• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Miyaw miyaw miyawww
Sabah 1-2 dilim tb ekmeği ye. Onu yemek istemiyorsan 1-2 kaşık yulaf ezmesi Yada 2tane ceviz ici ye.
Senin kahvaltin Lpg'li aracı benzinsiz çalıştırmaya benzemiş.
Öğlen iyi ama akşam patates yada pilav birini seçseydin.
Gün içinde alman gereken kaloriyi akşama bırakmışsın. Oysa sabah iyi bir kahvaltı akşam hafif olsaydı daha iyi olurdu. Aldığımız enerjiyi harcaması için fırsat verelim bedenimize :KK66:

Ablam ya dün bende farkındayım olmadı ama öyle denk geldi. Hadi kahvaltıyı geçtim,öğlenle akşamı yer değiştirebilsem bile çok fark edecekti. Bugün yarın toparlarım ben. :68: ❤❤

Canım yaa.. senin menülere yorum dahi yapamıyorum kusura bakma. Sonuçda içinde bulunduğun kültür farklı. Beslenme şeklin belki o kültüre uygun. Yada ne bileyim bizim yemek ve kahvaltı kültürümüze uygun herşeyi bulamıyor olabilirsin diye düşünüyorum. Birde yaşam tarzları beslenme şeklini etkiliyor malesef. Ben mesela saat 6da hiçbir zaman akşam yemeği yiyemedim. :110:
Aksam yemegini bende 5 en gec 6da yiyorum

Gündüz yorulunca Bebeğihi uyutacam diye bende uyuma kalıyorum bazen o zaman birikiyorlar ne yapım okumayayım mı yani beğenmim mi yani :())
Bugün dışarı çıkacam Cumartesi Doğum günümüz var onuniçin alışveriş yapmam lazım pek giremeye bilirim akşam hepimizi beğenirim tekrar:KK70:

Back
X