Sanırım pazartesi tartisinda mecbur değil foto cuma tartisinda mecbur diye biliyorum canimFotoğrafta atacak mıydık ben bilmiyordum da birdahakine mutlaka çekerim
Nasıl yapıcam bana mesaj at bari yapayım kuzum kopyalıcam mı ne yapıcamMydestinyy sen ben hazırlarım menü listesini diyince düzene oturtup sana bırakmıştım kız hani liste:)
Sorularim olmaz mi,teşekkür ederim,disaridayim,aksama kafami toplayip sorulari siralarim insallahValla ben soyle bi ozet gecim
Sabah kalkar kalkmaz 2 bardak su iciyorum
Ilk baslarda 3 4 litre su ictim ama simdi 2 bucuga sabitledim
2 ana 3ara ogun yapiyorum
Yuruyus veya leslie tarzi spor
Genelde 1gun sebze 1gun protein agirlikli gidiyorum
Ara ogunlerde mesela, ceviz, badem, findik, hurma, kuru incir, kuru kayisi, bitter, kahve, ayran, yogurt, meyve
Aklima gelen bunlar baska sorun olursa cvplayabilirim :)
Bugün belli oldu canım ritim bozukluğu varmışgeçmiş olsun canım sonucunu paylaştın mı göremedim
Çok güzellCuma günü kilom 72.7
Pazartesi 72.1
Aradaki fark -600 gram
Geçmiş olsunBugün belli oldu canım ritim bozukluğu varmış
Geçmiş olsunBugün belli oldu canım ritim bozukluğu varmış
Ben bebisken benim oğlan arabasına koyup yürürdum canm hareket spor sevmiyorum ben useniyorumKeşke bende yuruyebilsem ama malesef çocukla olmuyor bende 30 dakika zumba yapmaya çalıştım
Çok saol canm nerelerdesin yaw
Çok geçmiş olsun. Kafanı her zaman rahatlatBugün belli oldu canım ritim bozukluğu varmış
Bende bebekken çok yürüdüm şimdi benle yuritsem kıyamıyorum zaten sıska hepten zayiflicakBen bebisken benim oğlan arabasına koyup yürürdum canm hareket spor sevmiyorum ben useniyorum
Çok saol canm nerelerdesin yaw
Çok geçmiş olsun. Kafanı her zaman rahatlar.
Maşşallah tü tü tüMerhaba arkadaşlar
Cuma 93.3
Pazartesi 92.6
-700 g vermişim
Sorularim olmaz mi,teşekkür ederim,disaridayim,aksama kafami toplayip sorulari siralarim insallah
Dün komsularimi gördüm bahçede baya zayifladigimi söylediler çok motive oldum daha da zayiflicam inşallah asla pes etmek istemiyorum elbette duraklama da yaşayacağım mühim olan bu krizden zararsız çıkmak artı çıktım diye asla kaçamak yapmıyorum yapmicam bu sefer başka inşallah ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?