oy oyy maşallahSaat 6.00 da uyandım.
Önce bir bardak suyla tiroid ilacımı içtim.
Ardindan 1.5 ltlik surahime limonlu kayısı Çaylı suyumu yapdim.
Saat 7.00 da iki tane terleme kemerini üst mide ve göbeğe gelecek şekilde takip 1 saat harttick bisiklet yaptım.
Kahvaltıda ıspanaklı yumurta ve salatalık yedim. Ekmeksiz tabi.
20 dk geçtikten sonra demlenen ve ılınan suyumdan 2 bardak içtim.
Dün üç litre su içtim. Zaten surahim 1.5 lt alıyor. Akşama kadar iki taneyi bitiriyorum.
Yalnız spor anamı aglatiyor. Bacak arkalarim ağrıdan ölecek
alışıyorsun zamanla bırakma çok faydalıTürk kahvesini çok seviyorum. Şekersiz içemiyorum diye 3 gündür kahveyide bıraktımama yağ alırsam mutlaka bunu denicem.
HarikasinGünaydın ben emziriyom onun icin biraz kahvaltı yapiyorum ac kalacak şekilde cay hurma esliginde simdi evi temizleyip kendimi sıtreç filme sarip spora devam edicem yansin kalçalar basenleryanilmiyorsam azda olsa kahvaltı yapmak daha hizli kilo verdiriyor
hoşgeldinİsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız : 38
Boyunuz:1.70
Mesleginiz: uzman
Şu anda çalışıyor musunuz:evet
Evli/bekar:evli
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları:1 oğlum var 8 yalında
Emziriyor musunuz:
Yaşadığınız şehir:Ankara
Kilo alma hikayeniz :hiç zayıf bir kişi olmadım Ara ara kilo alıp veriyorum artık istikrarlı olmak istiyorum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:daha dinç güzel ve sağlıklı olmak için
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı? (kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) hayır yarışmaya katılmadım sadece bireysel gruplarda arkadaşlarım ile paylaşım yaptım
Şu anki kilonuz:85
Hedef kilonuz:75
hoşgeldinBildirimi gördüm geldim evet var ihtiyacım daha önce de yarıştım ama yapabilir miyim ki bugün de kendimi şartladım geldim diyete başlıcam diye
Amiiiiiinnnnnn ❤❤❤❤❤❤❤Yeni arkadaslar hoşgeldiniz. Hep birlikte bol eksili gunler goruruz insallah.
evet bi ara da buradaydınİsminiz (İsteğe Bağlı ): zehra
Yaşınız : 29
Boyunuz: 1.58
Mesleginiz:ön muhasebe
Şu anda çalışıyor musunuz: evet
Evli/bekar: evli
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları:14 aylık kızım var
Emziriyor musunuz: evet
Yaşadığınız şehir: gaziantep
Kilo alma hikayeniz :ben hamileyken değil de doğumdan sonra alan tayfayım malesef :)
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: psikolojik olarak kendimi iyi hissetmek için
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) evet yarıştım 3.takımla başladım ordan mezun oldum sonra yanılmıyorsam bu takımda da yarışmıştım emin değilim en son 9.takımda izne ayrıldım diye hatırlıyorum kullanıcı adı değişikliği yapmadım
Şu anki kilonuz: 70
Hedef kilonuz: 57
hoşgeldinMerhaba beni de aranıza alırmısınız bende kilo vermek istiyorum da doğum kiloları.
kolay gelsin gülümMesajlar bittiğine göre herkese günaydın
Kalkıp bir kahve içsem iyi olur
Bugün mobilya bakmaya şehir dışına gideceğiz
Gün içinde aktif olamam
Arabada telefona bakamıyorum, başım dönüyor, midem bulanıyor
Hepiniz tekrardan hoşgeldiniz, gruba neşe getirdiniz, azminiz daim olsun, kilocuklar patır kütür gitsin
Hoşbuldumm canımhoşgeldin
Yeni arkadaslar hoşgeldiniz. Hep birlikte bol eksili gunler goruruz insallah.
en sağlıklısı yemekten 1 saat kadar sonra benim bildiğim.Kahve için birşey soracağım kızlar
Kahve içmek istediğinizde illa ki ara öğünlerde mi tüketmeliyiz
Mesela kahvaltıdan hemen sonra içebilir miyiz yoksa ana öğün üzerinden belli bir süre geçince mi içmeliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?