Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Mantıklı bende asim hemen

Kızlar tüm kemiklerim ağrıyor.spora bir türlü başlayamadım siz nasıl motive oluyorsunuz? Güzel oturma organım kalkmıyor hiç halim yok ama başlamam da lazım
Sorma. Ben de pazar günü başladım spora İnan ki yürürken sünnetli çocuklar gibi yürüyorum. Bacaklarım popom ağrıyor ağrıya ağrıya yine de yapıyorum. Lütfen başla elbet bu ağrılar geçecek.

Hosgeldin umutlu
Ben de yeniyim,beraber olacak olacak

Evet kesinlikle yattığım yerde kalıyorum
Bazen benimde hep yatasim geliyor bacaklarımı uzatıp tam uzatıp bacağı yatarken mutfaktaki koltuğa karsima buzdolaptaki fotom geliyor karşıma ödüm kopuyor kalk kalk diyorum kendime bir daha böyle olmaya niyetim yok deyip salona koşturuyorum

Hayırlı olsun canım tebrik ediyorum.inşallah hepimiz çok dinç olalım

Hepimiz tığ gibi olup bi daha hiç şişman olmayalım inşallah çok amin

Ayyhhh

Yorumlara bakıyorum da nerdeyse hepimiz hasimatoluyuz. Gözün kör olsun haşimato
Ayneeenn gözün kör olsun ömür boyu çekemez hashimatoyu doktor bana gülmüştü ilk diyete başlamaya karar verdiğimde kızım senin metabolizmam yavaş nasıl vercem diye dalga geçmişti kilo verdigimi duyunca dumur oldu adam ohhhhhh şimdide bana beslenme programları testler mestler yapıyor aferin deyip duruyon nasillllmisssd dedim karşısına geçip yeniden seni hasimato hepimiz metabolizmanın halkından gelcezzzzzxx

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…