- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.813
- 548
Rabbim sana da hayırlı bir evlat versin inşallah canım isteyen herkese dualarım seninleAmin canim benim âmin ınsallah zayıflamamalı amacımda bu rahat bir şekilde tedavime gideyim ilkinde kilodan yağdan hareket bile edemiyordum. karnıma vurulan iğneleri bile yağdan hissetmiyordum ınsallah busefer olur . Olmazsada oluncaya kadar tedaviye gidicem.tek amacım bu benim. Ozguvenim evet şimdi dahada çok yerine geldi eskidende öyleydim fakat şimdi daha bir kendime güvenim geldi. Herşey bir evlat sahibi olabilmek için. Inan deselerki 20 kilo daha ver veririm yeterki evladıma kavusayimda başka bisey istemem. Hamile olursada seve seve alırım kilo inan bütün kilolarımı geri bile alsam gram umrumda olmaz gururla taşırım o kiloları icinde bir evlat var diye
Canım benim allah razı olsun ınsallah rabbim benim gibi evlat sahibi olmak isteyen herkesin yüzünü güldürsün ınsallah. Evladı olanlarında yavrularının ayağına taş değdirmesinRabbim sana da hayırlı bir evlat versin inşallah canım isteyen herkese dualarım seninle
Kaç yasindasinAmin canim âmin
41 doldu mayısta 42 ye giricem insallahKaç yasindasin
İnşallah hamile olup geri alırsınız kiloyuAmin canim benim âmin ınsallah zayıflamamalı amacımda bu rahat bir şekilde tedavime gideyim ilkinde kilodan yağdan hareket bile edemiyordum. karnıma vurulan iğneleri bile yağdan hissetmiyordum ınsallah busefer olur . Olmazsada oluncaya kadar tedaviye gidicem.tek amacım bu benim. Ozguvenim evet şimdi dahada çok yerine geldi eskidende öyleydim fakat şimdi daha bir kendime güvenim geldi. Herşey bir evlat sahibi olabilmek için. Inan deselerki 20 kilo daha ver veririm yeterki evladıma kavusayimda başka bisey istemem. Hamile olursada seve seve alırım kilo inan bütün kilolarımı geri bile alsam gram umrumda olmaz gururla taşırım o kiloları icinde bir evlat var diye
Amin canim inşallahİnşallah hamile olup geri alırsınız kiloyurabbim nasip eder inşallah bekletmeden . bende bu gün daha rahat spor yapabildiğini anladım baya hafifledim gerçekten meğer sırtımda yük tasiyormusum
Aynen öyleAmin canim inşallah. Demi yaa gerçekten kilo bir yük insana sporunu bile rahat yapabiliyorsun❤❤❤❤
Eskiden göbekten bacagimi kaldıramıyordum şimdi sguat yapiyorum .rahat rahat yapabilmek çok guzelmisAynen öyle
Allahtan ümit kesilmez ablacım benim teyzemde yıllaaar sonra hamile kaldı şimdi bi kızı var buna da çok şükür diyor Allah ol der oluverir sıkma canını41 doldu mayısta 42 ye giricem insallah
Kesinlikle öyle ben 1. Katta oturuyorum komsuma çıkana kadar nefes nefese kalıyordum şimdi nasıl rahat cikiyorumEskiden göbekten bacagimi kaldıramıyordum şimdi sguat yapiyorum .rahat rahat yapabilmek çok guzelmis
Benim umudum var canim kuzenimde 44 yaşında bebek sahibi oldu . 48 yasinda ikizleri olan insanlar var rabbim ol derse olur dediğin gibi doğru.Allahtan ümit kesilmez ablacım benim teyzemde yıllaaar sonra hamile kaldı şimdi bi kızı var buna da çok şükür diyor Allah ol der oluverir sıkma canını
Harika bir hikâyeniz var masallah çok motive edici basarilarinizin devamını diliyorum ayrıca da rabbim hayırlı bir evlat ile yüzünüzü güldürsünBenim umudum var canim kuzenimde 44 yaşında bebek sahibi oldu . 48 yasinda ikizleri olan insanlar var rabbim ol derse olur dediğin gibi doğru.
Daha gençsin canım oooo41 doldu mayısta 42 ye giricem insallah
Allah razı olsun canim benim çok teşekkür ederim.Harika bir hikâyeniz var masallah çok motive edici basarilarinizin devamını diliyorum ayrıca da rabbim hayırlı bir evlat ile yüzünüzü güldürsün
Benim bı akrabamda 20 sene defalarca tüp bebek tedavisi oldu sonra 42 yaşında kendiliginden oldu hatta sonra bir daha oldu düşük yaptı şimdi kocaman kızı var rabbim nasip ederse her şey olur yeter ki istemeyi bilelimBenim umudum var canim kuzenimde 44 yaşında bebek sahibi oldu . 48 yasinda ikizleri olan insanlar var rabbim ol derse olur dediğin gibi doğru.
çok geçmiş olsun. Allah tez zamanda şifa versinKızlar korona oldum o yüzden giremiyorum cok dualarınızı bekliyorum
çok geçmiş olsun. ritim bozukluğu sıkıntı. birşey verdi mi?Bugün belli oldu canım ritim bozukluğu varmış
Geçmiş olsun canım, tedavi ne önerdilerBugün belli oldu canım ritim bozukluğu varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?