- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Niye yazmıyorsun?????Yarın sabah tartıda eksi 500 gr gormek istiyorum kızlarrrrrrr
O nedenle 17.15 te son yemegimi yedim
Bugün menü yazmayacağım
Bakalım yarın olsun istiyorum hayırlısıyla bir an önce
Bende öyleyim canim muzu elmayı doğrayıp ham kakao ya buluyorum bir torbada karistirdim tanga koyundaysa üstüne biraz hindistancevizi ve tarcın koydum beni baya kesti yoksa varya bu adet günlerindeki tatlı krizleri adamideki ederAdetim son 3 gün deli gibi tatlı istiyorum
Canım yoksa bisey yemedinmiYarın sabah tartıda eksi 500 gr gormek istiyorum kızlarrrrrrr
O nedenle 17.15 te son yemegimi yedim
Bugün menü yazmayacağım
Bakalım yarın olsun istiyorum hayırlısıyla bir an önce
Yemez miyim yedigim icin yazmiyorumCanım yoksa bisey yemedinmi
Cıslı seyler yedim 21 gun sekersiz diye cok iddiali konustum.guldurmeyeyim simdi kendimeNiye yazmıyorsun?????
Amaaan ben kaç aydır burdayım ha verdim vericem derken yerim de saydımCıslı seyler yedim 21 gun sekersiz diye cok iddiali konustum.guldurmeyeyim simdi kendime
Gözüm döndü tahinli kek yaptım yalancı tavuk göğsü yaptım 1dilim ince kek yedim 1 dilim de tatlıdan yedim baydı şimdideBende öyleyim canim muzu elmayı doğrayıp ham kakao ya buluyorum bir torbada karistirdim tanga koyundaysa üstüne biraz hindistancevizi ve tarcın koydum beni baya kesti yoksa varya bu adet günlerindeki tatlı krizleri adamideki eder
Hahahah doğru diosun4 tane hap içtim hepsine bir bardak içtim bilere bari ordan yırtayım diye
Kresede verme canm şuan yoğun bakimlarda çocuklar yatıyor. Önceden 65 üstü yatıyordu Allah korusun. Ben okula gondermiyorumLanet hastalık bitmedi gitti yaaa valla düşünüyorum gidip test mi yaptırsam diye geçirmişmiyizdir diye bu zamana kadar bir belirti olmadı şükür en yakınlarımda bile çıkmadı ama çalışıyoruz korkuyorum kızımı da kreşe verdim daha da arttı korkularım
Basarican bu seferDaha vermem gereken 20.kilo var o nedenle daha hızlanmaliyim . Insallah basarabilirim
Ay tuzsuz saman gibi yemek yiyememTuzsuz yesek bir muddet nasil olur acaba,vucutta suyu tutan tuzmus,bir sure denemek istiyorum ben,ayri pisirmem gerekecek,ben de hissediyorum siskinligi,sanki ictigim bende kaliyor
Afiyet seker olsun oluyor maalesef bu adet günlerinde 1er dilim yemissin sorun degil o hele bu dönemde normal benim doktorumda 1 dilim olmak şartıyla yiyebilirsin demişti ama ben onu dinlemedim ben dedigimgibi ya hurma yiyorum 3 tane kocaman yada ham kakao karıştırılmış meyva.Gözüm döndü tahinli kek yaptım yalancı tavuk göğsü yaptım 1dilim ince kek yedim 1 dilim de tatlıdan yedim baydı şimdide
Kapını iyi kilitle diyecem deBen kendi evime bile buyuzden korka korka giriyorum psikolojim alt üst oldu.
Olur isterim ama bu hafta artı geldim.
Dikkat etmeme rağmen
Hayırlı olsun canımÇok sevindim canım adınaanneler hep mutlu olmalı ki evladinida sağlıklı bir birey olarak yetisrebilsin.
Ben napim aynı. Liseyi bitirdim bu boşlukta. Unv. Sınavına giricem haziranda. Pek sanmıyorum tutturabilecegimi sadece barajı geçsem yeter aslında. Çocuk gelisimi istiyorum. Bakalım nasip. Bi kaç gün evvel oğlanı sünnet ettirdik. Ole iste onla ugradioz
Allah şifa versin canımKızlar korona oldum o yüzden giremiyorum cok dualarınızı bekliyorum
Ayrı pişirmeye gerek yok canım, ben akşam yediğim salataya tuz koymuyordum, gayet iyi geliyor ödem içinTuzsuz yesek bir muddet nasil olur acaba,vucutta suyu tutan tuzmus,bir sure denemek istiyorum ben,ayri pisirmem gerekecek,ben de hissediyorum siskinligi,sanki ictigim bende kaliyor
Annen bizede gelsin, ben yemek yapmayı hiç sevmiyorumAy annem mis gibi tavuklu patates yemegi yapti. Bilirsiniz anne yemegini ama yemeyecegim kiraz sapli cayimi icecegim
Belki diyeceksijiz ki hep annen mi yapiyor yemekleri . %98evet .cok seviyor yemek yapmayi illa yapacak .aksama kadar yemek yap deyin yaparim diyen birisiyorgun olursa falan ben yapiyorm işte
Tavukgöğsü ne zamandır canım istiyor, yapmıyorumGözüm döndü tahinli kek yaptım yalancı tavuk göğsü yaptım 1dilim ince kek yedim 1 dilim de tatlıdan yedim baydı şimdide
İmkanı olsa gelirAnnen bizede gelsin, ben yemek yapmayı hiç sevmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?