böyle bi menü olmaz ki canımBugün ki menü
13,30 cappuccino
Öğle, ara yok
15,30 1 dilim cheescake
Ve yemeyi kapatıyorum cheescake yediğim için. Yemek istemiyorum ama dayanamıyorum... İçler acısı
SüperUmarım. 9 gunde 3.1 kg vermişim. Şükür. Ramazan'a kadar 2 kg, ramazanda ise 4 kg hedefim var. İnşallah diyelim.
SüperUmarım. 9 gunde 3.1 kg vermişim. Şükür. Ramazan'a kadar 2 kg, ramazanda ise 4 kg hedefim var. İnşallah diyelim.
Yok canım bizim sülale ne yese illaki tatlıyı arar, dünde erken kapattım yemeyi acıktım ama yemedim işte bugün tatlı yiyene kadar.Canım cunku düzenli değil yediklerin sağlam kahvaltini falan yapsan kaçamaklar da gözün kalmaz bence ki tatlı çabuk aciktirir
Canım mesele erken kapatmakta değil ki sabah peynirinle,yumurtanla güzel bir kahvaltı yapsan emin ol tatlıya bu kadar dusmezsin en azından kendini frenlersin bu konuda ya da fit tatlılara yonelebilirsin onlarda baya tatlı isteğini bastırıyorYok canım bizim sülale ne yese illaki tatlıyı arar, dünde erken kapattım yemeyi acıktım ama yemedim işte bugün tatlı yiyene kadar.
Dikkat ederim inşallah artık canım söz veriyorum size belki böyle diyerek yememböyle bi menü olmaz ki canım
Doğrudur canım ben peynir falan sevmiyorum işte yaCanım mesele erken kapatmakta değil ki sabah peynirinle,yumurtanla güzel bir kahvaltı yapsan emin ol tatlıya bu kadar dusmezsin en azından kendini frenlersin bu konuda ya da fit tatlılara yonelebilirsin onlarda baya tatlı isteğini bastırıyor
Metobolizmanin çalışması için az yemeye değil sağlıklı beslenmeye ihtiyacı var
Hanımlar bir şey soracağım, spor kısmına yemek yapmakta giriyor mu?
Mesela 1 saat mutfagi topluyorum, yemek yapıyorum filan.
1 saat ev temizliğine yazabilir miyim yoksa yazılmaz mi?
Hergün yemek yapmıyorum benim için bu bile spor oluyor çünkü
2 mil leslie kac puandi destina canimmoni cimmmm dünkü spor puanım 185 olması lszım
Kaç dk canım dk 3puan2 mil leslie kac puandi destina canim
kuzum kendi sağlığın için güzel bi beslenme planı uygulamalısınDikkat ederim inşallah artık canım söz veriyorum size belki böyle diyerek yemem
günlük işleri yazmıyoruz kuzum, dip bucak temzilkler yazılıyorHanımlar bir şey soracağım, spor kısmına yemek yapmakta giriyor mu?
Mesela 1 saat mutfagi topluyorum, yemek yapıyorum filan.
1 saat ev temizliğine yazabilir miyim yoksa yazılmaz mi?
Hergün yemek yapmıyorum benim için bu bile spor oluyor çünkü
30 mart menü
Sabah kahvaltıyı atladım
Ilk öğünüm de
Bir kase kısır
Bir tane poğaça ve çay
Ara sade kahve ve çikolata
Akşam
Tom balıklı bakliyat salatası
Çocuklara yaptığım makarnadan da bir kaç kaşık
Sporu akşama bildiririm
Ben ne yesem yarıyor maleseef, yemediğim zaman gerçekten kilo veriyorum,kuzum kendi sağlığın için güzel bi beslenme planı uygulamalısın
Canım misal 1 dilim tatlidan aldığın kalori bir kahvaltıya eşdeğer nerdeyse ve seni doyurmuyor tabi bazı zamanlar yenilir tatlida ama eğer kilo vermek istiyorsan bence bunu dengede tutman lazimBen ne yesem yarıyor maleseef, yemediğim zaman gerçekten kilo veriyorum,
İnşallah sizinle birlikte hedefime ulaşırım
bende aynıyım canım, verirken gram gram alırken kilo kilo alıyorum.Ben ne yesem yarıyor maleseef, yemediğim zaman gerçekten kilo veriyorum,
İnşallah sizinle birlikte hedefime ulaşırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?