if sana uymaz evet, senin ara öğünlü 3 öğün yemekle beslenmen gerek sanırım.Karişik geldi biraz sabah en erken yemem lazım birde be aralarda ilaç kullanıyorum ve bir parçada olsa bisey atmam lazım ağzıma ben oruç tutamıyorum bayılıyorum sürekli o yüzden doktorum bunu bildiği için kızdı bana belli saattler yemek belli saatler ac olunuyor ya o yüzden bide bizim akşam yemeği saatlerimiz geç oluyor eşim ben diyet yapıyorum diye 20.00 da her şeyi bitirmiş oluyoruz bana ayak uydurayım diye normalde 21.00 da yiyor isten gelince hemen yemez çünkü düzensiz oluyor 18.00 da akşam yemeği bitmiş oluyor sanırım if de bana uymadı
Biseyleri eksik yapmis olmma ihtimalin yuksekIf diyeti 1 hafta uygulayayım dedim bayılıyorum sonra doktoruma sorduk hemen bırak bidahada kendi kafana gore if yapma dedi
Ben de o yuzden 3 ogun olacak sekilde karatay yapicm dusuk karbo yuksek pro ve yag daha once deneyimim olmustuYanlış anlamışım:)
if diyeti yaptığım zaman kendimi çok dinç ve çalışmaya hevesli hissederdim. Bir ara baya sarmıştım ama sonra nasıl olduysa bırakıp yine kilo aldım. Şimdi tekrar dönmeye çalışıyorum. Kiloların etkisiyle iyice hantal ve uyuşuk oldum, yiyeceklerin beni mahvetmesine engel olmam gerekiyor artık
Hayirli olsunif de aç kalınmıyor acaba neyi yanlış yaptın. ben diyetisyen kontrolünde bu hafta başladım if e ilk defa deniyorum. bana kolay geldi
dün yeni üye alımı yaptık o yüzden kalabalık.Bu kisilerden elememi yapacaksiniz.10 kisiden fazla varda ..bukadar kisiyi takip etmek zor degil mi
If diyetiyle çok güzel kilo veriliyormuş yapıyormuşsunuz sonsuz saygım varBiseyleri eksik yapmis olmma ihtimalin yuksek
Bnm.zorlanma sebebim zamansal olarak sabitlik olmayisi
Ben de o yuzden 3 ogun olacak sekilde karatay yapicm dusuk karbo yuksek pro ve yag daha once deneyimim olmustu
Hayirli olsun
Yandik kurallara uymayınca gidiciyizdün yeni üye alımı yaptık o yüzden kalabalık.üyeler dün geldikleri için kendi aralarında elenirler şöyle;hiç gelmeyen ya da birkaç gün sonra bırakanlar oluyor. kurallara uymayanları da eledik mi kalanlarla da devam ediyoruz. Sayı normal seviyeye gelmiş oluyor. hepsi kalırsa da sıkıntı olmaz yetişiyoruz.
kolay kolay gidilmiyo korkma, burdan çıkış yok dermişimYandik kurallara uymayınca gidiciyiz
Evet cok dogru muazzam kili veriliyo gecen 2 haftada 4 kilo verdim suan 87.3um aslinda =)If diyetiyle çok güzel kilo veriliyormuş yapıyormuşsunuz sonsuz saygım var
Bende if yapıyorum iki ana bir ara öğün olarak çok hafifledim kendime geldim daha öncesinde çok hasta ve mutsuz hissediyordum zayıfladıkça daha iyi hissedeceğim insallahif de aç kalınmıyor acaba neyi yanlış yaptın. ben diyetisyen kontrolünde bu hafta başladım if e ilk defa deniyorum. bana kolay geldi
Bende if yapıyorum iki ana bir ara öğün olarak çok hafifledim kendime geldim daha öncesinde çok hasta ve mutsuz hissediyordum zayıfladıkça daha iyi hissedeceğim insallah
Ins veririz hep birlikte.bu arada 37 yasindayim..hamilelik haricinde cok kilo almadim.ama vucudum kilo almaya musaiit.yersem catir catir aliyorum.duzenli spor yapmaya calismam ve cok abartmadan herseyden yemem kilomu korumama yardimci oldu bu zama kadar...malesef ac kalmayi ogrenmek gerekiyorcanımcım gayet güzel kilon vermen gerekende çok az inş kısa zamanda verirsin
Hem de ne kaçamaklar gezoooo moni ağzımaaa s.....tı birazdanKız sen listedesin ne kaçamağı
iyi gecelerHerkes saglicakla kalsin iyi geceler❤❤❤❤❤❤
Hoşbulduk..Hosgeldiiiiiinnn
Hoşbulduk.Hoşgeldin
Teşekkürler..Afiyet olsun menü gayet güzel
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Hosgeldiniz
*** 10. TAKIM 719. ETAP ***
gezegenfeza(64,2///%)
Yasom7272(74,8///% )
Mydestinyy (/94,4///%)
10. Takım Ortalaması: %
takım içi kızçeler
Baby Cat (82,6/82,8)Mezun üye. bt: bk: h: 1 ocak 2021 72.2
reklam (65,8/b)680. Etapta 2 kez kilo bildiriminde bulunmadan, 67,1 kg ile izne ayrılan üye.
gülhan1(62,6/64,2)56,1kg ile Mezun olan üye, 21 şubat 2020 662. etap. ka değişikliği: perihan 00
maviskelebegimm (/) ? bt: 19 mart 2021 bk: 99.1 h :84,2
siyahvebeyaz (/)
baharns (/)
Esrin mine (/)
Pofu (/)
Tradiaos (/)
Abceli52 (/)
Nurzfr (/)
herasmom (/)
MissGamzeli (/)
_alis (/)
labellevie
ArastiranAnne (/)
emxeren (/)
Zerosima (/)
Melez35 (/)
Dediyy (/)
Enasra (/)
Chelzy (/)
Anne12345 (/)
talena (/)
İçimdekisonsuzdeniz (/)
misinami (/)
Limonlusoda1819 (/)
elcin123 (/)
gzgzz (/)
Tomris8 (/)
GUNESİPEKSSS (/)
Titiz nur (/)
Ezom (/)
MiruMir (/)
Esmeray34 (/)
Babsy baby (/)
Asss aaa (/)
mehlika_ (/)
Siyahzambak6 (/)
mero95 (/)
Hoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?