Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

kızlar tekrar hoşgeldiniz
Selam kızlar
İsmim Eda
23 yaşındayım , sigortacıyım
1.68 boyum
Evliyim Şuanda doğum iznindeyim çalışmıyorum
Bir oğlum var iki aylık emziriyorum
istanbul da yaşıyorum ,
Kilo alma hikayem doğum
59 dan 89 a çıktım doğumda 74 oldum hala aynıyım iki aydır bi icraat gösteremedim
Kilo vermeyi eşim ben seni böyle de coook seviyorum deyip gıdığımdan makas aldığı icin istiyorum eski kıyafetlerime geri dönebilmek istiyorum
Evde onun tişörtlerini giydiğimde bana bol geliyordu suan tam kalıp bu durumdan kurtulmak istiyorum
Cok güzel bi günde pazartesi tartısında dahil oluyorum takıma umarım cuma günü farklı bi kilo da olurum hevesliyim ihtiyacım olan şey dürtülmekti burda bol bol dürtülürüm
Suan 74 kiloyum
Hedef kilom eski kiloma dönmek 59
Tek korkum emziriyorum ona dikkat ederek artık birşeyler deneyeceğim
Allah hepinizin yardımcısı olsun

Eklentiler

• DC249883-E1B3-4833-ACBE-8A655C5D9C76.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 31
Ben de dün üye oldum. Umarım veririz. Bende durtulmeye geldim.

Ben de özel birşey yapmıyorum genelde evde yaptıklarımızda porsiyonu küçük olarak yiyorum bol bol su içiyorum ve düzenli spor yapmaya çalışıyorum bir sorun olacağını sanmıyorum

İki hafta deneme sürecindeyiz ya eğer girersek önümüz ramazan. Ramazanda sağlıklı beslenmeye çalışırım ama sıkı diyet yapamam. Eğer az kilo verirsek sorun olur mu? Birde ben Ramazan'ın ilk üç günü baş ağrısından ölüyorum spor yapamam bazı günler, o zaman atılacak miyiz gruptan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…