Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

SELAM Kızçelerrrr.. :))
2 gündür çok yoğun çalıştığımdan yazamadım ama telafi edeceğim :)
Benim başlangıç 74.8
17 Martta diyetisyene gittim.O günden beri kaçamaksız spor eşliğinde tempoya ayak uyduruyorum. :) Yarın 10:10'da diyetisyenimde tartılacağım evde de bilerek tartılmadım.Bakalım yarın sonuçlar neyi gösterecek. ^_^

Kizlar puan listesini bulamıyorum. Hangi sayfadaydi? Hani şunu yaparsak şu kadar puan oluyordu ya. Onu bulamıyorum.

Ekledim canım

Vardiyalı çalıştığımdan düzensiz hayatım var.Ona düzen oluşturmaya çalıştık bakalım :)
Bugün geceden çıktıl uyudum uyandım.
Gece ( Sabah kahvaltısı veriliyor)
1 haşlanmış yumurta,domates,peynir,salatalık,7 adet yeşil zeytin ve yeşillik yedim.
İşten gelip uyuyup uyandıktan sonra
İlk Ara öğün:Küçük bir muz ve 7 ader Çiğ badem yedim.
Öğle:Izgara köfte,birazcık zeytinyağlı turp yemeği,yoğurt,yeşillik ve 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara Öğün:1 fincan sütlü Türk Kahvesi ve 1 adet kuru cennet hurması :))

Sen yeterki iste canim herturlu destek gelir

bende dedim ne oldu

Menüm: Sabah Kahvaltisi: 1 yumurta yesillik salatasi yesil çay Ara Öğün : 2 cup nescafe yunan gevreği Öğle Yemeği: 1 kase yoghurt sebze yemeği Ara Öğün: 1 dilim keto kek yarim elma Akşam Yemeği: keten tohumundan yapılmış lavaş sebze dürüm . Sporlar: Lesli 30 dakika 30×3 90 Lesli 25 dakika 25×3 75 165 pamela raif bölgesel 25 dakika bowflex abbs 3 munites : 12 dakika bowflex leggs 6 munites: 15 dakika

Günü erken kapatiyorsun dayanabiliyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…