- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.813
- 548
Aynen canımCanım misal 1 dilim tatlidan aldığın kalori bir kahvaltıya eşdeğer nerdeyse ve seni doyurmuyor tabi bazı zamanlar yenilir tatlida ama eğer kilo vermek istiyorsan bence bunu dengede tutman lazim
Öyle canım çok haklısın dikkat edince çok güzel gidiyorUtanma kız ilk zamanlarim ya hızlı gidiyor sonra bende duraklama ya başlarım .
inşallah baslamam böyle vermeye devam ediyim
Hiç vermemekten daha iyi canım gitsinde gram gram gitsin .
Bu hafta bol eksi gelcek benceAc bir uye goruyorum:))
Yok be gülüm)) bende yasaklı yicek yok. Evde ne varsa ondan ölçülü yemeye çalışıyorum. Hemde çok düşük kalorili diyetlerin sağlığa faydalı olduğunu düşünmüyorum. 1500 1700 kalori arasında almaya calisiyorumKaçamaklı bir menü olmuş sanki :)
El işi kötü oluyor ben de lif örüyordum diyete başlayalı hiç elime alamıyorum. Çünkü alırsam spor falan yapamamKızlar dün menü bildirimi yapamadım.
8 bin adım attım. Üç yüz bölgesel yaptım.
Sabah yeşillik salatası haşlanmış yumurta ve bitki çayı. Fiks hergun yiiyorum. Akşam ise oğlanı pizzaciya goturmustuk. Birkaç dilim pizza ve iki soğan halkası. Bunu saat dört buçuk gibi yedik. Başkada bişey yemedim.cay içtim.
Bugünde aynı salatadan yedim.
Ara öğünde birkaç tane çilek ve badem yedm oğlanın dondurmasını ve bir kase cerez yedim. Bunlar saat beşe kadar yendi.
İki litre su içiyorum . Ekstra akşam yemeği yemicem.
Yapabilirsem spor yapcam
Bir bebise battaniye başladım ama hata mı ettim emin değilim sürekli oturuyorum.
Hahaha çok güzel bir benzetme olduYarım litre cok az bardağı öpüp suya selam verip teğet mi geçtin kuzummmşakalaşıyorum
Mesaj tekrarı yaptımEl işi kötü oluyor ben de lif örüyordum diyete başlayalı hiç elime alamıyorum. Çünkü alırsam spor falan yapamam
Ay of bende ybugun spor yaomadigim gibi kaynimin düğününe kadar kilo vermem gerekiyordu ramazandan sonraEl işi kötü oluyor ben de lif örüyordum diyete başlayalı hiç elime alamıyorum. Çünkü alırsam spor falan yapamam
300 bölgesel derkenKızlar dün menü bildirimi yapamadım.
8 bin adım attım. Üç yüz bölgesel yaptım.
Sabah yeşillik salatası haşlanmış yumurta ve bitki çayı. Fiks hergun yiiyorum. Akşam ise oğlanı pizzaciya goturmustuk. Birkaç dilim pizza ve iki soğan halkası. Bunu saat dört buçuk gibi yedik. Başkada bişey yemedim.cay içtim.
Bugünde aynı salatadan yedim.
Ara öğünde birkaç tane çilek ve badem yedm oğlanın dondurmasını ve bir kase cerez yedim. Bunlar saat beşe kadar yendi.
İki litre su içiyorum . Ekstra akşam yemeği yemicem.
Yapabilirsem spor yapcam
Bir bebise battaniye başladım ama hata mı ettim emin değilim sürekli oturuyorum.
Aaa canim benim su an kac yasindasin. Hem hosgeldin grubumuza
Geçmiş olsun canımBende yazayım menüyü belki daha uğrayamam bugün için migrenim tuttu geberiyorum
Kahvaltı yok
Öğlen
Mercimek çorbası
Tavuk parçalar (kızartma) çook az
1 tane ayran
Akşam
Omlet
Peynir
10 tane zeytin
3 dilim ekmek
Su 1 lt
6000 adım 60 puan
Şimdi de sade türk kahvesi
Belki kahve içmedim gün için de başıma vurdu
ABS yan karın bacak kol falan toplam yani300 bölgesel derken
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Ooo elti olarak fit ve şık olmalısın Ramazan'a kadar sporla güzel kilo verirsin . Günlük sporunu yap elişi ne fırsat kalırsa örmeye devam etAy of bende ybugun spor yaomadigim gibi kaynimin düğününe kadar kilo vermem gerekiyordu ramazandan sonra
Acaba örgüye ramazandan sonraya mi bıraksam hata mı olur ne olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?