Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bende oyleyim ama daha önce düzensiz oluyordum çok şükür bu ay gecikmedi hiç sanırım kilo verdikçe düzene girdi
Giriyor düzene ağrı sızı olmuyor biraz halsizlik oluyor aslında spor yapmak gerek bu regl döneminde sadece yürüyüş çünkü rahatlatıyor. Karın şişliği ben kiloluyken 1 hafta inmezdi kilo vermeye başladıkça 2 güne indi bir kaç böyle sürer sonra geçiyor kilo vermenin çok etkisi var.

Açımmm ve cuma günü tradios dan daha fazla kilo vermem lazım çaktırmadan ondan aç kalıyorum
Aç kalmada yetrki benigec canim. helâl sana vallahi hadi beni geciceksin. moralin yerine gelsin şanslısın benim tartım bozuldu ben yinede tartılırım eczanede çatlarım meraktan

Hanımlar bugün günah günü gibiydi benim için.
Ama kızmayın lütfen
Eşim bugün erken çıktı işden, dışarı çıktık uzun bir zaman sonra dışarıda bir şeyler yedik, okadar bunalmistim ki artık.
Kahvaltı da simit peynir yedim.
Öyle yemeğinde iskender yedim (ekmeğinin yarısini yemedim)

Sonra Çay icmeye gittik orada da yarım trilece yedim. (Normalde önüme 5 tane koy trilece yerim çok severim ama yine de fazla cozutmamak için eşimle bölüştüm hatta o yarısından fazlasını yedi.)

Biraz önce de 1 çiğköfte durum yedim.
Bugün böyle boool kacamakli bir gun oldu. Ama yarın ve sonrasında telafi edeceğim merak etmeyin
Spor olarak 1 saat yürüyüş; 60.2: 120 puan.
Su yarım litre içtim ama devam edeceğim.

Aç kalmada yetrki benigec canim. helâl sana vallahi hadi beni geciceksin. moralin yerine gelsin şanslısın benim tartım bozuldu ben yinede tartılırım eczanede çatlarım meraktan
O esprisi kuzummm insallah istediğimiz kiloya düşeriz Nutella gibi goruyorum seniii hepinizi ananas gibi görüyorummmm

Yarım litre cok az bardağı öpüp suya selam verip teğet mi geçtin kuzummm şakalaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…