Çaysız sabah 1 tane içtim diye az önce yeniden demledimBende çay,kahve hiç içmem çay icmeyeli 6 ay olmuştur ama susuz asla duramam
Benimde eşim demliği boşaltır hiç içemiyorum midemi bulandiriyor,çarpıntı yapıyorÇaysız sabah 1 tane içtim diye az önce yeniden demledim
Gel kapisalimBende isteyen ile kapışırım dişe diş kana kan kiloya kilo
dayak var istiyon muŞimdi de çiğ köfte istiyor canım
kuzum su yok diyince uyarılar çok normal. iftarda da içiliyor sonuçtaDikkat etmedin sanirim oruç tuttum kandil diye. Yatana kadar birkaç bardak içerim. Onu yazmaya gerek duymadım. Çünkü sayısı belli olmaz dedim.
özürlük bi durum yok kuzum, uyarın çok normal. mimikler kullanılmadığı için oluyor böyle şeylerÖzür dilerim evet dikkatimden kacmis
ben hiç araştırmadım pofum bilgim yokSlm kizlar
Anca gelebildim
Sabah 10 dan aksam 7 ye kadar calistkm
Ne kahvalti ne biset
Sabah kahve
Saat 4 gibi bi kasik patlican yemegi
Aralarda su soda
Simdi antrenman bitti
Hamburger yapcm yanina ayran
Berbat otesi bi gundu
Antrenmanim legs and back 60 dakka 8kiloluk agirlikla 2x60 saniyorum 120 puancik
Bu arada ketojenik beslenmeyi bilen var mi??
Instagramda bi kac doktoru takip edyrm.da daha once duydugum bi beslebme ama nasil bisey mrk edyrm biraz arastircam bilen varsa bni bilgilendirse super olurdu
Yoookk istemiyorumdayak var istiyon mu
Evet canim arkadaşım ketojenik besleniyor bir nevi diyet değişik bisey keton tarifler var. unsuz şekersiz beslenme bir nevi . Keto tariflerin hepsini yaptık biz bazıları bana uymadı mesalaSlm kizlar
Anca gelebildim
Sabah 10 dan aksam 7 ye kadar calistkm
Ne kahvalti ne biset
Sabah kahve
Saat 4 gibi bi kasik patlican yemegi
Aralarda su soda
Simdi antrenman bitti
Hamburger yapcm yanina ayran
Berbat otesi bi gundu
Antrenmanim legs and back 60 dakka 8kiloluk agirlikla 2x60 saniyorum 120 puancik
Bu arada ketojenik beslenmeyi bilen var mi??
Instagramda bi kac doktoru takip edyrm.da daha once duydugum bi beslebme ama nasil bisey mrk edyrm biraz arastircam bilen varsa bni bilgilendirse super olurdu
valla nasıl geçecek ben de bilmiyorum. Allah büyük diyorum oturuyorum. çok sinir bozucu.Ben salginin bitecegine inanmiyorum. Bunu da kabullendim. Gecirenler bile tekrar geciriyor. Tek umudum aşilama arttikca ölümlerin azalacagi
zaten çay, kahve içsek de suyun yeri apayrı. diğer içecekler asla suyun yerini tutmuyor. ben de bu aralar azalttım. hemen farkediyorum.Bende çay,kahve hiç içmem çay icmeyeli 6 ay olmuştur ama susuz asla duramam
Ha bide unuttum orda yağ serbest diyet listesinde doktorlar yağı yasaklamıyorlar mesala benim arkadaşım ara öğününde tam yağlı süt içiyor yanında hiçbişe yemiyor yağda omlet yapıyor kahvaltıda benim diyetimdede yağsız omlet var mesalaEvet canim arkadaşım ketojenik besleniyor bir nevi diyet değişik bisey keton tarifler var. unsuz şekersiz beslenme bir nevi . Keto tariflerin hepsini yaptık biz bazıları bana uymadı mesala
Olsun yinede fark etmeden söylemişim bende zaten yazı ozurluyum anlayamadım tam kaptanımözürlük bi durum yok kuzum, uyarın çok normal. mimikler kullanılmadığı için oluyor böyle şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?