Başarılar dilerim canımBn yarın sınava gıdecegım sıvasa sabah erken kalkacagımız ıcın akşamdan kaynanama gıdecz benım mınıgı ona bırakacam telimde net yok ve yarınkı tartı işi ne olacak yarn tartlmasam sıkıntı olur mu. Kimoni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başarılar dilerim canımBn yarın sınava gıdecegım sıvasa sabah erken kalkacagımız ıcın akşamdan kaynanama gıdecz benım mınıgı ona bırakacam telimde net yok ve yarınkı tartı işi ne olacak yarn tartlmasam sıkıntı olur mu. Kimoni
Sagolasın inş gecerCanım geçmiş olsun çabucak iyileşir bebişin inş
Tesekkur ederımBaşarılar dilerim canım
mesaj hakkini doldurmak icin bana saldirmayalimm lutfen :) kola kuyusuna düş sende![]()
zehir mehir degil haarikaKoladan kat kat iyidir kola zehir yaa
dün mecbur kalıp küçük bir bardak içtim hiç sevmedim
Çifte minareNe güzelleşim benı nereye goturecen dıo nereye götrsem benım goturecegım yerler hep yemekle ilgili . öğrencıyken mudavımı oldgm pideci .çiğ köfteci közz var bıde başka aa bide katmer off hepsi cıss napsam ki yaaa
![]()
Yok kız bir zamanlar en sevdiğim 2. Icecektizehir mehir degil haarika
ilk defa mi ictin naaptin sen![]()
zehir mehir degil haarika
ilk defa mi ictin naaptin sen![]()
Bazen öyle oluyor sanki sadece mutfak için yaşıyor muş gibi oluyorBugünün yemekleri yarının yemekleri ekstra bebişin mamaları derken kaç saattir mutfaktayom aşçı oldum bugün
Aynen canımBazen öyle oluyor sanki sadece mutfak için yaşıyor muş gibi oluyor![]()
sınavında başarılar kuzumBn yarın sınava gıdecegım sıvasa sabah erken kalkacagımız ıcın akşamdan kaynanama gıdecz benım mınıgı ona bırakacam telimde net yok ve yarınkı tartı işi ne olacak yarn tartlmasam sıkıntı olur mu. Kimoni
çok geçmiş olsun kuzum, aniden olması evet ürkütücü Allah korusun hepimizi.Bugun hicbirsey yapasim yok.esimin babanesi felc gecirdi.kaynanamlarla yasiyor daha dun gorduk hic birseyi yoktu.sabah kalkmislar ki felcli.biranda nasil oldu anlamadik.cok uzgunum birde korku dustu saglamken biranda saglik nasil gidiyor oyle
öyle bi macerada bende varSende bendesin demek ki.
Ben libyada çalıştığım zaman da arapça türkçe ingilizce hepsi karışmıştı. Bir gün bizim mühendis arkadaş (sürekli ingilizce konusurduk) bana "abla, senin oğlan büyük?" dedi. Bende 15dk düşündüm bu ne dedi diye. Zavallı sürekli aynı şeyi tekrarlıyor. Benim devreler yanmış düşünüyorum ingilizceye benzemiyor. Arapça da değil. Acaba nece konuşuyor diye. En sonunda anladı benim kısa devre yaptığımı. Bu sefer "türkçe konusuyorum" dedi. Ben hâlâ olaya japon gibi bakıyordum. 3. Şahısların müdahelesi ile olay çözüldü
öyle bi macerada bende var
roma havaalanında dönüşte pasaport kontrol polisi, nasılsınız iyi günler dedi, aa türkçe biliyomuş,iyiyim teşekkürler siz nasılsınız dedim. gayet düzgün bir türkçeyle nasılsınız diyen polis yarım yamalak iyiyim diyince jeton düştübunun üstüne bide sabiha daki pasaport polisi bayburt lumusun diyince ben: hayır Türk'üm dedim
o bayburt nasıl beyrut olduysa bende artık
![]()