• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gitme gitme kal o zaman.Hatta mezun da olmayalım.Takımımızı dağıtmayalım ayy bu akşam sevgi fırtınası yaşıyorum :dondurma::KK70:
Ayyyyy cok merciii:KK36::KK36:
Zaten gitmeye niyetim yokta, yarin kotu olacak takimi onden hazirliyorum :D acindirma gibi, belki moniş abla merhamet eder diye :D

Kilo vermete

Aebenim, tekrar kendimden bahsedeyim yeni arkadaşlarda öğrenir. İsmim Ayşe, 47 yaşındayım, evliyim, 2 yetişkin oğlum, 1 gelinim, 1 de torunum var. :anne:
Sosyoloji mezunuyum. Çalışmıyorum. İstanbul'da oturuyorum.
Uzun zamandır buralardayım. En çok gördüğüm kilo 28 şubat 2017 tarihinde 112,4 kg. O gün karar verip diyetisyenden randevu aldım. Yaklaşık 13 ay devam ettim. Bi süredir ara verdim.
80 kiloyu görmüştüm, biraz ara veriyim diyince hop kilo aldım. İnsülin direnci yıllardır peşimi bırakmıyor, kansızlık, b12 ve d vitamin eksiklikleri her daim var.
Yazın çok online olamıyorum çünkü genelde annemle Erdek'te yazlıktayım, yakın olduğu için git gel yapıyorum.
Aslında paylaşımımın az olmasının da en büyük etken bilgisayarımın arızalı olması, masaüstü bilgisayara alışkın biri olarak, cepten liste falan yapmak, paylaşım vb. Sevmiyorum. İnşallah Eylül'de tatil bittiğinde o sorunu çözücem.
Diyetisyene 8. Takım kaptanı canım arkadaşım, kaderdaşım @oynakbası34 Banuşumla beraber başladık ve her hafta bereber gidiyoruz, tabii ara verince bi süredir gidemedim ama düzene giricem inşallah.

[/QUOT abla istanbul nersindensun.Ben uskdar cengelkoydeyim

Bide şu abla ve yaş muhabbetini boşverin ayol:21:
Şurda hepimiz can olduk birbirimize yaşın ne önemi var, ruhlar anlaştıktan sonra:KK28:
Bana ne demek isterseniz diyebilirsiniz:KK56:moni, ayşe, monicim
, ayşecim :süslü: hiç farketmez , burada yaş kavramı yok:KK36:
Emrin olur ayse

Sabah
2haslnamis yumurta
Zeytin
Peynir
Şekersiz cay

Arada
Sade kahve

Öyle
3kasik pirinç pilavı
4kasik nohut
4 yada 5kasik musalla

Arada
Kuru geniş

Akşam
2 but firinda tavuk
1kepce musakka
2kasik pilav

2.5litre su
300ip atlama
Sen çok yaşa habibe:KK70::KK70::KK70:.
Musalla yı çözene kadar gözümden yaş geldi. divinity divinity onu çözdü.
Devam okuyom kuru geniş beni benden kopardı :KK68:

Iyi akşamlar kızlar tatildeyken giremiyorum ama yazdıklarınızı genelde takip ediyorum çok şükür kaçamak yapmadım okadar tatlının pasta böreğin içinde kıtlık menüsü gibi oluyor hep benim tabağım :KK70:
Esim kiziyor surekli ye diye acayip irade savaşı veriyorum burda ama iyiyim çok şükür pazartesi de evime döneceğim nasipse hergün düzenli menü paylaşmaya devam ederim
Yarin sabah tartı bildirimi de yaparım inşallah
Hepinize kucak dolusu sevgiler:KK36:

Back
X