- 13 Eylül 2015
- 21.922
- 68.900
- 798
Ben de gece 2 de esim koltuktan kalkip gelene kadar leslie yaptim yatakodamda:)Bazen benimde hep yatasim geliyor bacaklarımı uzatıp tam uzatıp bacağı yatarken mutfaktaki koltuğa karsima buzdolaptaki fotom geliyor karşıma ödüm kopuyor kalk kalk diyorum kendime bir daha böyle olmaya niyetim yok deyip salona koşturuyorum
Aaaaa cok gecmiss olsunn yaa zerdecal yaparmi hic bilmiyorum acaba fazlami tukettin naptinBende gece organik zerdal cayi içtim fakat gece vücudumda kirmizi kirmizi lekeler oluştu normalde uzun zamandır zerdacal kullanmıyorum ya vardıda ben farketmedim yada zerdacal yaptı bugün belli olur test yaptircam alerji testiama sodali ayrannn muhtesem biseyyyyyy
Dogrudurr canooAynen ben de mesela sodayı tek içemem ama ayran olunca içiyorum
O huzurun değeri paha biçilemezBen de gece 2 de esim koltuktan kalkip gelene kadar leslie yaptim yatakodamda:)
Huzurla uyudum en azindan:)
Masallahh masaallahhh benide cok motive ettilerrKizlar size teşekkür etmek istiyorum.
Her ay nerdeyse diyete başlayıp ikinci günü bozuyordum. C.tesi diyete başlamıştım. Pazar bu grubu fark ettim.
Sizin verdiğiniz kiloları görünce ve motive konuşmalarınızla 5 gündür bozmadım ve büyük bir gazla devam etmekteyim.
Umarım gazdan öldürürsünüz beni.
Simit tüketme cnm ya...Bende diyete basladim dedigimde esimee diyo ne diyetii hahahahah dedim rahatsiz oluyorum artik hicbiseyim olmuyo dedim olsun alirizz beden buyugu esim illaa bensiz yemek yemezz bukonuda bazen az yiyorum bazen kacamak yapiyorum hahahahah neseki haftaya vardiyasi farkli o zaman daha cabuk verebilirim buhafta puan alacagimi sanmam amaa duzenli besleniyorum enazindan gene
Sabah geliyo illa simit alcak bana illa yedirecek onun yuzunden aldim zaten kilo
Bise olmazz ayni seyy kahvalti da nekadar kalori aliyosam aynisi zaten aliyo esim napiyim illede dinletemiyorum o kendine pogacalar alinca banada mutlaka illa bise alcak tekbasina yemiyo pek ama ceviz suyum beni kurtariyo merak etme kuzuuSimit tüketme cnm ya...
Aklindann cikarrrr bosver sutlacii abur cubu dedigin istersenden form kurbaiyelerden alabilirsin ben aliyorum israhimi kesiyoduCanim bugun sütlaç mi istemedi çekmecede abur cubur gorupmu istemedi offf
Ceviz suyu ne işe yarıyor. Nasıl kullanıyorsun?Bise olmazz ayni seyy kahvalti da nekadar kalori aliyosam aynisi zaten aliyo esim napiyim illede dinletemiyorum o kendine pogacalar alinca banada mutlaka illa bise alcak tekbasina yemiyo pek ama ceviz suyum beni kurtariyo merak etme kuzuu
Evet kesinlikle yattığım yerde kalıyorum
Yorumlarda herdefasinda belirtiyorummCeviz suyu ne işe yarıyor. Nasıl kullanıyorsun?
Ben de deneyeyim. İnşallah iyi gelir. Önce ceviz almalıyım tabiYorumlarda herdefasinda belirtiyorumm
Geceden hazirliyorum
temiz bir su bardagi su
Icinede 1 kabuk ceviz
Sabah kalktigimda ac karna iciyorum ve iicndeki cevizi yiyorum yaglari yakiyo bagirsaklari calsitiriyo cok faydali bide zaten peygamber efendimiz de hep tiketirmis
Puan listesini bende yeni öğrendim. Yaptığın spor hareketlerine göre puanını hesaplıyorsun.Ben puan isi pek anlamadim biri bana aciklayabilirmi
Kizlar size teşekkür etmek istiyorum.
Her ay nerdeyse diyete başlayıp ikinci günü bozuyordum. C.tesi diyete başlamıştım. Pazar bu grubu fark ettim.
Sizin verdiğiniz kiloları görünce ve motive konuşmalarınızla 5 gündür bozmadım ve büyük bir gazla devam etmekteyim.
Umarım gazdan öldürürsünüz beni.
Canim bugun sütlaç mi istemedi çekmecede abur cubur gorupmu istemedi offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?