- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
haklısın canımm. haftaya gittiğimde doktoruma özellikle belirtirim ve tavsiye ilaç yazdırırım. senin kullandığın bi laç var mı?Ben de hamileyken tavuktan soğumuştum, iyi de oldu, tavuklara çok güvenmiyorum açıkçası. Kasapta hindi varsa alıyorum arada pazarda köy tavuğu bulursam alıyorum onun dışında tavuklarla aram iyi değil :)))
Balık ve kırmızı et daha çok seviyorum.
Hamileliğin son üç ayı bebeğin beyin ve göz gelişimi için omega üç çok önemli, eğer balık yiyemiyorsan doktorunun önereceği bi balık yağını kullan derim hatta sonra emzirme döneminde de kullan, omega 3 kullanan kadınlarda lohusalık daha rahat geçiyormuş. Bir de tahin çok besleyici; gebeliğin son aylarında ve emzirirken tüketebilirsin.
canım aslında haftalar geçtikçe insan alışıyor bakma. stres yapma keyif almaya bak yoksa zorlanırsın.Tesekkur ederim canim.insallah yarina guzel etkisini de gorurum,zira haftalar gectikce sitres yapmaya basladim.
Yok yok gozun kotkmasin.ben biraz canimin kiymetini bilmiyorum,biraz ondan zor oluyor islwerim.halilari yikamaya verip biraz kayinvalidami cagirsaydim kizimla ilgilenirdi bende daha rahat yapardim islerimi ama yok ,illa zoru yasatiyorum kendime.senaile binasindasin daha da kolay buyur minigin.onlarin cani sag olsun ,onemli olan bu,gerisi teferruat.
canım bitmiş sayılır zaten işlerin ama çokta yorma kendini. ufak ufak yardım alabilirsin. mesela ben hiç halı yıkamam anca yolluklarımı 2-3 ayda bir silerim açık renk diye