Neeeeeeyyy aaa manyak gerçekten
Tm cnm teşekkürler 15 gun sonra Leslie basliycam o beni zorluyo sezaryan oldugum icin baya yorumlar guzel zayiflatmis insanlarBence vücudu baya toparlıyor tabi bı plates gibi değil ama
Bende lesliyle baya verdim önce 10 dakika versiyonuyla 2 kere yaptim 10 attı 10 20 dakika sonra 15 dakika derken artik level atlayip 5 mil olani yapıyorum vallahi kadın benle gurur duysunTm cnm teşekkürler 15 gun sonra Leslie basliycam o beni zorluyo sezaryan oldugum icin baya yorumlar guzel zayiflatmis insanlar
hoşgeldinMerhaba arkadaşlar beni ekleemisiniz biy 1.63 kilo 72.600 iki ay bir hafta oldu dogum yapali eski kiloma 400 gr kaldi hedef 60 kilo hergun duzenli basen eritme ve kalca dikleştirme calisiyorum 12. Gundeyimemziriyom sıkı diyet yapamiyorum yinede 13 kilo verdim
haftada 2 kez tartılıyoruz ve önemli tartı da cuma günü oluyor listeye girildiğinde. ama liste dışı devam edersin sorun olmaz.Cnm haftada birmi tarliliyorsunuz ? Ben ayda bir yazabilirimtartim yok malesef saglik ocagina gidince tartiliyorum sorun degilse tabi
❤❤❤❤❤❤❤Son yazdıgım dan bu yana yeni gelen hanımlar hoşgeldiniz
Sekerim sen nasilsin bizler bomba gibiyiz.Selamlar hanımlar.
Nasılsınız bakalım
estfrllah öğrenirsinOlmadimı yinemi beceremedimyok ben anladim benim kafa man
ahahabeynim yandı resmen kime cevap yazıcağımı şaşırdım
evet kuzum, senii gelin etmiştikAynen siz kaptandınız sanırım hala aynıysa :)
sevinçten ağlıjammmValla benim beyin eror veriyor geçmişi okucam diye
evet kuzum, senii gelin etmiştikbebişin de hayırlı olsun
sporun her türlüsü sıkılaşmaya fayda sağlar yeter ki düzenli yapılsın. tam sıkılaşma için se araştırmak lazım.Kizlar Leslie sadece kilomu verdiriyor? Sıkılaştırıcı etkisi varmi kilodan ziyade sıkı olmak istiyorum kiloyu veririm
Ahh be kuzum ev icinde onu yapcam bunu yapcam yok perdeyide yıkayayım yok makinayı boşalt yok evi süpür markete koş bunlar koşu bandına bedel giittii kaloriler ben evi süpürürken elektrikli makinayla tek ayağı 40 kere öbür ayağı 40 kere havaya kaldırarak sÜ pürüyorum.spor oluyor sandalyede oturup yeşil çay içerken ayağı karnıma 100 kere cekip indiriyorum iste spor hem çayımı içiyorum hemde sporKoşu bandım var evde yatak odasın da duvar bana ben duvara bakıyorum çok eskidi yaaaa artıkyenilenmek gerekir diye düşünüyorum ama para lazım tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?