Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yoğurdumu aldim geldim :)) benim gorumcem 3 ay önce evlenmişti. 40 yasinda. Hic korunmadilar. Gebelik olmayınca pazartesi hormon testlerini yaptirmis. Testler biraz sıkıntili cikmis. Yumurta rezervi azmis. Gorumcemde isten izin alip eve gelmiş aglaya aglaya. Dr zaman kaybetmeden tüp bebek yaptirin demiş. Öğleden sonra ondaydim. Akşamda bizde etmekteydiler. KV.ler falanca geldi. Gundemimiz oydu. Bende ister istemez etkilendim. Canim sıkıldi.
Hayırdır ne oldu tatlı canın sıkıldı?
Yediklerin sağlıklı. Eğer hemen yatmayacaksan yoğurt ye bence...
Bizim sülalede hamileyken özellikle et ürünlerinde hazır işlenmiş ürün yemiyorlar bir espirisi var mı meram ettim. Doğum yapmış hanımlar cevaplarınızı.bekliyorum :)

Yoğurdumu aldim geldim :)) benim gorumcem 3 ay önce evlenmişti. 40 yasinda. Hic korunmadilar. Gebelik olmayınca pazartesi hormon testlerini yaptirmis. Testler biraz sıkıntili cikmis. Yumurta rezervi azmis. Gorumcemde isten izin alip eve gelmiş aglaya aglaya. Dr zaman kaybetmeden tüp bebek yaptirin demiş. Öğleden sonra ondaydim. Akşamda bizde etmekteydiler. KV.ler falanca geldi. Gundemimiz oydu. Bende ister istemez etkilendim. Canim sıkıldi.
Allah sağlıkla sıhhatle bir yavru verir inşallah kucağına. Etkilenmemek elde olmaz.

Birde ben kendi doktorumuz tavsiye ettim. Oradan randevu alacaklar. İsin kötüsü tutmaz falan sonra bana patlar diye de tedirginim. Çünkü gorumcem o karakterde birisi. İyi olur kendinden kotu olur baskasindan bilir. O zaman daha da uzulurum. Off ne dusunecegimi sasirdim canim sorma yaa :(
Ayy üzülme kıyamam ben sana :KK43:

Birde ben kendi doktorumuz tavsiye ettim. Oradan randevu alacaklar. İsin kötüsü tutmaz falan sonra bana patlar diye de tedirginim. Çünkü gorumcem o karakterde birisi. İyi olur kendinden kotu olur baskasindan bilir. O zaman daha da uzulurum. Off ne dusunecegimi sasirdim canim sorma yaa :KK43:

Sen iyi niyetli yardımcı olmam istemişsin, ne olacağını Allah bilir.

Hayırdır ne oldu tatlı canın sıkıldı?
Yediklerin sağlıklı. Eğer hemen yatmayacaksan yoğurt ye bence...
Bizim sülalede hamileyken özellikle et ürünlerinde hazır işlenmiş ürün yemiyorlar bir espirisi var mı meram ettim. Doğum yapmış hanımlar cevaplarınızı.bekliyorum :)
Canım hamileyken çiğ et sakıncalı, toksoplszma diye bir çeşit bakteri bebekte ciddi sorunlara yol açıyor. İşlenmiş salam,sosis, sucuk zaten yüksek nitrat içeriyor onlar da zararlı; sadece güvenilir kasaptan doğal sucuk alırsan yiyebilirsin ;)

Canım hamileyken çiğ et sakıncalı, toksoplszma diye bir çeşit bakteri bebekte ciddi sorunlara yol açıyor. İşlenmiş salam,sosis, sucuk zaten yüksek nitrat içeriyor onlar da zararlı; sadece güvenilir kasaptan doğal sucuk alırsan yiyebilirsin :KK66:
Teşekkür ederim bilgilendirme için :) zaten aramam pek :)))

Birde ben kendi doktorumuz tavsiye ettim. Oradan randevu alacaklar. İsin kötüsü tutmaz falan sonra bana patlar diye de tedirginim. Çünkü gorumcem o karakterde birisi. İyi olur kendinden kotu olur baskasindan bilir. O zaman daha da uzulurum. Off ne dusunecegimi sasirdim canim sorma yaa :KK43:
40 yaş bebek düşünmek için çok geç bence, Allah bilir tabi ki ama biraz zor. Allah yardımcısı olsun, sen de canını sıkma, seni suçlayacağı bir durum yok ki herkes istediği doktora gitmekte serbest sonuçta, araştırsın içine hangisi siniyorsa oraya gitsin

40 yaş bebek düşünmek için çok geç bence, Allah bilir tabi ki ama biraz zor. Allah yardımcısı olsun, sen de canını sıkma, seni suçlayacağı bir durum yok ki herkes istediği doktora gitmekte serbest sonuçta, araştırsın içine hangisi siniyorsa oraya gitsin
bende öyle dedim bi görüş içine sinerse tedaviye başlarsın. bu arada başka doktorlar ile de görüş sor soruştur dedim. zaten 40 hatta 41 yaşında evlendi canım. 3 ay oldu evleneli daha

@erigim bugün pek görünmedi, oğlu nasıl oldu acaba?
@ruzgar_02 seninki nasıl oldu, ateşi var mı?
Ben de hasta olacam galiba, birkaç gündür ağzım burnum akıp duruyo :KK61:alerjiden mi yoksa hasta mı oluyorum anlamadım :( kızlar da aynı durumda, salya sümük karışık, herhalde grip oluyoruz yine.
Bu sene hastalık rekorunu biz kırcaz kimse heveslenmesin :KK70:

Ben de hasta olacam galiba, birkaç gündür ağzım burnum akıp duruyo :KK61:alerjiden mi yoksa hasta mı oluyorum anlamadım :KK43: kızlar da aynı durumda, salya sümük karışık, herhalde grip oluyoruz yine.
oyyy oyyy dikkaet edin canımm.

Amin canimm. Rabbim kimseyi evlat ile sınamasın. Bende bu süreçten gectigim için sanirim daha çok etkileniyorum.
Allah kimseye aratmasin yoklugunu gercekten... Siz tabi simdi daha yogun hissediyorsunuzdur. Ama uzmemeye calisin kendinizi. Bebisiniz icin biraz serin kanli olmaya calisin. Siz elinizden geleni yapmissiniz kendi doktorunuzu tavsiye ederek hem. Gerisi Rabbimizin elinde. O "ol" derse olacak...

Ben de hasta olacam galiba, birkaç gündür ağzım burnum akıp duruyo :KK61:alerjiden mi yoksa hasta mı oluyorum anlamadım :KK43: kızlar da aynı durumda, salya sümük karışık, herhalde grip oluyoruz yine.

Geçmiş olsun tatlım dikkat et lütfen :) hasta olup diyetini aksatma bak yeneceğim seni bu hafta öyle görünüyor :)

Dünkü menüm son hali
40 gr kadar b.peynir
1 haş. Yumurta
2 dilim k.ekmek
1 parmak sütle nescafe

Ara, 1 ceviz

Öğle,
Bir kase tavuksuyu çorba
3 tane izmir köfte ve yemeğin içinde 2 elma dilim doğranmış patates
Yarım kase yoğurt
1 tane çiğ köfte kadar mercimek köftesi

Ara 1 kupa süt ile nescafe

Ara 1 armut

18:00 2 ceviz

Akşam
Salata
2,5 adet köfte
( akşam az biliyorum ama eve geç geldim cok yemek istemedim zaten doydum. )

Spor 1 saat :KK49:

Su 2,5

Günaydın kızlar :KK3:
Tartıya cıkmayacaktım cıkıverdim tam 104 kiloyum. 1,8 kilo vermişim. KraliceElsa KraliceElsa :21:

süpersinnn edacımm :) bu arada benim göbek adım eda :) anneannem hep eda olmasını istemiş ismimin ama ilk çocuk olunca baba tarafı falan çok karışmış seçil koymuşlar ismimi , küçükken hep ismimin eda olmasını isterdim :D ama seçil koyduklarına şükür ettim inayet falan koyması düşünmüşler annem bayılıyormuş az kalsın :D

Dünkü menüm son hali
40 gr kadar b.peynir
1 haş. Yumurta
2 dilim k.ekmek
1 parmak sütle nescafe

Ara, 1 ceviz

Öğle,
Bir kase tavuksuyu çorba
3 tane izmir köfte ve yemeğin içinde 2 elma dilim doğranmış patates
Yarım kase yoğurt
1 tane çiğ köfte kadar mercimek köftesi

Ara 1 kupa süt ile nescafe

Ara 1 armut

18:00 2 ceviz

Akşam
Salata
2,5 adet köfte
( akşam az biliyorum ama eve geç geldim cok yemek istemedim zaten doydum. )

Spor 1 saat :KK49:

Su 2,5

afiyet olsun şeker. akşam az ama açlık hissetmediysen sorun yok bence :) küçülüyor mideler :D

Az ve sık yemelisin o zaman doğru mu biliyorum. Eğer öyleyse kuru meyve kuruyemiş vs çantanda mutlaka olsun. O yaktığımın üstüne yarım saatte ağırlık çalıştım :)

Cidden kötü olmuş sabah yok öğlen kötü akşam kötü o hamur işleri hiç olmadı. Mecburiyetten yediğini düşünüyorum lütfen yarın dikkat et arkadasım cuma günü tartılacağız. :KK19:

Elma sevmiyor musun sen ? Elma sevilmez mi? :kk77:

Bende akşam 2,5 tane ızgara köfte salata yedim :) şimdi sindirmeye calısıyorum:KK17: sırf bu yüzden 1 saat uykuya direneceğim. :cool:

elmayı sadece yeşil ekşi yiyebiliyorum onuda yarısında bırakıyorum, kırmızı elmalardan hiç tat alamıyorum . kardeşimde tam tersim her akşam bi elma yiyecek kesinlikle annem ona özel sayıyla elma alıyor.

Back
X