- 13 Eylül 2015
- 21.922
- 68.900
- 798
Evet canim,denizinyosunkokusu ben,degisiklik istedi canim:)IcimdekiSonsuzDeniz eski nickinle farklı takım da oldun mu 4.takım gibi
yessssssss kuzumEvet canim,denizinyosunkokusu ben,degisiklik istedi canim:)
4cu takimda sen de vardin di mi:)
❤❤❤❤❤❤❤Kesinlikle aynı fikirdeyim sağlıklı beslenme olunca düzen daha kolay ve sürdürülebilir oluyor
Katil canim sensiz olmazAynen. Ben iyice kuralları okuyum. Iki tane küçük bebem var. Kendimi tartiyim bi hergün katılım sağlayabilir miyim ona gore bende araniza katilayim
Tamamdir,pacalari sivadin miyessssssss kuzum
muhahahahaha ben de çok severim denizi sıvamak nedir dalıyorum hahahahTamamdir,pacalari sivadin mi
Katil canim sensiz olmaz
Arada gel yine olur,gun icinde minik zamanlar ayir kendine,o zaman kaciver,bu senin hak
Hah hahaa sen denize dal,ben start aldim bile,ormana kosuya gidiyorummuhahahahaha ben de çok severim denizi sıvamak nedir dalıyorum hahahah
havanı yesinlerrr koş koşHah hahaa sen denize dal,ben start aldim bile,ormana kosuya gidiyorum
Evett dugune gidincede derler yaaa oynadiktan sonra iyi kalori yaktik derlerdiii ahhh o dugunlerr nerdeeeeeoynamak diyip geçme acayip kalori yakıyorgeç bi odaya aç mezdeke en az 15 dk kıvır sende şaşırıcan attığın tere bi dönem ne oynadım varyaa
çok var mı eksikkızlar eksik tartılar gelsin
Dogru soyluyosun kizzz zamaninda leslie cok yaptimm ise yaramistiiElcincim,leslie 15 dk yaz,ve onu yap,ben az once yaptim.Insan 15 dknin ne faydasi olacak diyor ama oyle uzun geldiki yarim saat mi diye baktim,oyle yordu.
Onunla baslayalim,sonra uzuna geceriz.
Haftada 3 kez yapsaydim 15 dk simdi o guzel etegime halaaa sigardim,ama yine giyilecek o etek,hem de citir duracak yine
resimde ki senmisin canımDogru soyluyosun kizzz zamaninda leslie cok yaptimm ise yaramistii
15 kişi bildirdiçok var mı eksik
yarısı duruyor o zaman15 kişi bildirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?