- 1 Temmuz 2018
- 382
- 1.800
- 43
Gitme gitme kal o zaman.Hatta mezun da olmayalım.Takımımızı dağıtmayalım ayy bu akşam sevgi fırtınası yaşıyorumDogru cunku suan bile cok kotu oldu yarin.gorursun .

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gitme gitme kal o zaman.Hatta mezun da olmayalım.Takımımızı dağıtmayalım ayy bu akşam sevgi fırtınası yaşıyorumDogru cunku suan bile cok kotu oldu yarin.gorursun .

Ayyyyy cok merciiiGitme gitme kal o zaman.Hatta mezun da olmayalım.Takımımızı dağıtmayalım ayy bu akşam sevgi fırtınası yaşıyorum![]()
Nedeeen kac yasindaydinBen yasa çok takintiliyim![]()
[/QUOT abla istanbul nersindensun.Ben uskdar cengelkoydeyim
Aebenim, tekrar kendimden bahsedeyim yeni arkadaşlarda öğrenir. İsmim Ayşe, 47 yaşındayım, evliyim, 2 yetişkin oğlum, 1 gelinim, 1 de torunum var.
Sosyoloji mezunuyum. Çalışmıyorum. İstanbul'da oturuyorum.
Uzun zamandır buralardayım. En çok gördüğüm kilo 28 şubat 2017 tarihinde 112,4 kg. O gün karar verip diyetisyenden randevu aldım. Yaklaşık 13 ay devam ettim. Bi süredir ara verdim.
80 kiloyu görmüştüm, biraz ara veriyim diyince hop kilo aldım. İnsülin direnci yıllardır peşimi bırakmıyor, kansızlık, b12 ve d vitamin eksiklikleri her daim var.
Yazın çok online olamıyorum çünkü genelde annemle Erdek'te yazlıktayım, yakın olduğu için git gel yapıyorum.
Aslında paylaşımımın az olmasının da en büyük etken bilgisayarımın arızalı olması, masaüstü bilgisayara alışkın biri olarak, cepten liste falan yapmak, paylaşım vb. Sevmiyorum. İnşallah Eylül'de tatil bittiğinde o sorunu çözücem.
Diyetisyene 8. Takım kaptanı canım arkadaşım, kaderdaşım @oynakbası34 Banuşumla beraber başladık ve her hafta bereber gidiyoruz, tabii ara verince bi süredir gidemedim ama düzene giricem inşallah.
İftarda abartmazsanız kilo verebilirsiniz de.Arkadaşlar allahtan bir yaramazlik olmazsa cumartesi oruca baslicam
Ayy özlemem mi şekercimmmMonişşözzedinmii menii
![]()
Emrin olur ayseBide şu abla ve yaş muhabbetini boşverin ayol
Şurda hepimiz can olduk birbirimize yaşın ne önemi var, ruhlar anlaştıktan sonra
Bana ne demek isterseniz diyebilirsinizmoni, ayşe, monicim
, ayşecimhiç farketmez , burada yaş kavramı yok
![]()
Ben hiç takmıyorum. Her yaşın güzelliği, özelliği var. Allah hayırlı yaşlar nasip etsinBen yasa çok takintiliyim![]()
Aynen tek derdimiz bu olsunBen hiç takmıyorum. Her yaşın güzelliği, özelliği var. Allah hayırlı yaşlar nasip etsin

Sen çok yaşa habibeSabah
2haslnamis yumurta
Zeytin
Peynir
Şekersiz cay
Arada
Sade kahve
Öyle
3kasik pirinç pilavı
4kasik nohut
4 yada 5kasik musalla
Arada
Kuru geniş
Akşam
2 but firinda tavuk
1kepce musakka
2kasik pilav
2.5litre su
300ip atlama
Olmaz her gün yazıyoruz:)Ben bugünlük listemi yazmasam olurmu biraz kaçırdım da ölçüyü![]()