Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kesinlikle öyle bende hemen ödem tutuyorum az su ictimmi bitki çayı bile içmem tek içtiğim içecek zevkle içiyorum

Merhaba herkeslere

Kahvaltı (12:00)
1 yumurta, 1 y.k. biberli lor peyniri, 1 dilim sucuk, 1 dilim hindi füme, 1 dilim hellim peyniri, domates, salatalık, 1 krep, çay

Ara (16:00)
sütlü neskafe + 2 kare bitter

Akşam (19:30)
13 tane hamsi + 1 dilim ekmek + turp + 1 portakaldan sıkılmış portakal suyu (sulandırarak çoğalttım)

Su: 1,5 litre
Spor: 6000 adım + 15 dk leslie

Spor Puanı: 60 + 45 = 105

Aynen canım covid korkusundan doktora gitmeye korkar olduk ama ben pazartesine kadar regl olmazsam doktoruma gidecem tahliller yaptırıp hormonlarıma baktıracam

Dediğin gibi biraz bekle baktın olmuyor gidersin doktora menopoz için çok erken Fulyacım iyi düşünelim iyi olsun

evet canım. haziran-temmuz gibi gidip hem ultrason çektiririm hem de kan tahlili yaptırıp hormonlarıma baktırırım. şimdilik erteleyeyim diyorum. gece o yazıyı okuyunca fikir değiştirdim.
ama normal kan tahlili için randevu aldım dahiliyeye gideceğim.

Menümü yazayım
Sabah
1 yumurta haşlanmış
8 adet zeytin
Domates,salatalık
1dilim peynir
1 dilim ekşi mayalı ekmek

Ara
1 elma ve 10 adet yer fıstığı

Akşam
1 yumurtali menemen
Ve küçük bir kase yoğurt

Spor Leslie 2 yaptım 90
Birde bu gün dip bucak temizlik yaptım 50 puan
Birde 50 adet kalça egzersizi yaptım 30 puanda o
Toplam spor puanı 170 puan
Su 4 litreye yakın içildi

Kahvaltı da eşim simit almış,
1 simit yanında da peynir ve biraz da Nutella yedim. Sütlü filtre kahveyle beraber.

Ara da hiçbir şey yemedim.
Akşam 1 tabak tavuklu pilav yedim.
1 avuç çekirdek, 1 bisküvi.
Böyle saçma bir gün oldu ve şuan acıktım. Kendime 2 yumurta haşlayacağım şimdi. Ben gece 3-4 gibi uyuduğum için bu saatte yemek benim için sakıncalı olmuyor :)
Spor olarak temizlik yaptım 1 saat 50 puan.
Su yarım litre anca icmisimdir yine.
Verimsiz bir gündü biraz, üstümde dünün yorgunluğu vardı hala.

Cumaya kadar bakalım kaç kilo vericez tabi ben hezimete uğramazsam hayatım boyunca girdigim her iddiayı kazandım kendime güvenim sonsuz şekerler. Bunu söyleyen ben büyük bir hezimete uğrarmışım
Tamam canımmm bakalm en cok kilo veren kazanır Cuma’ya kadar ama bende iddialıyımmm

Bugün oruçluydum menüm şöyle kızlar
Sahur 2 dilim çavdar ekmeği
1 dilim beyaz peynir
1 domates 1 salatalık
5 zeytin

akşam iftar yarım kase mantar çorbası
4 yemek kaşığı kuru fasulye
1 kase cacık

İftardan bu saate kadar 1,5 litre su
İftardan sonra 30 dk Leslie 90 puan

Gunaydinn
Sabah sabah hamur yoğurdum eşim börek istedi bu gün ki imtihanimda börek galiba ama asla canım istemiyor yavaş yavaş oluyorum ben galiba ya pes etmek yok asla oğlum ve eşimin kalkması 11 i bulur ben o zamana kahvaltımı yapmış oluyorum karnım tok olunca kaçamak falan yapmıyorum

Temmuzda bı aksilik olmazsa memlekete gideceğim her ay 4 kilo versem diye hesap ediyorum 15 kiloyu bulur aşağı yukarı baya zayıf olurum inşallah bende böyle hayaller kuruyorum işte hedefe ulaşmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…