- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
Kesinlikle öyle bende hemen ödem tutuyorum az su ictimmi bitki çayı bile içmem tek içtiğim içecek zevkle içiyorumvalla nasıl geçecek ben de bilmiyorum. Allah büyük diyorum oturuyorum. çok sinir bozucu.
zaten çay, kahve içsek de suyun yeri apayrı. diğer içecekler asla suyun yerini tutmuyor. ben de bu aralar azalttım. hemen farkediyorum.
Cumaya kadar bakalım kaç kilo vericez tabi ben hezimete uğramazsamOlurrrr heheheh
Aynen canım covid korkusundan doktora gitmeye korkar olduk ama ben pazartesine kadar regl olmazsam doktoruma gidecem tahliller yaptırıp hormonlarıma baktıracamporsiyon kontrolüne gitmek çok işe yarıyor. iyi yapmışsın canım. adaçayı ve kuşburnu güzel çaylar. hibisküsü de tavsiye ederim aklında olsun. spor da iyi olmuş. hadi hayırlısı.
ben de şükür iyiyim. kafamı toplamaya çalışıyorum. sağlıklı beslenmeye ve porsiyon kontrolüne uyum sağlamaya çalışıyorum. psikoloji dağınık olunca menüler de dağınık oluyoryemekle mutlu oluyoruz
kısıtlı yaşam ve regl düzeni alt üst etti beni saracım. toparlanmaya çalışıyorum ama. çok şükür halime yine de.
doktor olayında da tereddüt ettim şimdi. perimenapoz ile ilgili acıbadem hastanesinin sayfasında birşeyler okudum. ay atlar diyor. iyi de benim ay atlamıyor ki. 6-7 gün geç geliyor. bir de lekelerim uzun sürüyor. hayır özel hastaneden randevu alıp gidicem ama riske atmayayım mı diyorum. akşam buraya yazdıktan sonra da o yazıyı da okuyunca kafama takıldı. olmazsa diyorum hazirana kadar falan bekleyeyim. havalar sıcak olunca giderim diyorum. hala kararsızım. ah şu covid korkusu mahvetti bizi. doktora bile gitmeye korkuyoruz
evet canım. haziran-temmuz gibi gidip hem ultrason çektiririm hem de kan tahlili yaptırıp hormonlarıma baktırırım. şimdilik erteleyeyim diyorum. gece o yazıyı okuyunca fikir değiştirdim.Aynen canım covid korkusundan doktora gitmeye korkar olduk ama ben pazartesine kadar regl olmazsam doktoruma gidecem tahliller yaptırıp hormonlarıma baktıracam
Dediğin gibi biraz bekle baktın olmuyor gidersin doktora menopoz için çok erken Fulyacım iyi düşünelim iyi olsun
Ay oyle tarif falan ugrasamam yaEvet canim arkadaşım ketojenik besleniyor bir nevi diyet değişik bisey keton tarifler var. unsuz şekersiz beslenme bir nevi . Keto tariflerin hepsini yaptık biz bazıları bana uymadı mesala
Tamam canımmm bakalm en cok kilo veren kazanır Cuma’ya kadar ama bende iddialıyımmmCumaya kadar bakalım kaç kilo vericez tabi ben hezimete uğramazsamhayatım boyunca girdigim her iddiayı kazandım kendime güvenim sonsuz şekerler. Bunu söyleyen ben büyük bir hezimete uğrarmışım
Ee madem ben de size meydan okuyorum))Benimle de yarışa girmek isteyen olursa hazırım .
Günaydın rakibem doğru diyorsunGünaydın. Eğer diyetimize sadık kalırsak hepi topu 3 ay sonra hepimiz ideal kilomuza ulaşmış ya da çok yaklaşmış olacağız. Düşünsenize temmuzda çook farklı bir vücut ve ruh haliyle salınıyor olacağız yihhuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?