- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet cnm bcanım senin güncel kilonu listede 77.4 aldım. doğrudur değil mi?
ne yenmesi gecen hafta 76.6 kiloydum. Listede iyiki degilmisim gecen hafta yoksa ortalama bayaga duserdi. Izine cikarken 78 kg olduum icin vermis gorunuyorum yoksa gecen haftayla bu hafta arasnda nerdeyse 1 kg var .
Uyuzzzzzzzzzzzzzzevet cnm b
ne yenmesi gecen hafta 76.6 kiloydum. Listede iyiki degilmisim gecen hafta yoksa ortalama bayaga duserdi. Izine cikarken 78 kg olduum icin vermis gorunuyorum yoksa gecen haftayla bu hafta arasnda nerdeyse 1 kg var .
ama seni tebrk ederm baktin ben sana yaklasamadim sen bana yaklastin cok sagol cnm senin gibi bi rakibim oldugu ocon cok sansliyim :))
Paylaşım cnm :)@erigim kaptan listeyi paylaşalım mı?
Oh ne guzel :))57,9 oldum
Maaşları alalım canım hemen alacağım :):)Eve tartı alsan daha iyi olur aslında, sabah aç karna ve kıyafetsiz tartılıyoruz daha doğru sonuç çıkıyor. Çok pahalı bişey olmasına gerek yok, bende sinbo var 5 senedir hergün üstündeyim bana mısın demiyo:) alacaksan tavsiye ederim![]()
çok iyi :):)Kilo bildirim im,
Geçen hafta, 55.9kg
Bu hafta, 54,8kg![]()
valla bende anlamadım :) ama bence ben 73tüm şimdi 72.7 oldum 3günde 300 gram gittitatlımmm inan benim kafam karıştı şimdi senin kilon kaç? başlangıç kilon kaç? hepsi birbirine girdi ben anlayamadım![]()
haklısın canım alıcam inşallah :):)
canım 2 hafta deneme süresi var. 3. cuma listede oluyorsun.Bu gün çok yoğunum kafam sepet oldu resman hiç takip edemedim ne oldu
Bizde yazcazmı kilomuzu
Sabah bende kıyafetsiz tartıldım, 68.2 ama aç ve kıysfetsiz halim morel olsun diye hergün aç ve kıyafetli tartınıgorum)
Takıma ne zaman gircez
evet canımm her grup kendi içinde yarışıyor. gruplarda kiloları yakın olanlara göre yapılıyor. haftaya cuma grup birincileri belli olacak :)arılar grubu :):) şimdi grup ne yapıyıor? 4 grupta kendi içinde mi yarışıyır?
Ayne kaptan bocek yeneriz diger hasere gruplarni:))))Böcek grubu çok sanslisiniz bu haftanın odemi haftaya gider yendik sayın diğerlerini![]()
Hem edi aralarina heme diger gruplarla yarisiyruz cnm :)arılar grubu :):) şimdi grup ne yapıyıor? 4 grupta kendi içinde mi yarışıyır?
evet canımm her grup kendi içinde yarışıyor. gruplarda kiloları yakın olanlara göre yapılıyor. haftaya cuma grup birincileri belli olacak :)
Böcek grubu çok sanslisiniz bu haftanın odemi haftaya gider yendik sayın diğerlerini![]()