- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Aynen öyle maalesefKesinlikle birde kimse yasağı takmiyorki, ilk yasamlar geldiğinde sokaklar hayelet sokakti şimdi herkes dışarda parklar,sahiller tıklım tıklım market bahanesine herkes geziyor tozuyor
Çok geçmiş olsun Allah'ım şifanı versin inşallahKızlar korona oldum o yüzden giremiyorum cok dualarınızı bekliyorum
Tuzsuz yesek bir muddet nasil olur acaba,vucutta suyu tutan tuzmus,bir sure denemek istiyorum ben,ayri pisirmem gerekecek,ben de hissediyorum siskinligi,sanki ictigim bende kaliyorBenmde anlıyorumbirde fazla içtiğinde vücudun alışkın olmadığı için şişkinlik yapıyor. Ben 1.5 litrede fazla içmeme kararı aldım belli bir süre zaten ramazanda geliyor. Su tutuyor vücut resmen inanirmisin
Çok geçmiş olsun canim benim rabbim ınsallah en kısa zamanda sifa versin ınsallah dualarım seninleKızlar korona oldum o yüzden giremiyorum cok dualarınızı bekliyorum
Eeeeeh miiiiiDunku kacamakli menum ile sadece 300 gr.verebilmisim
Yani 2 gunde 1.7 kg eh iste
Kız onu veremeyende var şekil bir ben şükret ben 3 haftadır bir gram bile veremedimDunku kacamakli menum ile sadece 300 gr.verebilmisim
Yani 2 gunde 1.7 kg eh iste
Tam kapanma olmadan bios bitmez haftadonuguya yasak var markete ekmek almaya çıktım tıklım tıklım korkarak gidiyorum markete millet arabalarıyla gelmiş bu nasıl yasak yaaa 20 dakika sıra bekledim markette.Toplu bi yasak gelse aslında belki olur böyle hafta sonu yok hafta içi 9 la olcak iş değildi herkesi mahvettiler şöyle tam anlamıyla 1 ay yasak deseydi belki böyle olmazdık
Canim kalori miktarın az değilmi karışmak gibi olmasın söyleyene bak diyeceksin benimde buaralar 1000 kalori anca oluyor metabolizma bundan duruyorMenüm
Kahvaltı
Yarım simit
1 adet çilek
Akşam
Meyhane pilavı
Yoğurt
Salata
3 lt su
Spor yok
Başarırsın kız ben bir sürü hastalığıma en önemlisi hashimatoda rağmen 23 kilo verdimDaha vermem gereken 20.kilo var o nedenle daha hızlanmaliyim . Insallah basarabilirim
Tuzu en son at canımTuzsuz yesek bir muddet nasil olur acaba,vucutta suyu tutan tuzmus,bir sure denemek istiyorum ben,ayri pisirmem gerekecek,ben de hissediyorum siskinligi,sanki ictigim bende kaliyor
Geçmiş olsun Rabbim sifasini versinKızlar korona oldum o yüzden giremiyorum cok dualarınızı bekliyorum
HosgeldinnnnSelam kızlar
Katılıyorum yaEhh işte mi 2 gün de 1.7 diyorsun kız gelir seni döverimşiddete karşıyım ama ayıp yani biz koca hafta 200 Gr verelim hatun 2 gün de 1.7 versin eh işte desin teee allammm
Sanki spor yapmadığı için dengeliyormus gibi geldi banaCanim kalori miktarın az değilmi karışmak gibi olmasın söyleyene bak diyeceksin benimde buaralar 1000 kalori anca oluyor metabolizma bundan duruyor
Bunu hiç düşünmemiştim doğru olabilirSanki spor yapmadığı için dengeliyormus gibi geldi bana
Su an 60 diyelimİnşaallah hepimiz hedefimize ulaşırız burdan mezun olduğumuz günleri görürüz, hedefin kaç ben 55 veya 60 olsam yeter bana yolum uzun
Yalandan valla herşey yalandan s.çtılar ağzıma yemin ederimTam kapanma olmadan bios bitmez haftadonuguya yasak var markete ekmek almaya çıktım tıklım tıklım korkarak gidiyorum markete millet arabalarıyla gelmiş bu nasıl yasak yaaa 20 dakika sıra bekledim markette.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?