Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canim yaaa resmen AC geliyorsun. Boyle giderse sagligindan olacaksin. Dikkat etmen lazim kendine. Eşine de çok geçmiş olsun. Artik kil dönmesi ameliyatini lazerle yapip 2 dikiş atip ayni gün yürüyerek taburcu ediyorlar. 10 gün içinde de hic bisey kalmiyor. Esin normal ameliyat mi oldu?
Kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin cok tesekkur ederim. Kil donmesi ameliyati oldu esim, 1ayi gecti, ocakta olmustu. Doktor yarasi 2-3ada duzelecek belki ikinci ameliyat filan diyor..
Ben de dun yazmadan uyuyanlardanim. Saat 7-8gibi eve geldim, toplanti vardi. Menum de yine ayni, menu bile denemez herhalde. Hicbir sey yiyesim yok. Gozumun onunden gitmiyor hala dikisler. Sabah bir yumurta 50gr peynir az bi ekmek. Aksam yemegi yiyemedim, marul kemirdim. Oglen de iki kasik nohut, bir kasik pilav yedim, salata da yedim yaninda. Arada bir portakal yedim. Spor da yapamadim...

Canim yaaa resmen AC geliyorsun. Boyle giderse sagligindan olacaksin. Dikkat etmen lazim kendine. Eşine de çok geçmiş olsun. Artik kil dönmesi ameliyatini lazerle yapip 2 dikiş atip ayni gün yürüyerek taburcu ediyorlar. 10 gün içinde de hic bisey kalmiyor. Esin normal ameliyat mi oldu?
Canim o ameliyat her hastaya uygulanmiyor malesef... Hastaligin seviyesine bagli yani. Esim yari acik birakilan ameliyattan oldu. 16dikisle taburcu oldu.
Kendi sagligimi pek dusunecek halim kalmiyor... Okulda kendimi tutmak aklimdan cikartmak cok zor. Devamli gozlerim yasli dolasiyorum.

Grupta herkes hasta yine, havadan mıdır neden anlamadım, bi sıcak bi soğuk vücudumuzun ibresi şaştı :)))

Canim o ameliyat her hastaya uygulanmiyor malesef... Hastaligin seviyesine bagli yani. Esim yari acik birakilan ameliyattan oldu. 16dikisle taburcu oldu.
Kendi sagligimi pek dusunecek halim kalmiyor... Okulda kendimi tutmak aklimdan cikartmak cok zor. Devamli gozlerim yasli dolasiyorum.
Çok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda toparlanır. Sen de güçlü olmaya çalış o yara er yada geç kapanacak daha kötü hastalıklardan korusun Rabbim. Kendi sağlığını ihmal etme lütfen ;)

Valla dün ağırlaşmıştım bugün yine hafif toparladım. Çok yoğunum iyileşemiyorum :KK43:
Canım yaa, kendine dikkat et. Dinlenmedikçe geçmiyo hastalıklar :(

Grupta herkes hasta yine, havadan mıdır neden anlamadım, bi sıcak bi soğuk vücudumuzun ibresi şaştı :)))

Çok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda toparlanır. Sen de güçlü olmaya çalış o yara er yada geç kapanacak daha kötü hastalıklardan korusun Rabbim. Kendi sağlığını ihmal etme lütfen ;)

Valla dün ağırlaşmıştım bugün yine hafif toparladım. Çok yoğunum iyileşemiyorum :KK43:
Canım yaa, kendine dikkat et. Dinlenmedikçe geçmiyo hastalıklar :(

Ortilerim huuuuu E Etabiti
METANOL METANOL nasıl gidiyor canım. Ne zaman Döneceksin evine
@_inci annen nasıl oldu. Güzel gelişmeler vardır umarım
Yarın sabah sporu yapıcam inşallah ben
6.45-7.30 arası planlıyorum. Buraya yazayım ki sozumden donmeyeyim :KK66:
Öğle için de yanımda salata filan goturcem inşallah. Param bitti valla tavuklu salata felan alamam :KK70:

Günaydın arkadaşlar
Ben de fittiricam şimdi. Sabah 5.30 tan beri uyumuyo bizim canavar.bi de ise gidicem. Hazırlanam lazım
Gergin başladık güne yani
Hayır olsun
Su saatlerde spor yapmam gerekirken bebe salliyorum
Günaydııın, ortin napsın; hava kapalı, ben kapalıyım ... :KK66:
Öff ruhum daraldı bugün. Hiç çalışasım da yok.. Masamın üzeri darmadağın, heryer kağıt.. Çok da acıktım..
Eşim hasta evde, bana bulaştırmasa bari yaa. Bu sene hastalıktan bıktım ..

Senin spor da yalan oldu desene ;) Bebiş kaç yaşında senin? Sallayarak mı uyutuyorsun ?

menümün gidişatı

sabah: tb ekmeğine sandviç

öğlen: şehriye çorbası, tavuk sote (patatesliydi ama patatesleri bıraktım), bulgur pilavı (tabağın yarısını yedim fazla koymuşlardı), salata, yoğurt, 1 tane mercimek köftesi

arada kivi yerim.

akşam ne yemek var bilmiyorum.

Kızlar çok işim var çatlıycam üff
Birşey sorcam meilime gelen kadınlar kulübü takip ettiğiniz konu kısmını nasıl iptal edicem işle ilgili meilleri takip edemez oldum sil sil bitmiyo

Back
X