En dogru kilon sabah ac karnina ciktigin kilondur canim çünkü gün icinde çıkarsan 2 kilo fazla çıkarsın yemek yedin şu içtim vücutta toplandığı için yağını suyunu ölçer bazı yattılar acı tecrübem vardır gün icinde tartılıp 1 kilo aldım diye ortalığı yıkan ben sonra doktor sölemişti sabah ac karnına çıktığın tartı da çıkan senin gercek kılındır demistio kjadar su ve kahveye şimdi tartılmak doğru sonuç getirmez, sabahki kilomu atarım size
Kilondur yazarken kılındır yaziyo bu telefon delirecek yanlış kelime yazardansa çok sorryEn dogru kilon sabah ac karnina ciktigin kilondur canim çünkü gün icinde çıkarsan 2 kilo fazla çıkarsın yemek yedin şu içtim vücutta toplandığı için yağını suyunu ölçer bazı yattılar acı tecrübem vardır gün icinde tartılıp 1 kilo aldım diye ortalığı yıkan ben sonra doktor sölemişti sabah ac karnına çıktığın tartı da çıkan senin gercek kılındır demisti
kesinlikleeee asla ve asla gün içinde tartılmaması gerek aslında tartıdan ziyade görsellik daha önemli...ama işte biz insanoğlu seviyoruz böyle rakamları :))En dogru kilon sabah ac karnina ciktigin kilondur canim çünkü gün icinde çıkarsan 2 kilo fazla çıkarsın yemek yedin şu içtim vücutta toplandığı için yağını suyunu ölçer bazı yattılar acı tecrübem vardır gün icinde tartılıp 1 kilo aldım diye ortalığı yıkan ben sonra doktor sölemişti sabah ac karnına çıktığın tartı da çıkan senin gercek kılındır demisti
Sabahları kalkıp yargıya çıkıp edildiğini görmek ne güzeldir yarabbim ben bekarkende 68 kilo vermiştim o zaman bile bu kadr sevinmemistimmm yaaakesinlikleeee asla ve asla gün içinde tartılmaması gerek aslında tartıdan ziyade görsellik daha önemli...ama işte biz insanoğlu seviyoruz böyle rakamları :))
tamamo kjadar su ve kahveye şimdi tartılmak doğru sonuç getirmez, sabahki kilomu atarım size
teli kamerada hazır tutcan hemen çekcen:)Tek bir sorun var bazi tartilar kilonu gosrerdikden 5 saniye sonra kapaniyor o nasil olcak onu düşünüyorum
68 kilo mu telefonun şeysi mi:)Sabahları kalkıp yargıya çıkıp edildiğini görmek ne güzeldir yarabbim ben bekarkende 68 kilo vermiştim o zaman bile bu kadr sevinmemistimmm yaaa
bak bu cümlelerden anlamadım bi şeySabahları kalkıp yargıya çıkıp edildiğini görmek ne güzeldir yarabbim ben bekarkende 68 kilo vermiştim o zaman bile bu kadr sevinmemistimmm yaaa
telefonun şeysi bence68 kilo mu telefonun şeysi mi:)
tercüme ediyim:)bak bu cümlelerden anlamadım bi şey
Ben liseye başladığımda 118.kusurdum sonra diyet spor üniversite son sınıfa kadar verdim by byyye 68 kilo dedim evlendiğinde 78 kilo olmuştum sonra bir sürü ameliyatlar sıkıntılar tekrardan 104 .90 olmustumki duuuuuuuur deyip 82. Ye geldiimm son 4 kilooooo68 kilo mu telefonun şeysi mi:)
Bu benim ilk kilo verme maceram deyil tabii onu diyorum ömrüm kiloyla geçti devgibi boytelefonun şeysi bence
| SPOR | SÜRE/ADET | PUAN |
|---|---|---|
| NormalYürüyüş | dk | 2 Puan |
| Tempolu Yürüyüş | dk | 3 Puan |
| Leslie | dk | 3 Puan |
| Eliptik | dk | 4 Puan |
| Yüzme | dk | 4 Puan |
| Jillian | dk | 3 Puan |
| Cardio | dk | 4 Puan |
| Zumba | dk | 3 Puan |
| plates | dk | 3 Puan |
| Step | dk | 3 Puan |
| pump it up | dk | 3 Puan |
| Squat | 50 adet | 25 Puan |
| Bisiklet | dk | 3 Puan |
| Bölgesel çalışmalar | dk/ 50 adet | 2 Puan/30 puan |
| İp atlama | 15 Adet | 2 Puan |
| adım | 5000 | 50 Puan |
| temizlik/dip bucak | 1 saat | 50 Puan |
Hatta 118 den daha fazla bile olabilirim bildiğiniz obezdim ben obez aradan cook yıllar gectii adi üstünde geldi gectiiiiiiBen liseye başladığımda 118.kusurdum sonra diyet spor üniversite son sınıfa kadar verdim by byyye 68 kilo dedim evlendiğinde 78 kilo olmuştum sonra bir sürü ameliyatlar sıkıntılar tekrardan 104 .90 olmustumki duuuuuuuur deyip 82. Ye geldiimm son 4 kilooooo
Bu benim ilk kilo verme maceram deyil tabii onu diyorum ömrüm kiloyla geçti devgibi boyiri hantal kendini taşıyamayan bir vucud ayyyyyy hatırlamak bile istemiyorum
Oyy maşallah ya içinizden baya bir insan çıkmış yine 4 kilo ne ki verilirBen liseye başladığımda 118.kusurdum sonra diyet spor üniversite son sınıfa kadar verdim by byyye 68 kilo dedim evlendiğinde 78 kilo olmuştum sonra bir sürü ameliyatlar sıkıntılar tekrardan 104 .90 olmustumki duuuuuuuur deyip 82. Ye geldiimm son 4 kilooooo
Bu benim ilk kilo verme maceram deyil tabii onu diyorum ömrüm kiloyla geçti devgibi boyiri hantal kendini taşıyamayan bir vucud ayyyyyy hatırlamak bile istemiyorum
oo harikasın o zaman sana kocaman alkışBen liseye başladığımda 118.kusurdum sonra diyet spor üniversite son sınıfa kadar verdim by byyye 68 kilo dedim evlendiğinde 78 kilo olmuştum sonra bir sürü ameliyatlar sıkıntılar tekrardan 104 .90 olmustumki duuuuuuuur deyip 82. Ye geldiimm son 4 kilooooo
Ondan diyorum azmin elinden hiçbirşey kurtulmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?