Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

C
Cuma 93.8
Pazartesi 93.6
200 gr gitmiş
Canim normal gitmiş cumadan pazartesiye şok detoks diyeti yapmadıysan 1 kilo gitmeli bence çok normal ben kilo verme sürecinde 2 haftada 1 kilo gidiyordu sevimli metobolizma çalışıyor 3 dört günde 200 gr gitmiş sevinmek lazım benim 23 kilo verme sürecinde 7 8 günde anca 300 400 gr gidiyordu

Hanımlar kilo çizelgesini nasıl yapıyorsunuz? Kilom sürekli gözümün önünde olunca yeme krizlerimi daha kolay atlatabilirim.
Ben naptın biliyomusun defter aldım kendime ilk başlangıç kilomu yazdim haftalık çizelge yaptim ilk ay her hafta verdiğim kiloları çizelgeye hafta hafta not ettim 1 ay bitti topladım toplam kaç kilo verdigimi yazdim ve o sayfayı koparıp buzdolabına astım . Kendimi frenledim ikinci ay tekrar aynı çizelge yaptim birara durdu kilom 4 hafta 1 gram bile vermedim ayı böyle tamamladım . bunuda astım dolaba. Tam kendi kendi kendime dedim anlaan nasılsa kilo veremiyorum dedim o psikolojiyle tam elim buzdolabına gidecekken bu çizelgeyle gördüm yok dedim ben bunu başarırım yenerim metabolizmanı hemen yemek çizelgesi olusturdum doktorlarınla beraber aa bir baktım kilo veriyorum hemen 3.ay çizelgesi tekrar 3 ayın sonunda hafta hafta kontrol ederek o ayda çatır çatır kilo vererek bitirdim. Yine astım buda motive etti 4.ay aynısını yaptim ve her elim buzdolabına gittiğinde bu çizelgeler bana motive oldu. Ve toplam 23. Kiloyu devirdim. Buay regl donemine girdim tarti oynamadi 3 ay hergun tartilmadim 15 gunde bir demisti doktorlarim aynisini uyguladim ha regl donemlerimde durdu kilo vermelerim pes etmedim 1 hafta icinde hemen tekrar kilo vermeye basladim mesala bu hafta yine durdu regl donemindeyim hicte üzülmüyorum bütün verdiğim kilolar ve resimlerim buzdolabının üzerinde duruyor ve bu beni acayip hirslandiriyor. Sende öyle yapabilirsin

Harikasın, ben de nisan ayında böyle yapayım

Cuma günü reglinin ilk günleriydi ödem var di ondan
Ahhh bu regl dönemleri yaa ben şuan bu durumdan muzdaribim normal zamanlarda karnım yoktu kalmamıştı şimdi bildiğinkarnim çok sis ödem topladım resmen. sabahları yeşil detoks yapıyorum bu alışkanlık yaptığı için vücudda bu bile kâr etmiyor suan.

Biraz kacamakli bir menü olmuş sanki

Hanımlar sürekli yürüyüş ve koşu yaptığım için bacaklarım sert ve toplu ama kollar, göbek, mide, yanlar falan yumuşak, sarkık ve kilo verdikçe iyice sarkıcak. Tüm vücudu çalıştıran, sarkıklığı toplayacak spor yöntemleri var mı? Eve bisiklet gibi bir spor aleti de almak istiyorum, hangisi daha faydalı olur?

Gunaydin kizlar
Tam.tahmin ettigim gibi
O kadar su icersem gece olacagi bu
Cuma : 81.0
Bugun : 81.4
Fark +400gr
Tarti atmiyorum pazartesileri ne de olsa listeye girme ihtimalim yok diye
Siz bana bakmayin
Ben de istw bundan korkuyordum,gec saatlerde bolca cay ve madensuyu karisimi icmistim.
Neyseki eksi geldim.Ama suyun artisi eksidir aslinda,sonucta gidici

Bugunku menum
26 mart
Saat 11 madensuyu limon yogurt
Kahvalti 10 zeytin
1 catal patates
Ogle saat 13
2 kase isirgan corbasi
Ara 15
2 tavuk kanadi haslanmis
Aksam 18,30
1 tabak limonlu pirasa
1 kase yumurtali yesillik kavurmasi
1 kase havuc mor lahana salata
2 bardak yesilcay
Su cok az,belki 3 bardak
Leslie yapilacak kaptanim @ moni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…