Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İsminiz (İsteğe Bağlı ): Esmeray
Yaşınız :30
Boyunuz:1.60
Mesleginiz:Ev hanımı
Şu anda çalışıyor musunuz:hayır
Evli/bekar: Evli
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları: 2 çocuğum var .8 ve 7 yaşlarında
Emziriyor musunuz:hayır
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Kilo alma hikayeniz : hamilelikten kaldı
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: Sağlığım için
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) Evet yarıstim . İsim değişikliğim oldu .
Şu anki kilonuz:86
Hedef kilonuz:İlk hedefim 75

Tm cnm teşekkürler 15 gun sonra Leslie basliycam o beni zorluyo sezaryan oldugum icin baya yorumlar guzel zayiflatmis insanlar
Bende lesliyle baya verdim önce 10 dakika versiyonuyla 2 kere yaptim 10 attı 10 20 dakika sonra 15 dakika derken artik level atlayip 5 mil olani yapıyorum vallahi kadın benle gurur duysun setlerinin hepsini yaptim.

hoşgeldin bebişin hayırlı olsun, dikkatli diyet yapmalısın yeterli ve dengeli. güzel kilo vermişsin tebrikler.

Valla o derecede ailen biri oldu amerikada amcam yaşıyor yanına gidip kapıyı amerikada bulaşık var o derecede paranoya oldum saol leslimm senin sayende zayıfladım diyesim var garip olan merikada yaşayan amcam tanımıyor lesliyi ama turkiyede yasayan yegeni taniyor hayat ne garip

Cnm haftada birmi tarliliyorsunuz ? Ben ayda bir yazabilirim tartim yok malesef saglik ocagina gidince tartiliyorum sorun degilse tabi
haftada 2 kez tartılıyoruz ve önemli tartı da cuma günü oluyor listeye girildiğinde. ama liste dışı devam edersin sorun olmaz.

Koşu bandım var evde yatak odasın da duvar bana ben duvara bakıyorum çok eskidi yaaaa artık yenilenmek gerekir diye düşünüyorum ama para lazım tabi
Ahh be kuzum ev icinde onu yapcam bunu yapcam yok perdeyide yıkayayım yok makinayı boşalt yok evi süpür markete koş bunlar koşu bandına bedel giittii kaloriler ben evi süpürürken elektrikli makinayla tek ayağı 40 kere öbür ayağı 40 kere havaya kaldırarak sÜ pürüyorum.spor oluyor sandalyede oturup yeşil çay içerken ayağı karnıma 100 kere cekip indiriyorum iste spor hem çayımı içiyorum hemde spor damacana 10 kez kaldırıp indiriyorum şu dolu hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…