- 22 Aralık 2020
- 100
- 440
- 18
Çok geçmiş olsun canım inşallah hemen atlatırsın hafif bir şekilde Allah yardımcın olsunKızlar korona oldum o yüzden giremiyorum cok dualarınızı bekliyorum
SupersiinSen istersen yaparsin kadınların başaramayacağı hiçbirşey yoktur. Kazanırsın yaparsin. Ben okuduğum üniversitenin üstüne 1 üniversite daha bitirdim. Çocukluğumdan beri istediğim her şeyi elde ettim. Kariyerin hep top noktası hedefimdi onuda elde ettim.... benim annem öğretmen benim sınıf öğretmenim anneme dert yanmıştı bu senin kızın okumaz şımarık bu demişti... arkadaşlarım şımarıksın sen ders dinlemiyorsun diye dalga geçerlerdi. Hırsimla hepsini utandirdim......
Liseyi zar zor bitirdim bide düşün aklım fikrimgezmek tozmak ti. Bir hırs ettim Özel Üniversitede seyahat acentaciligi okudum 4 sene yetmedi. Istediğim bölüm bu deildi. Hirs ettim istedigim bölümü okuyabilmek icin tekrar sinava girdim turistrehberligi okudum. Yari donemden sonra yurtdisinda okudum okulu yurtdışında bitirdim. Hemde hepsini derecelerle bitirdim . Yurtdışı turlarında çalıştım baş rehberliğe yükseldim acentenin başarılarındandım. Bunları hava atmak için anlatmadim kimsenin aklına böyle bisey seninde gelmesin. Bunu anlatmamin AMACI:
BIR KADININ isteyipte başaramayacağı hiç bisey yoktur. YAPARSIN. SENDE BAŞARIRSIN .
Cok gecmis olsun canim,insallah en hafifinden atlatirsinKızlar korona oldum o yüzden giremiyorum cok dualarınızı bekliyorum
Çok geçmiş olsun Allah şifalar versin inşallahKızlar korona oldum o yüzden giremiyorum cok dualarınızı bekliyorum
4 tane hap içtim hepsine bir bardak içtim bilere bari ordan yırtayım diyeBenmde anlıyorumbirde fazla içtiğinde vücudun alışkın olmadığı için şişkinlik yapıyor. Ben 1.5 litrede fazla içmeme kararı aldım belli bir süre zaten ramazanda geliyor. Su tutuyor vücut resmen inanirmisin
Geçmiş olsun canımKızlar korona oldum o yüzden giremiyorum cok dualarınızı bekliyorum
TebriklerŞimdi kim kime atıyor o kocaman çarpıyı canımcımeşim dün zorla tatlı şeyler yedirmeye çalıştı ama sana söz verdiğim için ağzıma sürmedim
Eh işte mi?Dunku kacamakli menum ile sadece 300 gr.verebilmisim
Yani 2 gunde 1.7 kg eh iste
Daha vermem gereken 20.kilo var o nedenle daha hızlanmaliyim . Insallah basarabilirimEh işte mi?Gayet iyi nerdeyse 2 kilo
İnşaallah hepimiz hedefimize ulaşırız burdan mezun olduğumuz günleri görürüz, hedefin kaç ben 55 veya 60 olsam yeter bana yolum uzunDaha vermem gereken 20.kilo var o nedenle daha hızlanmaliyim . Insallah basarabilirim
Ehh işte mi 2 gün de 1.7 diyorsun kız gelir seni döverimDunku kacamakli menum ile sadece 300 gr.verebilmisim
Yani 2 gunde 1.7 kg eh iste
Bitecek gibi de durmuyor malesefLanet hastalık bitmedi gitti yaaa valla düşünüyorum gidip test mi yaptırsam diye geçirmişmiyizdir diye bu zamana kadar bir belirti olmadı şükür en yakınlarımda bile çıkmadı ama çalışıyoruz korkuyorum kızımı da kreşe verdim daha da arttı korkularım
Toplu bi yasak gelse aslında belki olur böyle hafta sonu yok hafta içi 9 la olcak iş değildi herkesi mahvettiler şöyle tam anlamıyla 1 ay yasak deseydi belki böyle olmazdıkBitecek gibi de durmuyor malesefbizdede eşim atlattı bize bulasmadi bende korkuyorum vizede bulaşacak diye
Kesinlikle birde kimse yasağı takmiyorki, ilk yasamlar geldiğinde sokaklar hayelet sokakti şimdi herkes dışarda parklar,sahiller tıklım tıklım market bahanesine herkes geziyor tozuyorToplu bi yasak gelse aslında belki olur böyle hafta sonu yok hafta içi 9 la olcak iş değildi herkesi mahvettiler şöyle tam anlamıyla 1 ay yasak deseydi belki böyle olmazdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?