Tm kızlar devam madem öyle diyorsunuz inşallah benim bacaklarda sexi olurModunu düşürme sakın pes yok tamammi olacak olacak hep düştük bu durumlara ama yinede azim ve kararlılık olduğun sürece devam edersin
Leslie yap bacım pişman olmazsın çok güzel inceltiyorCok tatlisincnm teşekkürler ama diyet yapamıyorum nasil vericem bilemiyorum benim bi bacak basen gidecek ust cok guzel sade sporla olurmu
Ne yapiyorsa spor yapiyor canim emin ol.Cok tatlisincnm teşekkürler ama diyet yapamıyorum nasil vericem bilemiyorum benim bi bacak basen gidecek ust cok guzel sade sporla olurmu
İnşallah hep birlikte başaracağızTm kızlar devam madem öyle diyorsunuz inşallah benim bacaklarda sexi olur
Bugun yarım saat yaptim duzenli yapayim mademLeslie yap bacım pişman olmazsın çok güzel inceltiyor
Kac mil calisiyorsun canim?Leslie yap bacım pişman olmazsın çok güzel inceltiyor
Düzenli 1 ay yap faydasını göreceksinBugun yarım saat yaptim duzenli yapayim madem
Cnm iki haftadir basen hareketleri kalca dikleştirme yaptim feci şekilde yaniyorum bugun Leslie yaptim inşallah olur ya süt olmasa bir ayda veririm ama doğumdan sonra yumusacik oldumNe yapiyorsa spor yapiyor canim emin ol.
O kalcayi yakan hareketler cok faydali.
Bide kalcalarin uzerinde emekleyerek ilerlemek,onu hic denemedim,ama cok faydaliymis,bir uzman soylemisti
2 mil yapıyorum aynen düzenli yapsaydık şimdi bu kadar ugrasmazdık.Kac mil calisiyorsun canim?
15 dk az deriz ama diyorum ki haftada 2 yapsaydik simdi burada olmazdik:)
Ben simdilik 1 mil
İnşallah hep birlikte başaracağız
Supersin2 mil yapıyorum aynen düzenli yapsaydık şimdi bu kadar ugrasmazdık.
Bir ay sonra yazicam bakalim inşallahDüzenli 1 ay yap faydasını göreceksin
Kendini de fazla zorlama ben geçen sene sadece Leslie yaptım abur cuburu bıraktim 10 kilo vermiştim .69 kiloydum pandemiden dolayı saldım kendimi 86 oldum .Leslie haftada 5 gün yapCnm iki haftadir basen hareketleri kalca dikleştirme yaptim feci şekilde yaniyorum bugun Leslie yaptim inşallah olur ya süt olmasa bir ayda veririm ama doğumdan sonra yumusacik oldum
İnceldigini farkedeceksin inşallahBir ay sonra yazicam bakalim inşallah
Ben midem kotu diyordum,illa yogurtlu salatali birseyler olur ya,onlardan aliyordum fazlacaAynen doğru söylüyorsun canım misafirlige gittim orada yememek için mecbur söyledim .Verip geri alıyorum kalıcı versek bir daha almasak ne güzel olur ya
TeşekkürlerSupersin
Ben de ona gececegim,ne zamandir spor yok,az az artirayim dedim.
Diyetsizmi verdin sade Leslie yaparakKendini de fazla zorlama ben geçen sene sadece Leslie yaptım abur cuburu bıraktim 10 kilo vermiştim .69 kiloydum pandemiden dolayı saldım kendimi 86 oldum .Leslie haftada 5 gün yap
Güzel fikirBen midem kotu diyordum,illa yogurtlu salatali birseyler olur ya,onlardan aliyordum fazlaca
İnceldigini farkedeceksin inşallah
Dikkat ettim canım sadece Leslie le zayiflayanda var çevremde ama ben abur cubur ve ekmek hastasıyım onları kestim .Düzenli beslendim 3 ana 3 ara öğün yaptım .Yeme alışkanlığımız düzene girince sporda yapınca kilolar gidiyor .Diyetsizmi verdin sade Leslie yaparak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?