmayı öldürür hiç veremezsin
Gezegenciim günaydın çalışıyoruz işte şahane pazartesi nolsun
Günaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım güzel bir gün dileğiyle
Günaydın güzel bir hafta olsun :)
Günaydın kızlar
Yüzüm gözüm balon gibi acayip ödem yapmışım kilom da 95.4 çıktı yarın adet günüm bugün de olabilirim yarın da büyük ihtimalle o yüzden böyle çıktı kilom
Bol bol su iç hastane etkisi de vardır. Streste tetikler. Yeşil çay su iç ödemi atarsın. Tuzlu,hamurişi, gibi gıdalardan uzak dur da ödem yapma.

moni kaptancım artık menülerimizin affı yok bam bam bam :) Herkese ekmek yiyin dedim benden de ne güzel tavsiye hah

TombulAy canım normal de yemeğimi yerim ekmek kullanmam ama pazar sabahı annemler kahvaltı ya geldiler eşimdi gidip börek poğaça simit almış ben de simiti çok severim börek de çok küçük parçalara bölünmüştü 2 dilim ekmek yapmaz sanmıyorum oyüxden de akşam yemedim birşey normal de duramam şekerim var diye çabuk acıkırım poğaçalara elimi dahi sürmedim kaldı çoğu eşime dedim sabah işe giderken yersin

O dündü canım bugün başladım inşallah şuana kadar da gayet iyi gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…