Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Anladım cnm inşallah spor iyi gerçekten dogumdan sonra hizli kilo verince baya yumusacik oldum ya esim bile soyluyo dönüşüm muhteşem olacak ama bebis varya mecbur yiyorum dikkat ederek bilmiyordum gec yemenin yag yaktigini yeni bir bilgim oldu

Ay inşallah monim. Büyük ihtimalle bizim köyde babamın zamanında müdür yardımcılığı yaptığı okula göndereceğim. Hem okul müdürü babamın arkadaşı, hem evimize yakın, köy dediğim deniz kenarında okul ay inşallah ilk haftayı sorunsuz atlatırız gerisi Allahın izniyle iyi gelecektir inşallah

Merhaba

İsminiz (İsteğe Bağlı ): Gizem
Yaşınız : 34
Boyunuz: 163cm
Mesleginiz: Öğretmen
Şu anda çalışıyor musunuz: evet
Evli/bekar: evli
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları: yok
Emziriyor musunuz: hayır
Yaşadığınız şehir: Balıkesir
Kilo alma hikayeniz : kendimi bildim bileli kiloluyum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: öncelik sağlık, sonra da fit bir vücuda sahip olmak
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : çocukken de kilolu bir çocuktum, bir tek lise son sınıfta çok güzel kilo vermiştim, incecik olmuştum, ama sonra üniversitede hep dışarıdan yemek yeme durumunda kalmam ile gene kilo aldım, ve sonra hiç veremedim, hep aldım. 1 ay önce yapılan kontrollerimde, haşimato hipotiroidim ve insülin direncim olduğu ortaya çıktı. bu 2 sebepten ötürü çoooook yavaş kilo veriyorum. gram gram gidiyor ancak. bu yüzden buradayım. çünkü çok dikkat edip yavaş kilo vermek beni çok demotive ediyor, devam ettiremiyorum bir yerden sonra salıyorum sonra o zorlukla verdiğim 500 gramı 1 kilo olarak geri alıyorum. tamamen gaza gelmek ve pes etmemek için buradayım

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) hayır
Şu anki kilonuz: 84
Hedef kilonuz: 70 (bu ilk hedefim tabi, buna ulaşınca gerisi de gelecek inşallah)

Sabahki tartı resmim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…