- 18 Mart 2018
- 31.141
- 124.360
- 598
- 50
Hoşgeldin beybimMerhabaaaaaaa
Nasılsınız Moni cim ve arkadaşlarrrrrr
Beni sorarsanız normalim
Annem bu süreçte 7 kg verdi
Ben ise bel olarak 90 cm den 81 cm e indim ama tartıda +10 kg gözüküyorum çünkü yogun bir bagırsak sıkıntısı yaşadım son bir ayda
...
Ama kabul ederseniz liste içine gireyim diyorum :)
Bel fıtığı başlangıcı da çıkıyor galiba 1 haftadır bel agrısı iskelet omurilik agrısı geberiyorum
Bacaklarımdaki ve yan ve sırt yaglarım baya azaldığı için tüm yük göbege bindi bu da beni mahvediuor
Spor ile birlikte düzenli bir menü yapayım her gün menü yazayım diyorum. Tahmini akşam 22 den sonra girip mesajları okuyup yazarım Allah ım nasip ederse
Yarın Pazartesi bildirim yapıp başlayayım ne dersiniz
Hem muhabbetlerinizi de özledim
Kendimi tam olarakhissediyorum
Halbuki ben kendimi prenses gibi hissetmek istiyoruömmmmmmmmm
Senin adına sevindimHayatı sorarsanız gayet güzel gidiyor, ilk baslarda2-3 ayoglum babasını özlediği için baya üzüldü ama şimdi takmıyor bile. Her gün whatsaptan görüşüyorlar. Nafakasını da gönderiyor her ay paşa paşa. E Bi zahmet bir TL bile almadan ayrıldık. Neyse aman şimdi mutluyuz ya çok şükür ne iyi etmişim ya oh be
Hoş buldum mm gezegenim.Hoşgeldin beybim
Afiyet olsun canımIspanaklı mercimekli boregim
Sağ ol canım. Annen nasıl oldu Saram?Geçmiş olsun prensesim
Hadi gelll aramızaaa başla bildirimlere sporlara yazıp yazıp gitme bize katılabilirsin bak nassıl sağlıklıyız enerji sinerji hepsi bizdeAnaaaa insalalh seni ve takimimi utandirmam ilk yaptigim listeyi uygulayacagim bu hafta olmadi senden isteyecegim sozobezzto tsk ederim teklifin icin
Sen kurallara uymasan da gel yürüyüşünle açlıklarınla bize örnek olursunKimse gelmezse ben varım amma haksızlık olmasın 3 günlükler başlıyor
Merhaba biz tanışamadık sizinle :) İnanılmaz lezzetli gözüküyor. Mercimek unu falan mı acaba?
Kız yarım açma nedirBugunki menüm
Sabah yumurta salatası
Peynir zeytin
Yarım açma
Öğlen bir kase domates çorbası
2 kuru biber dolması
3 yk yoğurt
16.30 yarim avuç kuruyemiş
2 litre su
2 kupa yeşil çay
30 dk leslie boosted 90 puan
1 simit miii gerçi yenebilir gün içerisindeki ekmek haklarını kullanıpSelam herkese
Sabah
1 simit 4 ufak kıymalı börek
Peynir zeytin
Akşam
Çay bardağı kadar büyük leblebi yedim o kadar
1 tane de soda
Su 1 lt anca
Spor
40 dk tempolu yürüyüş 120 puan
60 ip atlama 8 puan
1700 adım 17 puan
1 saat temizlik 50 puan
Toplam da 195 puan
Gezegenciim günaydın çalışıyoruz işte şahane pazartesi nolsunNapıyorsunuz
Günaydın güzel bir hafta olsun :)Günaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım güzel bir gün dileğiyle
Bol bol su iç hastane etkisi de vardır. Streste tetikler. Yeşil çay su iç ödemi atarsın. Tuzlu,hamurişi, gibi gıdalardan uzak dur da ödem yapma.Günaydın kızlar
Yüzüm gözüm balon gibi acayip ödem yapmışım kilom da 95.4 çıktı yarın adet günüm bugün de olabilirim yarın da büyük ihtimalle o yüzden böyle çıktı kilom
O dündü canım bugün başladım inşallah şuana kadar da gayet iyi gidiyorumHadi gelll aramızaaa başla bildirimlere sporlara yazıp yazıp gitme bize katılabilirsin bak nassıl sağlıklıyız enerji sinerji hepsi bizde
Sen kurallara uymasan da gel yürüyüşünle açlıklarınla bize örnek olursunGrupça baksana nasssıl motiveyiz
Merhaba biz tanışamadık sizinle :) İnanılmaz lezzetli gözüküyor. Mercimek unu falan mı acaba?
Kız yarım açma nediraçma falan yok. Açma yerine 2 dilim tam buğday ekmek ye ne biliyim en kötü yarım simit ye açma çok olmuş :)
1 simit miii gerçi yenebilir gün içerisindeki ekmek haklarını kullanıp1 simit:4 dilim ekmek
kıymalı börekcikleri yemeseydin iyiydi. Hamurişinden uzak durcaz cıssss onlar 2 dilim ekmek ye tam buğday en azından tok tutar :) Senin kilon çok hadi diğerleri neyse de bu kadar az yiyerek metabolizmanı durdurursun daha sağlıklı öğünler mi eklesen acaba? Çok az yemiyor musun? ama tabi sağlık problemin vardır vs onu bilmiyorum ama çok kiloda az yemek metabolzmayı öldürür hiç veremezsin
Gezegenciim günaydın çalışıyoruz işte şahane pazartesi nolsun
Günaydın güzel bir hafta olsun :)
Bol bol su iç hastane etkisi de vardır. Streste tetikler. Yeşil çay su iç ödemi atarsın. Tuzlu,hamurişi, gibi gıdalardan uzak dur da ödem yapma.
moni kaptancım artık menülerimizin affı yok bam bam bam :) Herkese ekmek yiyin dedim benden de ne güzel tavsiye hah
Dünkü börek ve simitle alakası yok yaniGünaydın kızlar
Yüzüm gözüm balon gibi acayip ödem yapmışım kilom da 95.4 çıktı yarın adet günüm bugün de olabilirim yarın da büyük ihtimalle o yüzden böyle çıktı kilom
Selamm..Napıyorsunuz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?