Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Dünkü menüm,

Saat 08.00
Yarım dilim ekmek ile kaymak bal

Saat 10,00
1 bardak şekersiz çay

Saat 13,30
1 tabak bol domatesli sulu tavuk sote
2 yk pirinç pilavı

Saat 15,00
1 bardak şekersiz çay

Saat 19,30
1 tabak spagetti sade
2-3 bardak ayran

2-2,5 litre su
20 dk yürüyüş 40 puan

Cumaya düşmezse bu kilo kafayı kırarım valla sinir oluyorum artık
Moral bozmak yok hepimiz yaşıyoruz böyle durmaları + lari önemli olan pes etmemek elbet gidecek bu kilolar bende misal 1 hafta sabit kalıyor diğer hafta 2 kilo birden gidiyor alıştım artık bu duruma

Moral bozmak yok hepimiz yaşıyoruz böyle durmaları + lari önemli olan pes etmemek elbet gidecek bu kilolar bende misal 1 hafta sabit kalıyor diğer hafta 2 kilo birden gidiyor alıştım artık bu duruma
ya arkadaş aylardır burdayım ama yaaa insan hiç mi düşme 80li rakamlara

ya arkadaş aylardır burdayım ama yaaa insan hiç mi düşme 80li rakamlara
Ya belki bir yerlerde hata yapıyorsun ogunlerde olsun, porsiyon da olsun ne biliyim birde böyle vermediginde moralin bozulup kaçamak yapiyorsundur
Bence yeme düzenini değiştirsen verirsin
Veremedigin halde buradasin pes etmemissin biraz dikkatle verirsin bence bu kiloları

evet haklısın sanırım yeni birşey yapmam lazım dün başladım mesela koşu bandına çıkmaya en az 30 -35 dk tempolu yürüyorum zamanla dakikaları arttırıcam

evet haklısın sanırım yeni birşey yapmam lazım dün başladım mesela koşu bandına çıkmaya en az 30 -35 dk tempolu yürüyorum zamanla dakikaları arttırıcam
Ya zaten kilo da birden verilmiyor birden alınmadığı gibi illaki bir yerden sonra kırılacak vermeye baslayacaksin

aklıma çok şey gelip yapmayanlardanım sanırım
Kaç kiloyla başlamıştın? Duraksama dönemlerinde 2 gün karbonhidrata yüklenip sonra diyete devam etmek bünyeyi acayip şaşırtıyor. 5-6 yıl önce 66'da takılı kalmıştım. Bu yöntemle kilolar yerinden sökülmüştü resmen. Hem çok da eğlenceli bir yöntem. Gelsin mantılar gitsin börekler

Demi çünkü işin ucunda yemek var ohh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…