- 22 Mayıs 2018
- 125
- 720
- 18
- 33
Aynen denedim olmuyo =)))))Tok karnına değilde yatmadan önce zıpla yoksa kusabilirsin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen denedim olmuyo =)))))Tok karnına değilde yatmadan önce zıpla yoksa kusabilirsin![]()
Su az.olmslus.canmMenümü yazayım hemen
Sahur 4 yk bulgur pilavı
İftar
1 kase tarhana çorbası
10 tane filan yaprak sarma Bulgur ağırlıklı
Büyük kase salata
Ara
1 haşlanmış mısır
1 lt su şimdilik
Spor yatmadan önce yapacağım
Geçmiş olsunHayirli akşamlar kızlar bu aralar yazamıyorum kusura bakmayın abim ve annemin rahatsizligindan kafamda birsey kalmıyor bir süre buralarda olamayacağım kusura bakmayın lutfen
Sahur
Yok
İftar
Tavuk sote
3 kaşık bulgur pilavı
Salata
3 dilim kavun
Zre_ 1 lt su.
200 ip atlama
20 mekik
1 saat yürüyüş iftar sonrasıgezegenfeza
Bulgur eniyisi.)mekik.yoruyormu?
CokeHayirli akşamlar kızlar bu aralar yazamıyorum kusura bakmayın abim ve annemin rahatsizligindan kafamda birsey kalmıyor bir süre buralarda olamayacağım kusura bakmayın lutfen
Olur tabi kuzu benim ipim yok. Varmış gibi atlıyorum.Ipsiz ip atlama oloyomu
Aynen canm.su siseriyle hatrkeyleere devamMekik yormuyor da ip atlama anamı ağlatıyor..![]()
Monaalizza
SalsaSlm.kizlr
Sabah.
2haslanms.yumurta
1caybrd.cigfistik+cewiz
Domates.yesillik
Zeytin
Peynir.
4 5 gunkurusu
Aksam.
1tabak.nohut.
1brdk.ayran.
Salsa
3lt.su
350ip.atlama.hareketi
Bugun.esim.isten.yorgun geldigindn yuruyus yapamadm.
Ew.isleride spordan.sayilorsa.yoruldum.baya)
moni
Zre_
gezegenfeza
Aynen.biraz.onceede.kendime.tarcinli.turk.kahwesi.yaparkn.zipladm.sanki.arka.bacaklarm.agridi.sende.durum.nasil.canm?Mekik yormuyor da ip atlama anamı ağlatıyor..![]()
Monaalizza
Aynen.biraz.onceede.kendime.tarcinli.turk.kahwesi.yaparkn.zipladm.sanki.arka.bacaklarm.agridi.sende.durum.nasil.canm?
Ewet.fazladn.bussuru kilo.tasiyorzz.ayy. instagrmd.ole.guzelml elbiseler.warki.biranonce.zayiflasakta.alip.giysekk
Benim ayaklarım ağrıyor çok nefesim tıkanıyor kuzum. Ağırlıktan işte.![]()
Ewet.fazladn.bussuru kilo.tasiyorzz.ayy. instagrmd.ole.guzelml elbiseler.warki.biranonce.zayiflasakta.alip.giysekk![]()