Ben bu sefer maalesef artıyı görülen cunku inanilmaz sisum suanSağlık beslenmeye devam inşallah eksileri görürüz
Kesinlikle öyle en azinda haftada bir cikilmali bende yaratılmadan yapamıyorum malesefAynen katılıyorum defalarca yaşadım bu durumları sonra doktorum 15 günde bir yargıya çıkarsan dahada moral olur sana demişti gerçektende hergün tartılmamak lazımmış bunu çok iyi anlamıştım.
Ben baya hafifledim Allah'a şükür illaki şişkinlik bitecek eksileri göreceksinizBen bu sefer maalesef artıyı görülen cunku inanilmaz sisum suan
Bu gercekmi birinden daha duydumda etkiliyor mu kikuzucuklarım, şişkinlik her şey dolunaydan, ay büyürken bizde büyüyoruz, küçülürken de küçülüyoruz.
Bu gercekmi birinden daha duydumda etkiliyor mu
AminnnBen baya hafifledim Allah'a şükür illaki şişkinlik bitecek eksileri göreceksiniz
Adet dönemim de yaklaşıyor tabi ödem her zaman olan şeyim hiç eksik olmaz hayatım daCanim eğer adet dönemine girmediysen ödem olmus olabirsin ödem atıcı çaylarla falan iner sporlada iner aklında olsun. Vucud bazen şaşırır ben cokyasadim çok panik oldum bende ama geçiyor inan geçiyor
Olabilir geçen okudum Koç burcunu da etkiliyormuşkuzucuklarım, şişkinlik her şey dolunaydan, ay büyürken bizde büyüyoruz, küçülürken de küçülüyoruz.
Umarım. 9 gunde 3.1 kg vermişim. Şükür. Ramazan'a kadar 2 kg, ramazanda ise 4 kg hedefim var. İnşallah diyelim.teşekkürler, sana da güzel kilo vermeler.
Aynen. Mod yerle bir oluyor. İki haftada bir tartı en güzeli. Bende Ramazan'a girince bir de çıkınca tartilicam. İnşallah hadi hayırlısı.Aynen katılıyorum defalarca yaşadım bu durumları sonra doktorum 15 günde bir yargıya çıkarsan dahada moral olur sana demişti gerçektende hergün tartılmamak lazımmış bunu çok iyi anlamıştım.
Aynen. Mod yerle bir oluyor. İki haftada bir tartı en güzeli. Bende Ramazan'a girince bir de çıkınca tartilicam. İnşallah hadiAynen katılıyorum defalarca yaşadım bu durumları sonra doktorum 15 günde bir yargıya çıkarsan dahada moral olur sana demişti gerçektende hergün tartılmamak lazımmış bunu çok iyi anlamıştım.
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| |||||||
| |||||||
@Baby Cat m: s: | |||||||
R reklam m: s: | |||||||
F Fatimatuz_Zehra m: s: | |||||||
| |||||||
A Abceli52 m: s: | |||||||
@Tradiaos m :s: | |||||||
| |||||||
B baharns m: s: | |||||||
@emxeren m: s: | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
@Pembegomlek m: s: | |||||||
| |||||||
|
cumadan beri takıma uğramamışsın canımHiç verememişim
pazar gününden beri takıma uğramamışsın.Teşekkür ederim
Merhaba, moralim bozuldu çünkü diyet moduna giremedim.cumadan beri takıma uğramamışsın canım
Canım cunku düzenli değil yediklerin sağlam kahvaltini falan yapsan kaçamaklar da gözün kalmaz bence ki tatlı çabuk aciktirirBugün ki menü
13,30 cappuccino
Öğle, ara yok
15,30 1 dilim cheescake
Ve yemeyi kapatıyorum cheescake yediğim için. Yemek istemiyorum ama dayanamıyorum... İçler acısı
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| +360 | - | - | - | |||
| +80 | +130 | +225 | +105 | |||
@Baby Cat m: s: | +80 | - | +40 | - | |||
R reklam m: s: | + | - | + | +100 | |||
F Fatimatuz_Zehra m: s: | - | - | - | - | |||
| +120 | +170 | +170 | +60 | |||
A Abceli52 m: s: | +200 | +60 | +110 | +150 | |||
@Tradiaos m :s: | +300 | +300 | +300 | + | |||
| - | +120 | +160 | - | |||
B baharns m: s: | +60 | - | + | - | |||
@emxeren m: s: | +90 | +90 | +120 | +90 | |||
| +90 | +90 | +120 | +240 | |||
| - | + | - | + | |||
| +250 | +50 | + | +120 | |||
| +300 | + | + | +150 | |||
| +85 | +105 | + | +45 | |||
| +260 | +315 | +160 | +186 | |||
| +30 | + | + | +40 | |||
@Pembegomlek m: s: | +535 | +70 | +180 | - | |||
| +55 | +80 | +390 | +50 | |||
| - | +90 | - | + |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?